- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 00:05 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Hang-Out Spots
32 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Hang-Out Spots
Που σας αρέσει να συχνάζετε, μέρη τα οποία προτείνετε για έξοδο και γενικότερα συζήτηση γύρω από διάσημα Hang-Out Spots στην Αθήνα ή όπου αλλού θέλετε.
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]
[/URL

-
JamieT - Δημοσιευσεις : 124
Shepard έγραψε:Mαρίνα Φλοίσβου στο Π.Φάληρο!
Επίσης Λεγραινά για μπανάκι και beach camping! (προς Σούνιο... googleit)
Είναι πολύ ωραία στη Μαρίνα Φλοίσβου, αλλά το καλοκαίρι και ιδιαίτερα το σκ δεν παλεύεται η κατάσταση από τον κόσμο. Εγώ ως Παλαιοφαληριώτισα θα πω ότι τον χειμώνα είναι πολύ καλύτερα!!! Ειδικά για ζεστό καφεδάκι με μουντό καιρό και ψιλόβροχο σε έναν καναπέ να βλέπεις τη θάλασσα είναι όλα τα λεφτά!!!

-
Katerinaki34 - Δημοσιευσεις : 14
Skippers, Bar-cafe στη μαρίνα κοντά στο kitchen bar παλιού φαλήρου...
6-dogs - Μοναστηράκι
Babaorum (νομίζω έτσι λέγεται)- coctail bar στο μοναστηράκι (απο τα καλύτερα μαγαζιά που έχω πάει)
Bios, (πολυχώρος) στη Πειραώς
Πανόρμου
Δον Κιχώτης στο Πειραιά...απίστευτη Θέα
6-dogs - Μοναστηράκι
Babaorum (νομίζω έτσι λέγεται)- coctail bar στο μοναστηράκι (απο τα καλύτερα μαγαζιά που έχω πάει)
Πανόρμου
-
silver_knight - Δημοσιευσεις : 104
silver_knight έγραψε:Skippers, Bar-cafe στη μαρίνα κοντά στο kitchen bar παλιού φαλήρου...
6-dogs - Μοναστηράκι
Πανόρμου
A είσαι δικός μου εσύ...
Να προσθέσω το Circus στη Ναυαρίνου, το Zazzium και το Tralala στα Εξάρχεια για λίγο πιο '80s καταστάσεις, τον Κήπο ακριβώς πίσω και κάτω από το 6 DOGS και το Taf στο Μοναστηράκι. Επίσης ο Άνθρωπος στο Μεταξουργείο, το Μπαρ 4 και το Capu στη Λέκκα κάτω από το Σύνταγμα, το κλασσικό 7 Jokers στη Βουλής και ένα σωρό χωμένα μπαράκια που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στα γύρω στενά.
Εveryone's a critic
-
Tobajaras - Δημοσιευσεις : 259
Αργυρούπολη προτιμώ να αράζω σε πλατείες, αν και έχει πολύ ωραίες καφετέριες.. Γλυφάδα μου αρέσει να πηγαίνω πολύ blanos. Έχει και είναι τα πάντα και δεν χρειάζεται χοντρό πορτοφόλι. Μοναστηράκι, Θησίο, Σύνταγμα δεν έχω βρει κάτι συγκεκριμένω. Έχουν διάφορα αξιοθέατα να δεις και είναι ωραία μέρη για βόλτα.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Λοιπόν, μια ωραία συλλογή από μπαράκια που έχει τραβήξει αρκετό κόσμο είναι στη Λέκκα στο Σύνταγμα. Το πιο γνωστό είναι το Capu, δίπλα του γωνιακά είναι η Αμπάριζα ενώ πιο μέσα είναι αυτό που πηγαίνω συνήθως και δε θυμάμαι πώς το λένε αλλά έχει Guiness βαρέλι και το λατρεύω για αυτό. Κλασσικά μπαράκια για άραγμα και μουσικές soul, jazz, swing, easy listening κλπ και ωραίος κόσμος. Για να πάτε κατεβαίνετε την Καραγιώργη Σερβίας από Σύνταγμα (είναι η κάθετη οδός εκεί ακριβώς που η Σταδίου ενώνεται με την πλατεία) και κατεβαίνετε μέχρι να βρείτε τη Λέκκα. Πάτε δεξιά και στο δεύτερο πλακόστρωτο στενάκι που θα βρείτε μπαίνετε. Αποκλείεται να το χάσετε, από τον κόσμο είναι σκέτο μελίσσι.
Άλλα πολύ ωραία μαγαζιά που θα μας λείψουν το χειμώνα οπότε ας τα επισκεφθούμε τώρα που προλαβαίνουμε είναι το Στο βάθος κήπος στην Αβραμιώτου και το Ταφ στο Μοναστηράκι (αν και λιγάκι δήθεν για τα γούστα μου, μου αρέσει η αυλή και το να κάθομαι στο διάζωμα γύρω γύρω χαζεύοντας κάτω).
Άλλα πολύ ωραία μαγαζιά που θα μας λείψουν το χειμώνα οπότε ας τα επισκεφθούμε τώρα που προλαβαίνουμε είναι το Στο βάθος κήπος στην Αβραμιώτου και το Ταφ στο Μοναστηράκι (αν και λιγάκι δήθεν για τα γούστα μου, μου αρέσει η αυλή και το να κάθομαι στο διάζωμα γύρω γύρω χαζεύοντας κάτω).
Εveryone's a critic
-
Tobajaras - Δημοσιευσεις : 259
32 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης