IRON MAIDEN "THE BOOK OF SOULS"

Now listening to “Artist – Track 01”

IRON MAIDEN "THE BOOK OF SOULS"

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 18 Ιουν 2015, 20:22

Έρχεται να μας στοιχειώσει το νέο album τον Iron maiden το οποίο ανακοινώθηκε σήμερα.Εύχομαι να είναι καλό αλλά και να είναι καλύτερο από το προηγούμενο The final frontier το οποίο το θεωρώ καλό album αλλά σαφώς ήταν για live περισσότερο.Στην συναυλία στο Sonispere που είχα πάει ξετρελάθηκα με τα τραγούδια του δίσκου αυτού μιας και ο κόσμος τους έδινε ακόμα περισσότερη ενέργεια.Θα το αγοράσετε;Είστε ενθουσιασμένοι με την ανακοίνωση αυτή;

http://www.ironmaiden.com/new-iron-maiden-studio-album-the-book-of-souls.html
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 18 Ιουν 2015, 21:01

Κάνω κωλοτούμπες από τη χαρά μου. Κοιμήθηκα αργά το μεσημέρι και ήταν ακόμα μία κανονική μέρα, ξύπνησα και με το που είδα την είδηση ξετρελάθηκα, πήρα σβάρνα όλα τα σάιτ, τάραξα στα τηλέφωνα τους Μεηντενάδες φίλους, έβαλα να παίζει το Final Frontier, χαίρομαι ακόμα περισσότερο που βλέπω και θέμα εδώ. Εννοείται πως θα το πάρω, αν η τιμή του βινυλίου είναι σε λογικά επίπεδα, θα προτιμηθεί, αλλιώς θα πάρω την σπέσιαλ του cd.

Ήμουν και γω σε εκείνη τη συναυλία και το είχα καταευχαριστηθεί. Όσο ήμουν μπροστά ο κόσμος ήταν φανταστικός. Όταν κουράστηκα και πήγα πιο πίσω είχε αρκετούς άνιωθους, κινητάκηδες, κλασσικά ενοχλητικά φαινόμενα των συναυλιών τα τελευταία χρόνια.

Τώρα αναμένω με αγωνία ένα σινγκλάκι για να την παλέψουμε μέχρι τότε! :D :D :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό Geovra » 18 Ιουν 2015, 22:59

Day1 3 vinyl και 2πλο cd...απλα :)
Το Final frontier ηταν οτι καλυτερο βγαλανε οι Maiden απο το Brave new world και μετα. Ας ελπισουμε και σε καποιο tour και να τους ξαναδουμε . \m/
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Geovra

Δημοσιευσεις : 302

Δημοσίευσηαπό pavloskar » 16 Οκτ 2017, 00:22

Εμένα πέρα από το speed of light και το Death or glory μου άρεσαν όλα!!
pavloskar

Δημοσιευσεις : 32

Δημοσίευσηαπό Pain_of_Salvation » 16 Οκτ 2017, 13:15

εμενα μου αρεσαν ολα τα κομματια.μετα και απο τοσο καιρο ειναι πολυ ωραιο το ακουσμα τους
Άβαταρ μέλους
Pain_of_Salvation

Δημοσιευσεις : 140

Επιστροφή στο Μουσική

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB