Μεχρι στιγμής εχω παει Ταυλάνδη, Σουηδία , Δανία , Νορβηγία, Ισπανία , Αλβανία , Μαυροβούνειο , Κροατία.
Απο αυτες τις χώρες απο τις αγαπημένες μου ειναι η σκανδιανβία γενικότερα που παρολο το κρύο της οι άνθρωποι ειναι πολυ φιλικοί και πανέμορφη τοσο στο κέντρο αλλα και στα χωριουδάκια
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 00:32 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ταξίδια στο εξωτερικό
Έχω πάει στην Ιταλία για ένα μήνα εκπαιδευτική εκδρομή με τα ΙΕΚ και πήγαμε σε αρκετές μεγάλες πόλεις, όπως Βενετία, Ρώμη, Μπολόνια και το αποκορύφα της Αναγέννησης, Φλωρεντία.
Πολύ όμορφες πόλεις, αλλά εμείς στεγαζόμασταν σε μία πόλη-φάντασμα την Ρίμηνη. Ανά 5-10 μέτρα έβλεπες και ξενοδοχείο και την κατά-πράσινη θάλασσα της
Αν μου έχει μείνει κάτι άλλο πέρα από τις πόλεις, είναι οι μακαρονάδες και τα απίστευτα παγωτά που φτιάχνουν εκεί (για όσους δε γνωρίζουν, το παγωτό γεννήθηκε στην Ιταλία)
Θα ήθελα να κάνω τίποτα ακροβατικά τύπου Ezio, αλλά έλα μου που εν έτη 2006 δεν είχε βγει ούτε το πρώτο AC
Πολύ όμορφες πόλεις, αλλά εμείς στεγαζόμασταν σε μία πόλη-φάντασμα την Ρίμηνη. Ανά 5-10 μέτρα έβλεπες και ξενοδοχείο και την κατά-πράσινη θάλασσα της

Αν μου έχει μείνει κάτι άλλο πέρα από τις πόλεις, είναι οι μακαρονάδες και τα απίστευτα παγωτά που φτιάχνουν εκεί (για όσους δε γνωρίζουν, το παγωτό γεννήθηκε στην Ιταλία)
Θα ήθελα να κάνω τίποτα ακροβατικά τύπου Ezio, αλλά έλα μου που εν έτη 2006 δεν είχε βγει ούτε το πρώτο AC

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
-
G3n3raL86 - Δημοσιευσεις : 620
Εγω εχω παει, πολυ μικρη, Γιουγκοσλαβια (Σαραγιεβο), το 2006 Γερμανια (Μοναχο-Ομπεραμεργκαου) και το 2007 Ισπανια την οποια ΛΑΤΡΕΥΩ (οπου εμεινα για 2 χρονια και μεχρι περσι πηγαινοερχομουνα σχεδον ανα 4~6 μηνες λογω της δουλειας μου).
Θελω να παω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ν.Υορκη, και γενικοτερα Αμερικη (ειχα χασει την ευκαιρια το 1994 να σπουδασω και να μεινω μονιμα εκει λογω της βλακειας που ειχε χτυπησει εκεινη την περιοδο την μητερα μου
)
Θελω να παω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ν.Υορκη, και γενικοτερα Αμερικη (ειχα χασει την ευκαιρια το 1994 να σπουδασω και να μεινω μονιμα εκει λογω της βλακειας που ειχε χτυπησει εκεινη την περιοδο την μητερα μου

-
spinemm - Δημοσιευσεις : 84
Έχω πάει:
Γερμανία: Μόναχο & Γύρο της λίμνης Μπόντενζε
Αγγλία: Ντόβερ, Λονδίνο
Ολλανδία: Άμστερνταμ, Χάγη, Ρότερνταμ
Ελβετία: Ζυρίχη, Σάφχαουζεν, Βέρνη, Βασιλία
Θα ήθελα κάποια μέρα οποσδήποτε να πάω σε:
Αμερική: Νέα Ορλεάνη & Λας Βέγκας
Ταιλάνδη / Καμπότζη / Βιετνάμ (μια γύρα γενικότερα σε όλη την λεγόμενη 'Ινδοκίνα')
Από κει και μετά, όπου βόλευε ή/και τύχαινε
Ταιλάνδη / Καμπότζη / Βιετνάμ (μια γύρα γενικότερα σε όλη την λεγόμενη 'Ινδοκίνα')

-
kOimpreSSer - Δημοσιευσεις : 30
kOimpreSSer έγραψε:Έχω πάει:
Σε βλεπω πολυταξιδεμένο...

Ποιο σου εκανε την μεγαλύτερη εντυπωση απο τα μερη που πηγιές?
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr

http://www.lougiakis.gr

-
LIONHEART - Δημοσιευσεις : 1193
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης