Η ιστοσελίδα CVG είχε τη δυνατότητα να απολαύσει μια πρώτη έκδοση του Assassin’s Creed III και να καταγράψει τις εντυπώσεις της και το σχετικό υλικό μέσα σε μια σειρά από videos. Μπορείτε να τα δείτε μέσα από τους παρακάτω players για να πάρετε μια σχετική εικόνα για το τι μας περιμένει στην τελική έκδοση.
- Τώρα είναι 17 Ιούλ 2025, 20:25 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Assassin's Creed III
Το δεύτερο επεισόδιο του "IGN The Making of Assassin's Creed III - Refining the Assassin".
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
Ένα νέο video είναι διαθέσιμο για το Assassin's Creed 3, στο οποίο μπορούμε να δούμε τα διάφορα όπλα που θα βρίσκονται στη διάθεση του Connor. Εκεί θα παρατηρήσουμε το tomahawk, ένα τόξο, καθώς και πολλά άλλα. Μπορείτε να δείτε το video μέσα από τον παρακάτω player.

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Τα δύο νέα trailers του Assassin’s Creed 3, ένα για την Ευρώπη και ένα… censored για τις ΗΠΑ, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, μας παρουσιάζουν το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού. Ποιά modes θα υπάρχουν; Τι abilities θα έχουμε; Ποιοί χαρακτήρες θα είναι διαθέσιμοι; Ανακαλύψτε τα μέσα από τους παρακάτω players.

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
Shepard έγραψε:Τα δύο νέα trailers του Assassin’s Creed 3, ένα για την Ευρώπη και ένα… censored για τις ΗΠΑ, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, μας παρουσιάζουν το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού. Ποιά modes θα υπάρχουν; Τι abilities θα έχουμε; Ποιοί χαρακτήρες θα είναι διαθέσιμοι; Ανακαλύψτε τα μέσα από τους παρακάτω players.
Φαίνεται να έχει μπόλικο περιεχόμενο το multiplayer. Τα προηγούμενα AC σας απασχόλησαν αρκετά στο multiplayer? Εγώ έχω τερματίσει το AC1 και τώρα παίζω το AC2 επομένως δεν έχω δει καθόλου το multiplayer πως πάει.
PC: Gigabyte GA-MA78GM-UD2H | AMD Dual-Core 7750 2.7 GHz | Nvidia 9600 GT 1GB | 4GB RAM | LG IPS235V 23" | Force 600W PSU | Steam: LordKimi.GROF
Console: Playstation 3 Slim 250GB(LG IPS235V)- PSN ID: LordKimi - | Playstation 2
Console: Playstation 3 Slim 250GB(LG IPS235V)- PSN ID: LordKimi - | Playstation 2
-
naruto14 - Δημοσιευσεις : 32
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες