- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 22:10 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Assassin's Creed III
Σκεφτομαι να αγορασω το AC3 τις επομενες μερες αλλα απο οσο ξερω εχει μεγαλη εισαγωγη,την μεγαλυτερη απο ολα τα υπολοιπα ac,δηλαδη στο sequence 5,6 αρχιζεις και παιρνεις τον Connor ως assassin και ολα τα sequence ειναι 12,13,για αυτο ηθελα να ρωτησω αν σε σας τους υπολοιπους που εχετε το παιχνιδι αν σας χαλασε αυτη η μεγαλη η εισαγωγη ή οχι.Και κατι ακομα,το αν οι υπολοιπες αποστολες απο κει και υστερα θυμιζουν τις επικες αποστολες του Ac Brotherhood & Revelations με κυνηγι στις σκεπες κτιριων κτλ
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
greenkiller.13 έγραψε:Σκεφτομαι να αγορασω το AC3 τις επομενες μερες αλλα απο οσο ξερω εχει μεγαλη εισαγωγη,την μεγαλυτερη απο ολα τα υπολοιπα ac,δηλαδη στο sequence 5,6 αρχιζεις και παιρνεις τον Connor ως assassin και ολα τα sequence ειναι 12,13,για αυτο ηθελα να ρωτησω αν σε σας τους υπολοιπους που εχετε το παιχνιδι αν σας χαλασε αυτη η μεγαλη η εισαγωγη ή οχι.Και κατι ακομα,το αν οι υπολοιπες αποστολες απο κει και υστερα θυμιζουν τις επικες αποστολες του Ac Brotherhood & Revelations με κυνηγι στις σκεπες κτιριων κτλ
Μην το σκεφτείς καν. Η αλήθεια είναι οτι τον Ezio τον... πήδηξα (από την άποψη οτι από τον Άλταιρ και το AC1 πήγα στον Κόνορ και το AC3), ωστόσο το παιχνίδι είναι φανταστικό. Και αν σου κακοφαίνεται που θα αργήσεις (όντως στο 6ο sequence παίζεις με τον Κόνορ μέλος του Brotherhood) να πάρεις τον βασικό ήρωα, όλα τα προηγούμενα sequences είναι άξια αναφοράς και έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.
Οι naval αποστολές ήταν φανταστικές και εξαιρετικά challenging για να υπάρξει full sync. Εξαιρετικό παιχνίδι στο σύνολο του, ακόμη δεν το έχω τερματίσει γιατί κυνηγάω το 100% sync από τη πρώτη προσπάθεια.
-
Red Patras - Δημοσιευσεις : 24
Παιδιά... ωραία όλα αυτά, αλλά η αλήθεια να λέγεται, εγώ προσωπικά, σαν fan της σειράς, περίμενα από το ACIII περισσότερα. Τι εννοώ; Πρώτον, περίμενα έναν εξαιρετικό καινούργιο κύριο χαρακτήρο αλλά ο Connor ήταν το αντίθετο από αυτό. Ο Connor ήταν λες και δεν είχε καν χαρακτήρα, λες και ήταν ένα άνθρωπακι φτιαγμένο με χαρτί. Δεύτερον, περίμενα ένα τέλος στην σειρά και αντί για ένα τέλος είδαμε, ότι είδαμε (για να μην κάνω spoilers). Τρίτον, παρατήρησα ότι το παιχνίδι δεν εξηγούσε πολύ καλά πως λειτουργούν κάποια features του single player, όπως το crafting (εδώ μπορεί να κάνω και λάθος). Όταν τελείωσα την ιστορία του single player, όλα τα homestead missions, μετά από μερικά αντικείμενα που έφτιαξα με crafting, μετά όλα τα assassination contracts, μετά όλες τις naval missions και αφού απελευθέρωσα όλες τις περιοχές και έχω το maximum αρίθμο assassins δίπλα μου, μου έχουν μείνει άλλα τόσα και δεν υπάρχει άλλο θέληση να συνεχίσω, γιατί πια φοβάμαι μήπως η προσπάθιά μου να κάνω και τα άλλα είναι χάσιμο χρόνου. Στο ACII υπήρχε μεγαλύτερη θέληση, η οποία με έσπρωξε προς το 100% synchronization, γιατί δεν υπάρχει και στο ACIII; Στο τέλος έμεινα στο multiplayer και τώρα περιμένω το Tyranny of King Washington DLC μπας και δω άσπρη μέρα για να παίξω ξανά στο single player. Επείσης, πρέπει να πω ότι έχω χάσει το Brotherhood και το Revelations, μήπως αυτό φταίει που νοιώθω τόση απογοήτευση στο ACIII, μήπως επειδή έχω χάσει κάτι από πλευράς gameplay (την ιστορία και των δύο παιχνιδιών την ξέρω);
-
johnaras002 - Δημοσιευσεις : 12
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες