- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 21:46 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Arsenal
16 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Πολύ σωστός και σε όσα έχεις πει στο προηγούμενο νήμα συμφωνώ. Δε θεωρώ κακό τον Giroux αλλά δε βγαίνει η χρονιά μόνο εμ αυτόν και όταν έχεις δει Henry στην ομάδα, Bergkamp και φορ άλλης κλάσης, σου κακοφαίνεται. Εν τω μεταξύ, αν ο Giroux θέλει 5 τετ α τετ, ο Wellbeck πόσα θα θέλει;
-
brutal3012 - Δημοσιευσεις : 131
Σε ματς για πολλά νεύρα και με πολλή δράση πάλι ισοπαλία με τη City, έχουμε γίνει ψιλοπελατεία της.
Τώρα να χαιρόμαστε, να λυπούμαστε, με τέτοια διακύμανση και δοκάρια μάλλον τη γλιτώσαμε. Ο Ozil δε φαίνεται να πατάει καλά και η άμυνα φέτος δε μου εμπνέει τίποτα.
Τώρα να χαιρόμαστε, να λυπούμαστε, με τέτοια διακύμανση και δοκάρια μάλλον τη γλιτώσαμε. Ο Ozil δε φαίνεται να πατάει καλά και η άμυνα φέτος δε μου εμπνέει τίποτα.
-
Με τη Dortmund έχουμε αναπτύξει πια σχέση πελατείας. Εύκολος όμιλος μεν από την άλλη μην τερματίσουμε πάλι δεύτεροι σε όμιλο γιατί ως τους 16 θα φτάσουμε διασταυρούμενοι με κάποιον δύσκολο πρώτο.
-
Επιτέλους το πρώτο διπλό στη φετινή Premier για την Arsenal σε μια έδρα που την προβληματίζει συνήθως. Μετά το στραπάτσο στο Dortmund οι gunners μάλλον σοβαρεύτηκαν λίγο και συνεχίζουν με νίκη το πολύ μακρύ μονοπάτι της Premier.
-
Φυσικά, η φετινή ομάδα δε μπορεί να σταυρώσει 2 συνεχόμενες νίκες οπότε ήρθε (άλλη μία) ισοπαλάι και μάλιστα εντός. Σαν να μην έφτανε αυτό, τραυματίες ο Ramsey και ο Ozil αν θυμάμαι καλά. Παναγιά βοήθα γιατί δε βλέπω προκοπή καθόλου ετούτη τη χρονιά.
ΥΓ: Μόνο εγώ ασχολούμαι με την Αrsenal, τι στο καλό;
ΥΓ: Μόνο εγώ ασχολούμαι με την Αrsenal, τι στο καλό;
-
Χατ τρικ ο Wellbeck, λέτε να αναγεννηθεί με την Arsenal. Μακάρι γιατί χρειάζεται ένα καλό φορ η ομάδα. Όχι βέβαια πως έπαιζε με κανάν δύσκολο αντίπαλο αλλά κάθε νίκη αναζωπυρώνει το ηθικό.
-
Δε ξερω αν το εχει προσεξει κανεις αλλα η ΝΕΡΙΤ δειχνει ολα τα ματς της Αρσεναλ απο πρωταθλημα,κυπελο και ευρωπη μαγνητοσκοπημενα,καμια φορα σε ακυρες ωρες πχ μεσημερι αλλα τα δειχνει αρκετα συχνα και μπορειτε να κοιταξετε το προγραμμα για να τα πετυχετε.Πολυ καλη κινηση νομιζω απο την πλευρα της ΝΕΡΙΤ,επιτελους δειχνει λιγο αγγλικο πρωταθλημα,εστω και ετσι εμενα δεν με χαλαει.
Επισης κανει το ιδιο και για Μαντσεστερ Σιτυ και Ρεαλ Μαδριτης
Επισης κανει το ιδιο και για Μαντσεστερ Σιτυ και Ρεαλ Μαδριτης

-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Αλήεια, δεν το είχα προσέξει, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Πάντως από την Chelsea κλασσικά την αρπάξαμε, φέτος μονάχα 2 στραγάλια. Δε βλέπω να πηγαίνει πουθενά η ομάδα αυτή. Επιπροσθέτως φήμες αναφέρουν πως ο Ozil είναι να πάει στη Bayern Munich.
-
Ευχαριστούμε το Mannone για το δεύτερο γκολ του Sanchez στο Sunderland-Arsenal 0-2. Έδειξε πως τιμάει τη φανέλα της ομάδας που αγωνιζόταν παλιά.
-
16 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης