Ποια μπύρα σας αρέσει;

Clubbing, bar hopping, pub crawling, φαΐ, πιοτό, ταξίδια

Δημοσίευσηαπό master » 15 Δεκ 2013, 11:50

karlat89 έγραψε:Μαρέσει να αγοράζω αγνωστες μπύρες ,χθες αγορασα την τσέχικη Kozel, πολυ ελαφριά για μαυρη,θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω την"γυναικία μαυρη"

;) δεν την εχω δοκιμασει, ωραια
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό ReN1a » 16 Δεκ 2013, 22:49

Corona, Amstel Radler και μια μπύρα της οποίας το όνομα δεν το θυμάμαι καν αλλά είχε μέσα γεύση αχλάδι (αν ρίξετε καμιά επίσκεψη στο Beer Academy θα τη βρείτε) :P
Άβαταρ μέλους
ReN1a

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό master » 16 Δεκ 2013, 22:57

ReN1a έγραψε:Corona, Amstel Radler και μια μπύρα της οποίας το όνομα δεν το θυμάμαι καν αλλά είχε μέσα γεύση αχλάδι (αν ρίξετε καμιά επίσκεψη στο Beer Academy θα τη βρείτε) :P

;) Corona επινα οταν πηγαινα στο στρατο οπου επηρετησα στισ εξοδους δεν λεω καλη μπυρα αλλα προτιμω την heineken :D
Τελευταία επεξεργασία από master και 18 Δεκ 2013, 16:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 16 Δεκ 2013, 23:11

ReN1a έγραψε:Corona, Amstel Radler και μια μπύρα της οποίας το όνομα δεν το θυμάμαι καν αλλά είχε μέσα γεύση αχλάδι (αν ρίξετε καμιά επίσκεψη στο Beer Academy θα τη βρείτε) :P

Ενδιαφέρον ακούγεται πόσο έχει περίπου;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό ReN1a » 16 Δεκ 2013, 23:51

T_K_L_L_LUIGI έγραψε:

Ειλικρινά δε θυμάμαι καθόλου πάντως ρίξε μια ματιά εδώ http://www.beeracademy.gr/en/beers/our-bottles.html . Έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Άβαταρ μέλους
ReN1a

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 16 Δεκ 2013, 23:58

Την Amstel τη θεωρώ νερόπλυμα. Και για όσους πίνουν Βεργίνα, να σας ενημερώσω ότι τη θεωρώ ως τη χειρότερη μπύρα που έχω πιει ποτέ μου. :-P
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 17 Δεκ 2013, 00:22

ReN1a έγραψε:
T_K_L_L_LUIGI έγραψε:

Ειλικρινά δε θυμάμαι καθόλου πάντως ρίξε μια ματιά εδώ http://www.beeracademy.gr/en/beers/our-bottles.html . Έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Πωω μου θύμισες την καπνιστή Schlenkerla,απλά τέλεια πρέπει να την δοκιμάσετε λες και έχεις φάει ψητά,δεν συνίσταται για ραντεβού. :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 02 Ιαν 2014, 15:47

Κάποτε ξεδιψούσα μετά από τα σουβλάκια με Heineken. Κάποτε μ'άρεσε κάπως η ελαφρυά γεύση της Bud.

Ώσπου δοκίμασα την καλύτερη μπύρα που υπάρχει. Rochefort. Την 10αρα (μπλε μπουκάλι). Ακριβή, βρίσκεται σε κάβες και σε 3-4 σουπερ μάρκετ σε Μαρούσι-Χαλάνδρι νομίζω, φυσικά Beer Academy (εκεί την δοκίμασα πριν 4-5 χρόνια νομίζω από ένα φίλο που την έπινε σωρηδόν στο Βέλγιο με 1.20 :( το κουτάκι).

Τιμή... από 4.5 ευρώ έως 10 σε μπυραρίες (όποιες την έχουν).

Πραγματικά μετά από αυτή, κάτι Heineken και λοιπές είναι απλά στον πάτο...

Ωραία, ιδιαίτερη είναι και η Septem που έχει γεύση κηρήθρας/μέλι. Δοκιμάστε την, πρόσφατα την είδα και σε Βασιλόπουλο χεχε
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό Djibril » 22 Ιαν 2014, 19:35

McFarland και Kaiser!
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσιευσεις : 201

Δημοσίευσηαπό stella mar » 23 Ιαν 2014, 20:15

Franziskaner weisse και Hoegaarden είναι οι καλύτερες! Και από μαύρες Kozel!
stella mar

Δημοσιευσεις : 7

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Έξοδος

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB