- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 03:01 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ταξίδια στο εξωτερικό
Θα σκότωνα για έστω μία Κυριακή στην Αγγλία... Μεσημεράκι μπυροκατάσταση σε κλασσική μπυραρία, και μετά πορεία για γηπεδάκι... Ούτε που θα με ένοιαζαν οι ομάδες, απλώς να ζούσα το όλο κλίμα, και να ξέφευγα για μερικές ώρες απο την μπανανία...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Γιατί ρε, στην Ελλάδα θες να πεις ότι δε ζεις τέτοια ατμόσφαιρα; Τι ποιο ωραίο από το να πηγαίνεις νωρίς, Κυριακή μεσημέρι, με τη φανέλα της ομάδας σου σε μια μπυραρία με φιλαράκια, να σε βρίζουν όλοι οι "αλλόθρησκοι", μετά να ξεκινάς πορεία για το γήπεδο, να σκας από τη μυρωδιά των καπνογόνων-δακρυγόνων που θα έχουν πέσει μετά από συμπλοκή με τα ΜΑΤ και όταν τελικά φτάσεις στο... "ναό" να ψάχνεις από που μπορείς ανά πάσα ώρα να κάνεις "ντου";
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
-
Djibril - Δημοσιευσεις : 201
Νικόλα ωραίο το παραμύθι, αλλα ξεκινάει λάθος... Δεν θα έφτανες στην μπυραρία με την φανέλα της ομάδας σου!!! 

-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
nfs_maniac έγραψε:Νικόλα ωραίο το παραμύθι, αλλα ξεκινάει λάθος... Δεν θα έφτανες στην μπυραρία με την φανέλα της ομάδας σου!!!
Ότι θα έφτανες, θα έφτανες. Άλλο το σε τι κατάσταση θα ήταν η φανέλα (και εσύ παρέα)...
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
-
Djibril - Δημοσιευσεις : 201
Ιταλία (Ρώμη) , Ελβετία (πολλές πόλεις ,είδα και το CERN
) , Γερμανία (Βερολίνο) , Δανία ( Κοπεγχάγη ) , Σουηδία (Στοκχόλμη) , Τουρκία (Σμύρνη) , Βέλγιο( Βρυξέλλες ) , αλλά η πόλη που πραγματικά ερωτεύτηκα είναι το Άμστερνταμ ... Πραγματικά υπέροχη πόλη .
Τώρα θα ήθελα κάποτε να επισκεφτώ τη Νέα Υόρκη , το Λος Άντζελες , το Παρίσι , το Λονδίνο , την Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη ... Λίγα πράγματα δηλαδή

Τώρα θα ήθελα κάποτε να επισκεφτώ τη Νέα Υόρκη , το Λος Άντζελες , το Παρίσι , το Λονδίνο , την Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη ... Λίγα πράγματα δηλαδή

-
Lonias - Δημοσιευσεις : 5
Έχω πάει Αγγλία, Τουρκία (σχεδόν όλα τα παράλια), Ισραήλ, Αίγυπτο, Ελβετία και για κάποιο λόγο μόνο στα κατεχόμενα της Κύπρου. All time favorite Istanbul όπου και έχω πάει κάπου 10 φορές ως τώρα. Ελπίζω να τις κάνω 11 σε κανα μήνα.
Θέλω να πάω Ιαπωνία (αν και πλέον χλωμό), Ινδία, Φινλανδία, Αφρική και Ανταρκτική.
Θέλω να πάω Ιαπωνία (αν και πλέον χλωμό), Ινδία, Φινλανδία, Αφρική και Ανταρκτική.
If I go forward follow me, if I retreat shoot me and if I am killed avenge me... AVENGE ME! - Napoleon
-
Alda - Δημοσιευσεις : 53
Εχω πάει Γαλλία(Παρίσι),Μόσχα,Λιθουανία,Λετονία,Τσεχία,Βουλγαρία σε αυτές έχω κάτσει για αρκετές μέρες.Πολύ καλές εντυπώσεις απο Λιθουανία και Λετονία,πραγματικά πανέμορφες χώρες γεμάτες δάση,λιμνές,λιβάδια,μικρές όμορφες πόλεις σε στυλάκι Γερμανικών χωριών.Τσεχία έχω πάει Πράγα,απίστευτη πόλη,σε πάει σε άλλες εποχές όπως και το Παρίσι.Βουλγαρία πραγματικά απίστευτη χώρα και με πολύ καλή φιλοξενία,έχει όμορφα μέρη τουριστικά στην μαύρη θάλασσα,αλλά και ωραίες πόλεις,δυστυχώς την μαστίζει η φτώχια,αλλα τον τελευταίο καιρό ανεβαίνει οικονομικά. Παράλληλα έχω περάσει οδικώς πηγαίνοντας προς Λιθουανία χωρίς στάσεις μεγάλης διάρκειας απο Σκόπια,Σερβία,Ουγγαρία,Σλοβακία. Σίγουρα θα ήθελα να πω κάποια μέρα Νέα Υόρκη είναι το ονειρό μου,και γενικότερα Αμερική,για να δώ πω είναι η ζωή στην άλλη άκρη του κόσμου.Απο Ευρώπη θα πήγαινα παντού,ιδιαίτερα Ιταλία για να δώ τις πόλεις που άνθισαν στην Αναγέννηση.Για να μην πολυλογώ θα ήθελα να πάω σε όλον τον κόσμο,να δώ πολιτισμούς,ανθρώπους,πόλεις,γλώσσες έθιμα.
Οσο για σένα Παυλίτο μου είναι καιρός να κάνεις συνεργασία με το Discovery Channel,κάνωντας εκπομπή ''Travelling with Pavlos Papapavlou'' χαχααχ
με την λίστα σου μας μείωσες πλήρως κλείστε το topic.
¨
Οσο για σένα Παυλίτο μου είναι καιρός να κάνεις συνεργασία με το Discovery Channel,κάνωντας εκπομπή ''Travelling with Pavlos Papapavlou'' χαχααχ

-
romanos.romaidis - Δημοσιευσεις : 66
Μου κανει μεγαλη εντυπωση που πολλοι ψαχνεστε για Ντουμπαι . Εχει παει ο αδερφος μου και ενταξει δεν λεω του αρεσε αλλα εγω πλεον τα εχω χορτασει αυτα τα μερη . Δεν ειμαι για αλλα ταξιδια στην Ανατολη .
Προσωπικα ειναι το χομπι μου τα ταξιδια στο εξωτερικο . Να που υπαρχει και χομπι αρκετα πιο ακριβο απο το gaming . Ενθουσιαστικα απο το θεμα , δεν το ειχα προσεξει . Μπορουμε να γραφουμε πολλες τρελες εμπειριες απο τα ταξιδια μας εδω
.
Λοιπον εγω εχω παει σε Ιταλια , Τουρκια , Τσεχια , Αιγυπτο , Ισραιλ , Γερμανια , Αυστρια , Ελβετια , Σουηδια , Νορβηγια , Αγγλια , Γαλλια , Λιχτενσταιν
, Αμερικη .
Νομιζω αυτα ειναι ... μπορει να ξεχασα καμια .
ΥΓ Το Βατικανο μετραει ;
Προσωπικα ειναι το χομπι μου τα ταξιδια στο εξωτερικο . Να που υπαρχει και χομπι αρκετα πιο ακριβο απο το gaming . Ενθουσιαστικα απο το θεμα , δεν το ειχα προσεξει . Μπορουμε να γραφουμε πολλες τρελες εμπειριες απο τα ταξιδια μας εδω

Λοιπον εγω εχω παει σε Ιταλια , Τουρκια , Τσεχια , Αιγυπτο , Ισραιλ , Γερμανια , Αυστρια , Ελβετια , Σουηδια , Νορβηγια , Αγγλια , Γαλλια , Λιχτενσταιν

Νομιζω αυτα ειναι ... μπορει να ξεχασα καμια .
ΥΓ Το Βατικανο μετραει ;

http://trollemaida.blogspot.com/ Ανασκόπηση 2011 by Trollemaida
-
dameko-doubutsu - Δημοσιευσεις : 96
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης