Καλοκαιράκι...

Clubbing, bar hopping, pub crawling, φαΐ, πιοτό, ταξίδια

Δημοσίευσηαπό dimidour » 02 Ιούλ 2014, 10:09

Ευτυχώς πια υπάρχουν πολλές και καλές προσφορές για διήμερα και τριήμερα...Αλλά τα μεταφορικά είναι μανίκι...
Άβαταρ μέλους
dimidour

Δημοσιευσεις : 100

Δημοσίευσηαπό Sensei » 04 Ιούλ 2014, 01:52

dimidour έγραψε:Ευτυχώς πια υπάρχουν πολλές και καλές προσφορές για διήμερα και τριήμερα...Αλλά τα μεταφορικά είναι μανίκι...

Γιαυτό και γεμίζουμε τα αμάξια για να ρθει πιο φθηνά !
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό dimidour » 04 Ιούλ 2014, 09:33

Φίλε μου εμένα το αμάξι μου με γυναίκα και 2 παιδιά...πίστεψε με είναι ήδη γεμάτο!!! Από την ίδια τσέπη βγαίνουν!!! Καλό καλοκαίρι!
Άβαταρ μέλους
dimidour

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 04 Ιούλ 2014, 10:54

Καλο καλοκαιρι και να γεμισουν λιγο οι μπαταριες γιατι με τοσες υποχρεωσεις πλεον και δουλεια την βαρεσαμαν στον κεφαλον !!! χαχαχα
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό Sensei » 04 Ιούλ 2014, 11:13

dimidour έγραψε:Φίλε μου εμένα το αμάξι μου με γυναίκα και 2 παιδιά...πίστεψε με είναι ήδη γεμάτο!!! Από την ίδια τσέπη βγαίνουν!!! Καλό καλοκαίρι!

Όντως, δε το χα σκεφτεί έτσι ! Επομένως, κουράγιο ! 8-)
Άβαταρ μέλους
Sensei

Δημοσιευσεις : 214

Δημοσίευσηαπό LegoPirate » 07 Ιούλ 2014, 11:08

Άμα δεν παίζουν λεφτά το μόνο που σε σώζει είναι κανά κάμπινγκ κοντά σου (για να κάνεις και οικονομία στη βενζίνη)!!
LegoPirate

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό dimidour » 09 Ιούλ 2014, 11:24

Το κάμπινγκ είναι μία λύση που ενώ παλιότερα την απέρριπτα, τελευταία όλο και την βλέπω περισσότερο με καλό μάτι...
Άβαταρ μέλους
dimidour

Δημοσίευσηαπό LegoPirate » 11 Ιούλ 2014, 12:12

Το κάμπινγκ είναι καλή φάση!! Σε φέρνει και πιο κοντά στη φύση και προφανώς είναι και οικονομικό!! Βέβαια, ο εξοπλισμός έχει κάποιο κόστος, αλλά το αποσβένεις αν τον χρησιμοποιήσεις παραπάνω από μία φορά!
LegoPirate

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό Cookies » 05 Οκτ 2014, 11:10

κκκκκκκκκκκκκ
Άβαταρ μέλους
Cookies

Δημοσιευσεις : 69

Δημοσίευσηαπό Cookies » 05 Οκτ 2014, 12:20

Παιδια μπορω να σας πω για το δικο μου υπεροχο καλοκαιρι μετα την τριτη λυκειου.Αρχιζω,Περιμενα μεχρι αρχες αυγουστου την προκυρυξη στην αστυνομια που σημαινει οτι πιο πριν εκανα γυμναστικη καθε μερα για να αποκτησω αυτην την ερμη την αντοχη,μετα ετρεχα στα νοσοκομεια επι μια βδομαδα για να συμπληρωσω την καρτελα που μου δωσαν(με πρηξαν),την ιδια περιοδο εμαθα οτι η προκυρηξη στον στρατο ειχε βγει τον απριλιο και δεν μπορεσα να παρω μερος(γιατι η αγαπητη λυκειαρχησα δεν με ειδοποιησε).Οταν πηγαμε(μαμα) στην αθηνα για τις δοκιμασιες μειναμε σε ενα ξενοδοχιο στην ομονια οπου οι δρομοι ηταν τιγκα στους πακιστανους και τις ιεροδουλες(την κοπανισαμε αμεσος μετα).Αν εξερεσουμε το περιμενε στην θρακομακεδονων την πρωτη μερα και στο ιατρικο κεντρο την δευτερη(την πρωτη ομαδα την εξεταζανε 2 ωρες,δεν ξερω τη τους κανανε)και εγω ειμουνα στην 3 ομαδα(πολυ μελλον ακομη).Τελος με κοπσανε(ατιμη αντοχη) ενω ολοι οι υπολοιποι περασαν.Ηταν ενα υπεροχο καλοκαιρι
Άβαταρ μέλους
Cookies

Δημοσιευσεις : 69

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Έξοδος

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB