- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 01:23 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Καλοκαιράκι...
45 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Άμα δεν παίζουν λεφτά το μόνο που σε σώζει είναι κανά κάμπινγκ κοντά σου (για να κάνεις και οικονομία στη βενζίνη)!!
- LegoPirate
- Δημοσιευσεις : 4
Το κάμπινγκ είναι καλή φάση!! Σε φέρνει και πιο κοντά στη φύση και προφανώς είναι και οικονομικό!! Βέβαια, ο εξοπλισμός έχει κάποιο κόστος, αλλά το αποσβένεις αν τον χρησιμοποιήσεις παραπάνω από μία φορά!
- LegoPirate
- Δημοσιευσεις : 4
Παιδια μπορω να σας πω για το δικο μου υπεροχο καλοκαιρι μετα την τριτη λυκειου.Αρχιζω,Περιμενα μεχρι αρχες αυγουστου την προκυρυξη στην αστυνομια που σημαινει οτι πιο πριν εκανα γυμναστικη καθε μερα για να αποκτησω αυτην την ερμη την αντοχη,μετα ετρεχα στα νοσοκομεια επι μια βδομαδα για να συμπληρωσω την καρτελα που μου δωσαν(με πρηξαν),την ιδια περιοδο εμαθα οτι η προκυρηξη στον στρατο ειχε βγει τον απριλιο και δεν μπορεσα να παρω μερος(γιατι η αγαπητη λυκειαρχησα δεν με ειδοποιησε).Οταν πηγαμε(μαμα) στην αθηνα για τις δοκιμασιες μειναμε σε ενα ξενοδοχιο στην ομονια οπου οι δρομοι ηταν τιγκα στους πακιστανους και τις ιεροδουλες(την κοπανισαμε αμεσος μετα).Αν εξερεσουμε το περιμενε στην θρακομακεδονων την πρωτη μερα και στο ιατρικο κεντρο την δευτερη(την πρωτη ομαδα την εξεταζανε 2 ωρες,δεν ξερω τη τους κανανε)και εγω ειμουνα στην 3 ομαδα(πολυ μελλον ακομη).Τελος με κοπσανε(ατιμη αντοχη) ενω ολοι οι υπολοιποι περασαν.Ηταν ενα υπεροχο καλοκαιρι
-
Cookies - Δημοσιευσεις : 69
45 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης