GeForce GTX670 ή GTX680

«Πωλείται, Ζητείται, Ανταλλάσσεται»

GeForce GTX670 ή GTX680

Δημοσίευσηαπό Kostasmav » 15 Μάιος 2016, 21:41

Καλησπέρα. Όποιος διαθέτει GTX670 ή GTX680 και σκέφτεται να τις πουλήσει λόγω αναβάθμισης του υπολογιστή του, ας επικοινωνήσει μαζί μου. Με ενδιαφέρει να αγοράσω μια εκ των δύο σε λογική τιμή βέβαια. Από περιοχή Αθήνας για άμεση αγορά. Ευχαριστώ πολύ !!!!!
Άβαταρ μέλους
Kostasmav

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό Alexander19 » 16 Μάιος 2016, 08:04

φιλε χωρις παρεξηγηση δεν αξιζει ακομα και 150 ευρο να στην δωσει...ουτε 770-780 δεν αξιζει πλεον.
Πρωτον βγαινουν οι καινουριες και δευτερον η σειρα 9** ειναι πολυ πολυ ανωτερη λογω drivers και υποστηριξη.(μεχρι να βγει η 10** βεβαια)
Απλα στο λεω φιλικα μην σε πιασει κανενας κοτσο!
Alexander19

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό Kostasmav » 16 Μάιος 2016, 08:28

Καλημέρα Αλέξανδρε και καλή εβδομάδα. Σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα. Το ξέρω ότι σε σχέση με τις καινούριες, αυτές που ζητάω είναι πολύ πίσω, αλλά για τον υπολογιστή που έχω, δεν αξίζει να πάρω κάτι καλύτερο. Εχω έναν Quad Core Q8300 με overclocking στα 3.20 ghz με 4Gb DDR2 μνήμη και μια GTX560Ti πάνω. Λεφτά για αγορά καινούριου υπολογιστή δεν παίζει αυτή τη περίοδο με τίποτα. Με αυτόν που έχω τώρα, επιλέγω μέσω Steam και παίζω παιχνίδια που βγήκαν την πενταετία 2008 - 2013. Αν λοιπόν, βρω κάρτα σειράς 6 που θα έχει και 2Gb μνήμη, και ανεβάσω τη μνήμη του υπολογιστή στα 8Gb, θα του δώσω ζωή κανά χρόνο ακόμα (να παίζω παιχνίδια δηλαδή και του 2014) μέχρι να δω αν μου φτιάξουν τα οικονομικά μου, για να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή. Εννοείται βέβαια, ότι δεν θα αφήσω κάποιον να με πιάσει κότσο όπως λες, και που έχεις δίκιο. Θα αγοράσω από όποιον πουλάει τη κάρτα του σε λογική τιμή σε σχέση με την ηλικία της !!!!
Άβαταρ μέλους
Kostasmav

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό Alexander19 » 16 Μάιος 2016, 22:39

Δες και καμια μεταχειρησμενη 960 παντως με κανα 150αρι...Και δεν θα τρως "μπουκαλι" και θα ειναι σχετικα καινουρια και θα παιζει και νεα παιχνιδια...
Alexander19

Δημοσιευσεις : 91

Επιστροφή στο Αγγελίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB