Καλοκαιράκι...

Clubbing, bar hopping, pub crawling, φαΐ, πιοτό, ταξίδια

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 09 Σεπ 2012, 18:22

Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Μάλλον γι' αυτό εγειρε το πλοίο λίγο στην επιστροφή! :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό LIONHEART » 10 Σεπ 2012, 12:51

Sephiroth έγραψε:Ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. Μάλλον γι' αυτό εγειρε το πλοίο λίγο στην επιστροφή! :P

Εμένα να δεις σούζα εκανε το καράβι στον γυρισμό.... ;)
http://www.facebook.com/AUTONISSANLougiakis
http://www.lougiakis.gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
LIONHEART

Δημοσιευσεις : 1193

Δημοσίευσηαπό ckastam » 21 Φεβ 2013, 17:07

CORFU PARADISE

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ckastam

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό ili@s86 » 08 Απρ 2013, 21:19

Σαμοθράκη έχει πάει κανείς???? Το σκέφτομαι για φέτος και θα εκτιμούσα αν κάποιος ξέρει να με πει αν είναι και αν πέρασε καλά.....
Άβαταρ μέλους
ili@s86

Δημοσιευσεις : 162

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 16 Απρ 2013, 10:15

Επειδη αυτην την στιγμη μένω απέναντι (Αλεξανδρούπολη)την έχω επισκεφτεί 2 φορες,περνάω προσωπικά παρα πολυ καλα,γιατί πάω με την οικογένεια και είναι ενα ήσυχο νησί,αν θες νύχτα ξενύχτια clubs μεθυσμένους τουρίστες κτλ δεν θα τα βρεις εκει
Εκει έχει φοβερά τοπία,οχι και τόσο καλες παραλίες,καλα μέρη για ψάρεμα,ειναι πολυ ήσυχα και χαλαρωτικά,εχει βεβαια και τουρίστες αλλα συμμαζεμένα πράγματα
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό ili@s86 » 25 Απρ 2013, 00:22

karlat89 έγραψε:Επειδη αυτην την στιγμη μένω απέναντι (Αλεξανδρούπολη)την έχω επισκεφτεί 2 φορες,περνάω προσωπικά παρα πολυ καλα,γιατί πάω με την οικογένεια και είναι ενα ήσυχο νησί,αν θες νύχτα ξενύχτια clubs μεθυσμένους τουρίστες κτλ δεν θα τα βρεις εκει
Εκει έχει φοβερά τοπία,οχι και τόσο καλες παραλίες,καλα μέρη για ψάρεμα,ειναι πολυ ήσυχα και χαλαρωτικά,εχει βεβαια και τουρίστες αλλα συμμαζεμένα πράγματα

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες... Είμαστε παρέα 3 άτομα και θέλουμε φέτος ήσυχες σχετικά διακοπές οπότε μάλλον θα το τιμήσουμε το νησί.... :)
Άβαταρ μέλους
ili@s86

Δημοσιευσεις : 162

Δημοσίευσηαπό NinteNikos » 25 Απρ 2013, 01:07

Εσύ και εγώ εγώ και συ μόνοι πάνω στη γη ωωωωω
Άβαταρ μέλους
NinteNikos

Δημοσιευσεις : 169

Δημοσίευσηαπό Saikw » 03 Νοέμ 2013, 14:08

pedia kerkura einai telia tin protino se olous piga fetos ke teleia exi ke meri gia 3ekourash kai gia diaskedash ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Saikw

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό NikitoGR » 03 Δεκ 2013, 00:35

Εγω εδω και δυο χρονια ζω στην Λερο (απο πρωτευουσιανος, νησιωτης). Ενταξει παλευεται αρκετα το καλοκαιρακι, μαζευει τουριστες κτλ, αλλη μην φανταστειτε κατι το τρελο. Για τα standard του νησιου ειναι ουυυ, γεμιζουν τα μαγαζια και λιγο οι παραλιες. Αλλα το καλο ειναι οτι εχει πολλα αξιοθεατα και η θαλασσα ειναι καταπληκτικη. Α! και σχεδον καθε μερα γλεντανε χεχεχεχεχε
Άβαταρ μέλους
NikitoGR

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό stella mar » 23 Ιαν 2014, 20:26

Η Κέρκυρα ισχύει.. είναι απίστευτη
stella mar

Δημοσιευσεις : 7

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Έξοδος

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB