Πωλείται ο κωδικός King Lebron για NBA 2k14-PS3

«Πωλείται, Ζητείται, Ανταλλάσσεται»

Δημοσίευσηαπό SithDante » 05 Ιουν 2014, 11:28

Καλημέρα σε όλους,

Τώρα που το PSN δίνει το NBA 2k14 δώρο στους PS3 plus users, πουλώ τον κωδικό που ήταν μέσα στο παιχνίδι (που κέρδισα μέσω του enternity.gr) για τον Lebron James (bonus pack), αφού ισχύει μόνο για PS3 και εγώ παίζω στο PS4.Περισσότερες πληροφορίες για το τι περιέχει θα γράψω αύριο το πρωί. Ο κωδικός θα σκαναριστεί και θα αποσταλεί μέσω email μόλις γίνει η πληρωμή.Προτιμώ paypal.Όπως έχω πει περισσότερες πληροφορίες για το τι περιέχει θα αναρτηθούν αύριο.Τιμή συζητήσιμη,αλλά υπολογίστε από 15-20 ευρώ.Σας ευχαριστώ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SithDante

Δημοσιευσεις : 77

Δημοσίευσηαπό SithDante » 06 Ιουν 2014, 07:00

Καλημέρα σε όλους και πάλι.
Όπως έγραψα και χθές σήμερα έρχομαι με περισσότερες πληροφορίες για το πιο πάνω θέμα.Ο κωδικός σας δίνει τα εξής:

-10,000 Virtual Currency
-Lebron James Signature Skill
-Lebron James Unlocked in Blacktop Mode
-Bonus Content in Path To Greatness Mode

Λάβετε υπόψη όμως τα εξής:
α)Ο κωδικός δουλεύει ΜΟΝΟ σε PS3
β)Δεν γνωρίζω μέχρι πότε πρέπει να τον κατοχυρώσεις.Δεν υπάρχει οποιαδήποτε ημερομηνία πάνω στο χαρτάκι που να λέει VALID UNTIL......
γ)Μετά την αγορά και την πληρωμή θα το αποστείλω με email.ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ VALID ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ''ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ'' Η' ''ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ VALID''
δ)Είμαι online από τις 8 το πρωί μέχρι τις 14:30 κάθε μέρα εκτός Σαββάτου,Κυριακής και αργιών.
ε)Η τιμή είναι 15 ευρώ μέσω paypal
ζ)Παρακαλώ όπως διαβάσετε τους όρους ξανά πριν προχωρήσετε στην αγορά και ειδικά το σημείο (γ).Δεν θέλω να έχω οποιαδήποτε παρεξηγήση είτε με κάποιον από εσάς είτε με τους συντάκτες του enternity.gr τους οποίους σέβομαι

Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SithDante

Δημοσιευσεις : 77

Επιστροφή στο Αγγελίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB