το σουλουπωμενο σου κινητο βεβαια για να μην γρατσουνιστει και φυγει η μπογια απο πανω και χασει τη μεταπωλητικη του αξια (που τοσο καυχιεσαι) θα πρεπει να το βαλεις σε θηκη.. και αυτο μπουρεκι θα γινει με λιγα λογια... οσο για τα 95% κτλ μιλαμε για αστειοτητες και ποσοστα που απλα επινοεις...
για τσεκαρε τη δημοσκοπηση του wired... για δες τα αποτελεσματα του poll
http://www.wired.com/gadgetlab/2012/09/ ... -showdown/
ο κοσμος παρουσιαζει στοιχεια
δες και αυτο...
"In addition to out-of-the-box damage, many users are also reporting that it’s incredibly easy to scuff an iPhone 5 through everyday usage. Over on MacRumors, 36% of 1,300 polled users reported that their phone was scuffed out of the box, and a further 10% had inadvertently damaged it within a few hours. Again, in the iFixit video above, you can see that the anodized coating on the chamfered edge is incredibly easy to rub off."
και μη μου πεις οτι δεν μπαινεις στο macrumors και δεν το ειδες... απλα εχεις μπει σε damage control mode
- Τώρα είναι 18 Ιούλ 2025, 14:48 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Νέα και φήμες για κινητά/tablets
bahamut zero έγραψε:το σουλουπωμενο σου κινητο βεβαια για να μην γρατσουνιστει και φυγει η μπογια απο πανω και χασει τη μεταπωλητικη του αξια (που τοσο καυχιεσαι) θα πρεπει να το βαλεις σε θηκη.. και αυτο μπουρεκι θα γινει με λιγα λογια... οσο για τα 95% κτλ μιλαμε για αστειοτητες και ποσοστα που απλα επινοεις...
για τσεκαρε τη δημοσκοπηση του wired... για δες τα αποτελεσματα του poll
http://www.wired.com/gadgetlab/2012/09/ ... -showdown/
ο κοσμος παρουσιαζει στοιχεια
Θα σου παρουσιάσω τα επίσημα στοιχεία των πωλήσεων... να δούμε όταν θα πρέπει να πληρώσουν αυτές τις τιμές τι θα αγοράσουν! Περίμενε λοιπόν και θα σου φέρω κάτι στοιχεία που θα τρίβεις τα μάτια σου σε λίγους μήνες.
Αν εξαιρέσω 2-3 άτομα εδω μέσα που λέτε ότι τα WP είναι όμορφα, δεν έχω βρει ΕΝΑΝ στον κύκλο μου που να του αρέσει! Ακόμα και κοπέλες στην παρέα μου το βρίσκουν ακαλαίσθητο!
Χαχαχαχα... δεν το σώζεις με τπτ όμως! Αν φτάσεις να λές κουμουτσα το πιο elegant κινητό στην αγορά, τοτε οκ! Lumia 920 πάρε!!!! Πανέμορφο και πολυ στυλάτο! Ουουουουου...

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
σου ειπα οτι αν βαλεις θηκη και αυτο κουμουτσα θα γινει μιας και θα αυξηθει πολυ το παχος. εγω παντως αν επαιρνα 5ρι με αυτα που βλεπω θα το εβαζα σιγουρα σε θηκη... μιλαμε οτι η συσκευη ξεφλουδιζεται για πλακα....
για να δουμε και μια συγκριση στους χαρτες
http://www.ukmobilereview.com/editorial ... GP8D03ZYhw
Final Score
So here’s how they stack up after being torn apart in our comparison. Remember the scores below are a sum of the individual scores across each of the five sections. So here’s the scores:
Nokia Maps – 43 out of 50
Apple Maps – 24 out of 50
"ε για να μην αρεσουν στην παρεα σου χαλια θα ειναι... εχεις δικαιο.... παρακαλειται η ms να επιστρεψει πισω τα σχεδιαστικα βραβεια που εχει παρει για το metro design ΑΜΕΣΑ!"
για να δουμε και μια συγκριση στους χαρτες
http://www.ukmobilereview.com/editorial ... GP8D03ZYhw
Final Score
So here’s how they stack up after being torn apart in our comparison. Remember the scores below are a sum of the individual scores across each of the five sections. So here’s the scores:
Nokia Maps – 43 out of 50
Apple Maps – 24 out of 50
"ε για να μην αρεσουν στην παρεα σου χαλια θα ειναι... εχεις δικαιο.... παρακαλειται η ms να επιστρεψει πισω τα σχεδιαστικα βραβεια που εχει παρει για το metro design ΑΜΕΣΑ!"

-
bahamut zero - Δημοσιευσεις : 69
Εγώ πάντως με θήκη πάλι θα είναι πολύ μικρότερο από την γκουμουτσα! Ελεος δλδ! Σιγά την θήκη του 0.2 χιλιοστών που έχουν!
Εγώ πάντως δεν βλέπω πολύ κόσμο να του ξεφλουδίζεται! Μια χαρά όλα! βέβαια πρέπει κάπως να δείξουν ότι όντως υπάρχει μαζικό πρόβλημα αλλά οκ, δημοσιοκάφροι! Την δουλειά τους κάνουν!
(μαλλον ξεχνάς τι προβλήματα έχουν παρουσιάσει οι συσκευές της Nokia ανα τους χρόνους! |Δεν πειράζει... θυμάμαι εγώ!)
ΤΟ UI ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ... όχι οι χάρτες σαν πληρότητα! Helloooooooo...
Εγώ πάντως δεν βλέπω πολύ κόσμο να του ξεφλουδίζεται! Μια χαρά όλα! βέβαια πρέπει κάπως να δείξουν ότι όντως υπάρχει μαζικό πρόβλημα αλλά οκ, δημοσιοκάφροι! Την δουλειά τους κάνουν!
(μαλλον ξεχνάς τι προβλήματα έχουν παρουσιάσει οι συσκευές της Nokia ανα τους χρόνους! |Δεν πειράζει... θυμάμαι εγώ!)
ΤΟ UI ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ... όχι οι χάρτες σαν πληρότητα! Helloooooooo...

-
Shepard - Moderator
Shepard έγραψε:Εγώ πάντως με θήκη πάλι θα είναι πολύ μικρότερο από την γκουμουτσα! Ελεος δλδ! Σιγά την θήκη του 0.2 χιλιοστών που έχουν!
δημοσικαφροι επειδη τολμησαν να θιξουν το πολυτιμο σου μηλαρακι? btw ο phil schiller πρεπει να απολυθει επειδη παραδεχτηκε οτι το προβλημα οντως υφισταται... ελεος... τραγικος... αφου ολα ειναι μια χαρα και ωραια.
http://www.complex.com/tech/2012/09/phi ... -is-normal
αληθεια το 36% στο poll του macrumors που ειπαν οτι το πηραν γρατσουνισμενο ψευτες ειναι?
Shepard έγραψε:Εγώ πάντως με θήκη πάλι θα είναι πολύ μικρότερο από την γκουμουτσα! Ελεος δλδ! Σιγά την θήκη του 0.2 χιλιοστών που έχουν!
ΤΟ UI ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ... όχι οι χάρτες σαν πληρότητα! Helloooooooo...
FIXED

-
Σε όλους όμως θα κάνει ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! Δεν τους είπε 1002 δικαιολογίες!
Στο macrumors που μπήκανε όλοι οι κομπλεξικοί από αλλα sites και άλλες πλατφόρμες και βάζανε ότι είναι γρατσουνισμένο χωρίς καν να έχουν το κινητό;
Περίμενε επίσημα νούμερα αντικατάστασης και όχι poll! Διαβάζεις πολλές γνώμες τελικά ΑΛΛΑ δεν κοιτάς καθόλου την πραγματικότητα! Οι πωλήσεις, τα χρήματα που διακινούνται στα AppStores, τα λεφτά προς τους devs, την χρησιμοποίηση της συσκευής σε web και mail καθώς και για παιχνίδι και όλα τα άλλα τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεδομένα και όχι απλές γνώμες!
Τι να κάνουμε... το iOS παίζει μόνο του! Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ! Όχι γνώμη!
Το UI δεν μου αρέσει αλλά και στο 98% πληθυσμού που αγοράζουν smartphone φαίνεται να έχει την ίδια επίδραση/επιρροή. (1.7% δεν έπεσε το μερίδιο αν θυμάμαι καλά; Ωραία τους κρέμασε ΟΛΟΥΣ με τα WP7.5)
(πραγματικά τώρα θες να κάτσω να σου βρω 5εκατ. άρθρα για το ποσο άσχημα και χαζα είναι τα Windows 8 και WP8? Μπες στο νετ και ψαξε ΛΙΓΟ, όχι πολύ! Είμαι και στην δουλειά και δεν έχω ανοικτό νετ...)
Στο macrumors που μπήκανε όλοι οι κομπλεξικοί από αλλα sites και άλλες πλατφόρμες και βάζανε ότι είναι γρατσουνισμένο χωρίς καν να έχουν το κινητό;
Περίμενε επίσημα νούμερα αντικατάστασης και όχι poll! Διαβάζεις πολλές γνώμες τελικά ΑΛΛΑ δεν κοιτάς καθόλου την πραγματικότητα! Οι πωλήσεις, τα χρήματα που διακινούνται στα AppStores, τα λεφτά προς τους devs, την χρησιμοποίηση της συσκευής σε web και mail καθώς και για παιχνίδι και όλα τα άλλα τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεδομένα και όχι απλές γνώμες!
Τι να κάνουμε... το iOS παίζει μόνο του! Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ! Όχι γνώμη!

Το UI δεν μου αρέσει αλλά και στο 98% πληθυσμού που αγοράζουν smartphone φαίνεται να έχει την ίδια επίδραση/επιρροή. (1.7% δεν έπεσε το μερίδιο αν θυμάμαι καλά; Ωραία τους κρέμασε ΟΛΟΥΣ με τα WP7.5)
(πραγματικά τώρα θες να κάτσω να σου βρω 5εκατ. άρθρα για το ποσο άσχημα και χαζα είναι τα Windows 8 και WP8? Μπες στο νετ και ψαξε ΛΙΓΟ, όχι πολύ! Είμαι και στην δουλειά και δεν έχω ανοικτό νετ...)

-
Shepard - Moderator
Shepard έγραψε:Σε όλους όμως θα κάνει ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! Δεν τους είπε 1002 δικαιολογίες!
Το UI δεν μου αρέσει αλλά και στο 98% πληθυσμού που αγοράζουν smartphone φαίνεται να έχει την ίδια επίδραση/επιρροή.
ναι θελω να μου βρεις αρθρα γιατι δεν εχω δει. αποφυγε αν μπορεις apple-related sites στα οποια συχναζεις

-
Nα βάλεις και twitter που ανεβάζω συνεχώς άρθρα! Πολύ πράμα!
(αλλά ανεβάζω για όλους και για όλα!)
Επίσης ΣΥΧΝΑΖΩ παντού και έχω ΔΙΚΗ ΜΟΥ άποψη διότι έχω ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ τα εν λόγω OSes!
Δεν μιλάω σαν κάποιους που λέτε γνώμες χωρίς να έχετε δουλέψει ΠΟΤΕ άλλα λειτουργικά!
Αυτό πχ σε καλύπτει; (δεν μπορώ να ανοίξω άλλο λόγω firewall της τράπεζας)
http://phys.org/news/2012-03-windows-big-misstep-microsoft.html
ΤΕΠΣΑ... υπομονή λίγους μήνες για τα επίσημα νούμερα και όχι απλά γνώμες του πληκτρολογίου!
Όταν είναι να δώσει κάποιος χρήματα με ενδιαφέρει εμένα τι αποφασίζει να αγοράσει!
Δεν υπάρχει πιο σωστή σφυγμομέτρηση!
(αλλά ανεβάζω για όλους και για όλα!)
Επίσης ΣΥΧΝΑΖΩ παντού και έχω ΔΙΚΗ ΜΟΥ άποψη διότι έχω ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ τα εν λόγω OSes!
Δεν μιλάω σαν κάποιους που λέτε γνώμες χωρίς να έχετε δουλέψει ΠΟΤΕ άλλα λειτουργικά!
Αυτό πχ σε καλύπτει; (δεν μπορώ να ανοίξω άλλο λόγω firewall της τράπεζας)
http://phys.org/news/2012-03-windows-big-misstep-microsoft.html
ΤΕΠΣΑ... υπομονή λίγους μήνες για τα επίσημα νούμερα και όχι απλά γνώμες του πληκτρολογίου!
Όταν είναι να δώσει κάποιος χρήματα με ενδιαφέρει εμένα τι αποφασίζει να αγοράσει!

Δεν υπάρχει πιο σωστή σφυγμομέτρηση!

-
Shepard - Moderator
Μα δεν έχουν βγει ακόμα τα WP8... τα W8 ουσιαστικά είναι τελειωμένα! Επίσης το UI δεν άλλαξε στα WP, τι ακριβώς να πούνε; Σε κάποιον που δεν άρεσε, πάλι δεν θα του αρέσει! Τι ακριβώς ψάχνουμε; (οι ταμπλετες θα έχουν τα w8 όπου είναι ίδιο Intrface με των WP8)
Επίσης πρέπει να μάθουμε ότι όποιος έχει άποψη είναι και ειδικός, δεν χρειάζεται να διαβάζει sites! Βγάζουν όλοι δικά τους συμπεράσματα! Στω!
(ποτέ δεν κατάλαβα γιατι αν το γράψουν στο theverge ας πούμε είναι πιο έγκυρος από κάποιον απλό αγοραστή)
Το συμπέρασμα είναι... αγοράστε οτι σας αρέσει αλλά ΔΕΝ υπάρχει η καλύτερη συσκευή για όλους ταυτόχρονα! Το μόνο που υπάρχει είναι ΜΙΑ βάση που κρίνονται μετά όλα και αυτό είναι το iPhone! (άσχετα αν το πάμε ή όχι, αυτό άλλαξε τα δεδομένα και αυτό είναι Νο1 στην κατηγορία του)
Εδώ για να δούμε και τι μας περιμένει...
This Is What the Final Version of Windows Phone 8 Looks Like
BlackBerry 10 [Hands-on]
Επίσης πρέπει να μάθουμε ότι όποιος έχει άποψη είναι και ειδικός, δεν χρειάζεται να διαβάζει sites! Βγάζουν όλοι δικά τους συμπεράσματα! Στω!
(ποτέ δεν κατάλαβα γιατι αν το γράψουν στο theverge ας πούμε είναι πιο έγκυρος από κάποιον απλό αγοραστή)
Το συμπέρασμα είναι... αγοράστε οτι σας αρέσει αλλά ΔΕΝ υπάρχει η καλύτερη συσκευή για όλους ταυτόχρονα! Το μόνο που υπάρχει είναι ΜΙΑ βάση που κρίνονται μετά όλα και αυτό είναι το iPhone! (άσχετα αν το πάμε ή όχι, αυτό άλλαξε τα δεδομένα και αυτό είναι Νο1 στην κατηγορία του)
Εδώ για να δούμε και τι μας περιμένει...

This Is What the Final Version of Windows Phone 8 Looks Like
BlackBerry 10 [Hands-on]

-
Shepard - Moderator
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες