Laptop για gaming

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Laptop για gaming

Δημοσίευσηαπό christina07 » 02 Δεκ 2012, 23:36

Καλησπέρα παιδιά! :) Ψάχνω ένα laptop που να τρέχει (άνετα) παιχνίδια του τύπου Sims 3, GTA V κτλ, αλλά το θέμα είναι οτι είμαι άσχετη από hardware! :P Τι έχετε να μου προτείνετε??
Άβαταρ μέλους
christina07

Δημοσιευσεις : 7

Δημοσίευσηαπό Spahar » 03 Δεκ 2012, 00:42

christina07 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! :) Ψάχνω ένα laptop που να τρέχει (άνετα) παιχνίδια του τύπου Sims 3, GTA V κτλ, αλλά το θέμα είναι οτι είμαι άσχετη από hardware! :P Τι έχετε να μου προτείνετε??

Περίμενε να σου απαντήσει ο ειδικός του site, αλλά θα έλεγα να γίνεις λίγο πιο αναλυτική. Αν δεις για παράδειγμα το άρθρο με τους desktop υπολογιστές, θα καταλάβεις ότι το εύρος επιλογών (και τιμών) είναι τεράστιο, και φυσικά ανάλογο είναι και το αποτέλεσμα στην ποιότητα απόλαυσης των παιχνιδιών. Θεωρώ ότι τα δύο παραδείγματα που δίνεις δεν είναι τα καλύτερα, από την άποψη ότι το Sims είναι ελαφρύ παιχνίδι που παίζει σε ότι laptop και αν πάρεις και το GTA V, που δεν έχει βγει ακόμα (ούτε καν ανακοινωθεί για υπολογιστές), θα θέλει πολύ δυνατό μηχάνημα. Με λίγα λόγια η οικονομική διαφορά των δύο μηχανημάτων που μπορούν να παίξουν αυτά τα δύο παιχνίδια θα είναι αρκετές εκατοντάδες ευρώ. Οπότε δώσε παραδείγματα άλλων παιχνιδιών που θα θες να παίζεις, τι ποσό μπορείς να διαθέσεις κτλ.
Άβαταρ μέλους
Spahar

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό christina07 » 03 Δεκ 2012, 01:18

Κυρίως Sims και GTA (GTA IV εννοούσα σόρρυ). Θα ήθελα όμως και να το κρατήσω 3-4 χρονάκια..Να είναι κάτι σχετικά καλό δηλαδή.Τώρα όσον αφορά τα χρήματα, μέχρι 750-800 ευρώ διαθέτω.
Άβαταρ μέλους
christina07

Δημοσίευσηαπό Shepard » 03 Δεκ 2012, 09:25

Για πόσα λεφτά μιλάμε;

Εγώ προτέινω ανεπιφύλαχτα και με κλειστά μάτια το Lenovo Ideapad Y580! Τιμή/απόδοση δεν υπάρχει κάτι καλύτερο! ;)
Υπάρχουν και οι δόσεις άλλωστε! :)

Αυτός με τα Windows 7 αντι των 8, έχει 100€ φθηνότερα και μεγαλύτερο ενσωματωμένο ssd (όπου χρησιμοποιείται σαν το fusion της Apple)
http://www.skroutz.gr/s/2330074/Lenovo-IdeaPad-Y580-i7-3630QM-8GB-1TB-64GB.html
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό christina07 » 03 Δεκ 2012, 17:07

Η αλήθεια είναι πως μου φάνηκε λίγο τσιμπημένο αυτό..Ποιά η γνώμη σας για τα toshiba? Είδα οτι έχουν εγγύηση οτι και αν συμβεί και οφείλω να ομολογήσω πως μου γυάλισαν, επειδή είμαι λιγάκι απρόσεκτη :P Κοίταξα αυτό http://www.multirama.gr/products/produc ... tid=010200 και αυτό http://www.multirama.gr/products/produc ... tid=010200 (αλλά με χάλασαν τα windows 8) Κάνουν??
Άβαταρ μέλους
christina07

Δημοσίευσηαπό Shepard » 03 Δεκ 2012, 18:05

Πολυ καλη επιλογη το L870 που δειχνεις!

Για λογους οθονης και μονο θα σου ελεγα να δεις και το Asus N56VJ! ;)

Το Toshiba παντως ειναι εξαιρετικο για τα λεφτα του
Οσο για τα 8αρια, κανουν μια χαρα! Αλλα στην τελικη δεν ειναι κατι που δεν διορθωνεται! ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό christina07 » 04 Δεκ 2012, 18:45

Ευχαριστώ παρα πολύ για τις πληροφορίες!!! :) Για το L870 με κόβω ;) Κάτι τελευταίο..Σήμερα πήγα να χαζέψω από κοντά τα laptops και ανέφερα στον πωλητή το hitman..Μου είπε πως αν ένα laptop παίζει το καινούριο hitman παίζει τα πάντα (γιατί έχει τα καλύτερα γραφικά, λέει) ισχύει κάτι τέτοιο?
Άβαταρ μέλους
christina07

Δημοσίευσηαπό Shepard » 04 Δεκ 2012, 19:15

Οχι βασικα, αλλα αν παιζει αξιοπρεπεστατα το hitman, θα παιζεις αρκετα παιχνιδια! ;)
Αλλωστε τα γραφικα δεν ειναι το παν!

Αντε βρε, μεγειες και καλο καψιμο :Ρ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσίευσηαπό christina07 » 04 Δεκ 2012, 19:31

Χαχαχαχαχα :P Ευχαριστώωω! :)
Άβαταρ μέλους
christina07