- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 22:01 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Καλοκαιράκι...
45 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Επειδη αυτην την στιγμη μένω απέναντι (Αλεξανδρούπολη)την έχω επισκεφτεί 2 φορες,περνάω προσωπικά παρα πολυ καλα,γιατί πάω με την οικογένεια και είναι ενα ήσυχο νησί,αν θες νύχτα ξενύχτια clubs μεθυσμένους τουρίστες κτλ δεν θα τα βρεις εκει
Εκει έχει φοβερά τοπία,οχι και τόσο καλες παραλίες,καλα μέρη για ψάρεμα,ειναι πολυ ήσυχα και χαλαρωτικά,εχει βεβαια και τουρίστες αλλα συμμαζεμένα πράγματα
Εκει έχει φοβερά τοπία,οχι και τόσο καλες παραλίες,καλα μέρη για ψάρεμα,ειναι πολυ ήσυχα και χαλαρωτικά,εχει βεβαια και τουρίστες αλλα συμμαζεμένα πράγματα
-
karlat89 - Δημοσιευσεις : 579
karlat89 έγραψε:Επειδη αυτην την στιγμη μένω απέναντι (Αλεξανδρούπολη)την έχω επισκεφτεί 2 φορες,περνάω προσωπικά παρα πολυ καλα,γιατί πάω με την οικογένεια και είναι ενα ήσυχο νησί,αν θες νύχτα ξενύχτια clubs μεθυσμένους τουρίστες κτλ δεν θα τα βρεις εκει
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες... Είμαστε παρέα 3 άτομα και θέλουμε φέτος ήσυχες σχετικά διακοπές οπότε μάλλον θα το τιμήσουμε το νησί....

-
ili@s86 - Δημοσιευσεις : 162
Εγω εδω και δυο χρονια ζω στην Λερο (απο πρωτευουσιανος, νησιωτης). Ενταξει παλευεται αρκετα το καλοκαιρακι, μαζευει τουριστες κτλ, αλλη μην φανταστειτε κατι το τρελο. Για τα standard του νησιου ειναι ουυυ, γεμιζουν τα μαγαζια και λιγο οι παραλιες. Αλλα το καλο ειναι οτι εχει πολλα αξιοθεατα και η θαλασσα ειναι καταπληκτικη. Α! και σχεδον καθε μερα γλεντανε χεχεχεχεχε
-
NikitoGR - Δημοσιευσεις : 15
45 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης