Ταξίδια στο εξωτερικό

Clubbing, bar hopping, pub crawling, φαΐ, πιοτό, ταξίδια

Ταξίδια στο εξωτερικό

Δημοσίευσηαπό JamieT » 03 Σεπ 2011, 02:45

Έχετε ταξιδέψει στο εξωτερικό; Αν όχι, θα θέλατε και που θα πηγαίνατε;

Εγώ δυστυχώς δεν έχω πάει ακόμα αν και θα ήθελα πάρα πολύ. :|
[URL=www.playfire.com/Em1nem13]Εικόνα[/URL
Άβαταρ μέλους
JamieT

Δημοσιευσεις : 124

Δημοσίευσηαπό Alucard » 03 Σεπ 2011, 04:12

Αγγλία (Λονδίνο-Λίβερπουλ), Γερμανία (Βερολίνο-Κολονία), Ιταλία (Ματσεράτα). Σε όλες τις περιπτώσεις, δεν χάρηκα που επέστρεψα...
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
Άβαταρ μέλους
Alucard

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 03 Σεπ 2011, 11:19

Αυτή η ρημαδοδουλειά, έχει τα κακά της, αλλά τουλάχιστον έχω κάνει πολλά ταξίδια που γουστάρω...

Έχω πάει μέχρι στιγμής ΗΠΑ, Πορτογαλλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Αγγλία, Ιρλανδία, Αυστρία, Πολονία, Ρωσσία, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία.

Θέλω να πάω οπωσδήποτε (είτε για δουλειά, είτε για διασκέδαση): Βραζιλία, Αργεντινή, Καναδά, Κωνσταντινούπολη, Σαουδική Αραβία (Ντουμπάι), Μαδαγασκάρη, Αυστραλία, Ιαπωνία, Κίνα, Τουρκία και Μαλδίβες. Δε ζητάω πολλά :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Dimitris1395 » 03 Σεπ 2011, 11:51

Έχω πάει Αγγλια (Λιβερπουλ και Λονδίνο), Γαλλία (Παρίσι), Ισπανία (Βαρκελώνη και Βαλένθια), Τουρκία (Κωνσταντινούπολη), Βέλγιο (Σπα), Ουγγαρία (Βουδαπέστη), Γερμανία (Βερολίνο, Φρανκφούρτη και Κολωνία), Ιταλία (Μιλάνο, Ρώμη και Φλωρεντία) και Αμερική (Βοστώνη, Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες)

Νομίζω είναι αρκετά...
Δεν με νοιάζει τι λες αρκεί να λες σωστά το όνομα μου
Άβαταρ μέλους
Dimitris1395

Δημοσιευσεις : 11

Δημοσίευσηαπό Djibril » 03 Σεπ 2011, 12:45

Αν και 17 χρονών, έχω ήδη πάει σε: Τουρκία (Κωνσταντινούπολη), Αγγλία (Λονδίνο), Γαλλία (Παρίσι), Κύπρο (Λεμεσό, Λάρνακα, Λευκωσία, Πάφο) και Ιταλία (Μόντσα).
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσιευσεις : 201

Δημοσίευσηαπό Fantomias » 03 Σεπ 2011, 13:01

Προς το παρων δεν εχω βγει εκτος Ελλαδος αλλα σαν παιδι και γω ονειρευομαι την στιγμη που θα το κανω! Το προγραμμα εχει Ιταλια (Ρωμη), Γερμανια (Ντισελντορφ και Κολωνια) και Αγγλια (Λιβερπουλ, Λονδινο)!
Άβαταρ μέλους
Fantomias

Δημοσιευσεις : 12

Δημοσίευσηαπό Altair » 03 Σεπ 2011, 13:40

Ζηλεύω.Δεν έχω πάει πουθενά.Αν βέβαια κάποια στιγμή γίνει η Κρήτη ξεχωριστό κράτος ( :P ) τότε θα μπορώ να λέω ότι έχω πάει κι εγώ εξωτερικό. :D
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό Katerinaki34 » 03 Σεπ 2011, 15:08

Sephiroth έγραψε:Αυτή η ρημαδοδουλειά, έχει τα κακά της, αλλά τουλάχιστον έχω κάνει πολλά ταξίδια που γουστάρω...

Έχω πάει μέχρι στιγμής ΗΠΑ, Πορτογαλλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Αγγλία, Ιρλανδία, Αυστρία, Πολονία, Ρωσσία, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία.

Θέλω να πάω οπωσδήποτε (είτε για δουλειά, είτε για διασκέδαση): Βραζιλία, Αργεντινή, Καναδά, Κωνσταντινούπολη, Σαουδική Αραβία (Ντουμπάι), Μαδαγασκάρη, Αυστραλία, Ιαπωνία, Κίνα, Τουρκία και Μαλδίβες. Δε ζητάω πολλά :)

Τίποτα δε ζητάς!!!!! Μην το ξαναπείς!!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
Katerinaki34

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό chris41090 » 03 Σεπ 2011, 15:32

Φέτος πήγα Ιταλια (Φλορεντια, Ρωμη) , απο τις πιο ομορφες πολεις του κοσμου. Ονειρο μου ειναι να πάω καποτε Νεα Υορκη
Άβαταρ μέλους
chris41090

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό Shepard » 03 Σεπ 2011, 18:28

Πρέπει να πάω πριν φύγω από αυτό τον μάταιο κόσμο, σε αυτά τα μέρη οπωσδήποτε...

- Πράγα
- Μόσχα
- Ρώμη
- Νέα Υόρκη
- Ντουμπάι
- Καλιφόρνια
- Λας Βέγκας
- Γιοχάνεσμπουργκ
- Μελβούρνη/Σίδνευ
- Νησιά του Πάσχα

Έχω και άλλα, όμως με αυτά ας κάνω την αρχή και βλέπουμε!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Επόμενο

Επιστροφή στο Έξοδος

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB