- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 00:06 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια μπύρα σας αρέσει;
Re: Ποια μπύρα σας αρέσει;
Άλφα, Βεργίνα από ελληνικές, Carlsberg απο mainstream, και Franziskaner από πιο "ψαγμένες"
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Έξω προτιμώ συνήθως Paulaner και Franziskaner και από ελληνικές ΖΕΟΣ που παράγεται και στην περιοχή μου.
Επίσης μ' αρέσει να παίρνω τις 8άδες Βεργίνα με 3.5 ευρώ από το super και να τις πίνω μόνος μου το βράδυ παρέα με ταινία στο pc
Επίσης μ' αρέσει να παίρνω τις 8άδες Βεργίνα με 3.5 ευρώ από το super και να τις πίνω μόνος μου το βράδυ παρέα με ταινία στο pc

-
thomason993 - Δημοσιευσεις : 184
Δοκιμασα τον Μυθο τωρα προσφατα και πρεπει να πω,οτι ειναι αρκετα καλη μπυρα.Οι δυο αγαπημενες μου παντως παραμενουν οι Corona και η carlsberg,αν και αποφευγω να πινω συχνα μπυρες
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Re: Ποια μπύρα σας αρέσει;
Schräderbrau (για τους γνώστες)
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης