SONY PS3 Dualshock 3 Wireless Controllers

«Πωλείται, Ζητείται, Ανταλλάσσεται»

SONY PS3 Dualshock 3 Wireless Controllers

Δημοσίευσηαπό Kronor25 » 14 Ιαν 2017, 13:15

https://postimg.org/image/aoftrmd3n/
Προς πώληση δυο καινούργια αυθεντικά ασύρματα τηλεχειριστήρια DUALSHOCK 3 SIXAXIS της SONY για το PS3 .
Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία , δεν έχουν ανοιχτεί από την συσκευασία τους.
Τιμή : 30 Ευρώ το ένα , 50 Ευρώ και τα δυο μαζί.
Άβαταρ μέλους
Kronor25

Δημοσιευσεις : 9

Δημοσίευσηαπό evergrey » 14 Ιαν 2017, 14:11

Kronor25 έγραψε:https://postimg.org/image/aoftrmd3n/
Προς πώληση δυο καινούργια αυθεντικά ασύρματα τηλεχειριστήρια DUALSHOCK 3 SIXAXIS της SONY για το PS3 .
Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία , δεν έχουν ανοιχτεί από την συσκευασία τους.
Τιμή : 30 Ευρώ το ένα , 50 Ευρώ και τα δυο μαζί.

Αθηνα εισαι φιλε μου;Ρωταω απλα για να ξερω αν η πληρωμη γινει μεσω ταχυδρομειου η χερι με χερι.Αν και το δευτερο θα ηταν καλο γιατι ειμαι ψειρας και θα ηθελα να τα δω απο κοντα.Απο Τριτη παντος θα σου στειλω το οριστικο οκ.Αν τα εχεις φυσικα.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Kronor25 » 14 Ιαν 2017, 14:37

Ναι , Αθήνα μένω . Το ενα πάντως το πούλησα πριν λίγο , αν θες σου κρατάω αυτό που έχει μείνει . Και γω ψείρας είμαι με τέτοια θέματα , σε καταλαβαίνω. Απλά Τετάρτη θα βρίσκομαι εκτός Αθηνών , οπότε αν είναι το κανονίζουμε αυτές τις μέρες ή από το επόμενο ΣΚ.
Άβαταρ μέλους
Kronor25

Δημοσίευσηαπό evergrey » 14 Ιαν 2017, 15:29

Kronor25 έγραψε:Ναι , Αθήνα μένω . Το ενα πάντως το πούλησα πριν λίγο , αν θες σου κρατάω αυτό που έχει μείνει . Και γω ψείρας είμαι με τέτοια θέματα , σε καταλαβαίνω. Απλά Τετάρτη θα βρίσκομαι εκτός Αθηνών , οπότε αν είναι το κανονίζουμε αυτές τις μέρες ή από το επόμενο ΣΚ.

Σε ευχαριστω πολυ!Πραγματικα θα μου κανεις μεγαλη χαρη αν το κρατησεις.Οχι τιποτα αλλο αλλα τα αναθεματισμενα ακομα και τωρα τα εχουν 60 ευρω.Δευτερα πρωι θα σου στειλω PM να κανονισουμε να βρεθουμε.Αν φυσικα σου βρεθει ευκαιρια και μεχρι τοτε βρεθει κανενας αλλος,δωστο δεν τρεχει τιποτα.Σε ευχαριστω και παλι!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Kronor25 » 14 Ιαν 2017, 16:13

Έγινε.
Άβαταρ μέλους
Kronor25

Επιστροφή στο Αγγελίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB