News: Nintendo 3DS

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Shepard » 09 Νοέμ 2012, 08:53

Monster Hunter 4′s Naguri Village And Goa Magara In Screenshots
According to Capcom, Monster Hunting is a serious business and these latest screenshots go to show just how “hot” things are going to get.

After the first village of Barubaré, comes Naguri Village – residing deep underground and with lava streams aplenty. My greatest concern isn’t with potential monsters near by, more the complete lack of handrails.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

To shift onto the meat and potatoes of the title, the monster Goa Magara has also been sighted.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό amd99 » 12 Νοέμ 2012, 21:13

PES 2013 LANDS ON 3DS

The wait will soon be over for PES fans who loves it on Nintendo 3DS: November's release is coming on the 29th (in UK on 30th of November).

If you were waiting for PES 2013 to be released on 3DS, you will be pleased to know that this release will get you ready to enjoy UEFA Champions LeagueTM and Copa Libertadores on the go too! Moreover, you'll be able to lead your chosen player to career glories in 'Become a Legend', to manage your team within the Master League, and challenge your friends via the Nintendo 3DS game’s online multi-player option.

Be ready for stunning matches in 3D!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
amd99

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 29 Νοέμ 2012, 16:12

Θέλω να πάρω την αμερικάνικη έκδοση του The World Ends With You, αλλά από όσα διαβάζω είναι DSi enchanced game. Υπάρχει περίπτωση να παίζεις σε PAL 3DS ή έστω PAL DS lite ή όχι;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 30 Νοέμ 2012, 13:11

Scott_Pilgrim έγραψε:Θέλω να πάρω την αμερικάνικη έκδοση του The World Ends With You, αλλά από όσα διαβάζω είναι DSi enchanced game. Υπάρχει περίπτωση να παίζεις σε PAL 3DS ή έστω PAL DS lite ή όχι;

Πολυ καλη επιλογη, κι εγω θα θελα να το παιξω καποια στιγμη... Eιμαι αρκετα σιγουρος πως δε θα χεις προβλημα. Εχω διαβασει και για αλλα dsi games πως παιζουν σε οποιοδηποτε 3ds!
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσιευσεις : 745

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 30 Νοέμ 2012, 16:32

Ρώτησα και σε forum της Nintendo και μου είπαν πως δεν θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Το παιχνίδι πληρώθηκε και περιμένω. :D ελπίζω να μην πέσω σε fake όμως.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 03 Δεκ 2012, 15:29

καλα τα fake ειναι ενα μεγαλο θεμα στα ds games απο εξω. Και ειναι σχεδον αψεγαδιαστα, ειχα φαει φολα με ενα mario 64 που δεν παταγε save ομως και πηρα πληρη αποζημιωση.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 03 Δεκ 2012, 16:38

alex4444 έγραψε:καλα τα fake ειναι ενα μεγαλο θεμα στα ds games απο εξω. Και ειναι σχεδον αψεγαδιαστα, ειχα φαει φολα με ενα mario 64 που δεν παταγε save ομως και πηρα πληρη αποζημιωση.

Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει και εγώ με το Μάριο 64. Βασικά δεν το είχα παίξει, απλά έβλεπα το πακέτο και κάτι δε μου καθότανε και με΄τα έκανα μία ψακτική στο internet και τραβούσα τα μαλλιά μου... Το είχες πάρει από Ασία μεριά?
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 03 Δεκ 2012, 21:54

Ναι... Τουλαχιστον τους εριξα ενα βρισιμο και απειλησα με αναφορα και με αποζημιωσαν πληρως. Κατα τ'αλλα ο πωλητης ισχυριζοταν πως δεν το ηξερε και πως λυπαται. Γενικα τα τελευταια 2 χρονια το ebay εχει γινει λιγο σκουπιδαριο.
Άβαταρ μέλους
alex4444

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 03 Δεκ 2012, 22:59

alex4444 έγραψε:Ναι... Τουλαχιστον τους εριξα ενα βρισιμο και απειλησα με αναφορα και με αποζημιωσαν πληρως. Κατα τ'αλλα ο πωλητης ισχυριζοταν πως δεν το ηξερε και πως λυπαται. Γενικα τα τελευταια 2 χρονια το ebay εχει γινει λιγο σκουπιδαριο.

Θα έλεγα να μην απειλείς ή να αφήνεις αρνητικό feedback, γιατί μπορεί να σε πάρουν με κακό μάτι και να πουν πως 'δεν επικοινώνησε μαζί μας" και τέτοια και να δράσουν αναλόγως... Εγώ είχα μιλήσει με την πωλήτρια και τις είπα πως δε θα βάλω αρνητικό feedback, αλλά απαίτησα τα λεφτά μου πίσω και τα πήρα και όλα ΟΚ, ούτε αρνητικό της άφησα, ούτε τπτ.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό alex4444 » 03 Δεκ 2012, 23:38

Μπααα ειχα ηδη 20 αγορες με αριστο feedback, πολλες πιο ακριβες για να φοβηθω. Ουτε εγω εβαλα αρνητικο, απο τη στιγμη που με αποζημιωσαν. Παντως κανονικα πρεπει να βαθμολογουνται με αρνητικα για να μην την παταει ο κοσμος. Αν ηθελα πειρατικα δε θα σκαγα τα λεφτα μου στο ebay, θα παιρνα μια ds flash card και ολα θα ταν μια χαρα, και save θα παταγε...
Άβαταρ μέλους
alex4444

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB