Ποια μπύρα σας αρέσει;

Clubbing, bar hopping, pub crawling, φαΐ, πιοτό, ταξίδια

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 23 Ιαν 2014, 21:05

stella mar έγραψε:Franziskaner weisse και Hoegaarden είναι οι καλύτερες! Και από μαύρες Kozel!

Δεν είναι οι καλύτερες.

Την καλύτερη μπύρα θα την διαβάσει δύο post πιο πάνω χεχεχε
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό ninja » 04 Απρ 2014, 12:48

heineken και Amstel
Άβαταρ μέλους
ninja

Δημοσιευσεις : 22

Δημοσίευσηαπό gfytrakis » 12 Μάιος 2014, 07:49

Paulaner (Μόναχο), Spaten (Μόναχο) και Duvel (Βέλγιο). Αξίζει και η La Biere du Demon με 12 βαθμούς αλκοόλ, θα σας στείλει!
gfytrakis

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό DaDiRa » 10 Ιουν 2014, 14:00

Συνήθως παίρνω Βεργίνα, αλλά μ' αρέσει εξίσου και η Kaiser.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DaDiRa

Δημοσιευσεις : 90

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 11 Ιουν 2014, 00:38

Καταφέρνεις να πιεις τη Βεργίνα; Ήρωας!!!
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 11 Ιουν 2014, 09:11

TheLuckyShamrock έγραψε:Καταφέρνεις να πιεις τη Βεργίνα; Ήρωας!!!

Πλάκα κανεις? εκπληκτικη μπυρα. Γενικα οι ελληνες παραγωγοι εχουν κανει τρομερη αντεπιθεση και βγαζουμε φοβερες μπυρες. Ειδικα στη Λαγκερ εχουν γινει σπεσιαλιστες. Εχουν βγει αρκετα νεα brand names Eλληνικα τα τελευταια 5 χρονια και σαρωνουν και στο εξωτερικο. Η βεργινα ειναι φοβερη μπυρα. Και η κοκκινη και η weis που βγαζουν επισης φοβερη.
Γενικα απο την εποχη της κρισης και τα μνημονια και με αυτη τη χολη που εβγαζαν οι κομπλεξικοι οι ξενοι με εμας ξενερωσα με τη παρτυ τους (ειδικα με τους Ολλανδους) πλεον αγοραζω ΜΟΝΟ ελληνικες μπυρες. Δε μου εχουν λειψει καθολου οι εισαγομενες. Ασε που στις λαγκερ τους εχουμε φτασει σε ποιοτητα και εξαγουμε πλεον.
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 11 Ιουν 2014, 09:16

οντως η βεργινα μια χαρα ειναι.
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό KalaiGR » 11 Ιουν 2014, 11:27

ΖΕΟΣ, Ελληνική απαστερίωτη. 1lt το μπουκάλι. Τρομερή μπύρα!
Άβαταρ μέλους
KalaiGR

Δημοσιευσεις : 1

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 11 Ιουν 2014, 14:30

Κατ'αρχάς δε μίλησα για τις υπόλοιπες ελληνικές μπύρες. Μία από τις ωραιότερες μπύρες που έχω δοκιμάσει, είναι ελληνική και λέγεται Νήσος. Είναι Τηνιακή και έχει εκπληκτική γεύση. Τη Βεργίνα την έχω πιει σε κουτάκι συγκεκριμένα, σε μια καλοκαιρινή δουλειά, μαζί με κάτι άλλα παιδιά. Όλοι μας, μόλις αρχίσαμε να πίνουμε την εν λόγω μπύρα, κάναμε μια γκριμάτσα απέχθειας. Μετά από λίγες γουλιές, την πετάξαμε. Και σα να μη μου έφτανε αυτή η εμπειρία, μετά από 1-2 εβδομάδες, πήγα και ξαναπήρα την ίδια μπύρα, με τη σκέψη ότι αποκλείεται να ήταν τόσο χάλια. Ε και πάλι έγιναν τα ίδια. Μετά από λίγες γουλιές, την πέταξα. Φανταστείτε ότι έχω καταφέρει να πιω ολόκληρη την απεχθή μπύρα 365 (που είναι του Βασιλόπουλου) και δεν έχω καταφέρει να πιω τη Βεργίνα.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 11 Ιουν 2014, 16:16

Οι πωλησεις της και οι εξαγωγες που εχει ξεκινησει δε σε δικαιωνουν παντως. Εμενα μου αρεσει πολυ και γνωριζω πολλους που τη προτιμουν. Επισης εξαγει σε ΗΠΑ Αυστραλια Ιαπωνια και αρκετες Ευρωπαικες χωρες και εχει κερδισει και βραβεια σε διεθνεις διαγωνισμους.
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Έξοδος

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB