Καλησπερα
Το θεμα αυτο το ξεκινησα με την αφορμη που πηρα απο τις φημες οτι η Παρι
Ετοιμαζει μεγαλη προταση στον leo και στην barcelona βεβαια αφου οπως βλεπουν
Το συμβολαιο που ζηταει ο messi δεν βρισκει ανταποκριση απο την καταλονικη ομαδα
Για οσους δεν γνωριζουν ο leo αμοιβεται με 14 εκ τον χρονο και ζηταει νεο συμβολαιο
Αν δεν καθεστε παρτε μια καρεκλιτσα με 20 εκ τον χρονο
Η διοικηση της barcelona ενημερωσε τον παικτη πως το καλυτερο που μπορουν να προσφερουν ειναι 16εκ τον χρονο κατι μαλλον που δεν πολυαρεσει στον αστερα της βαρκελωνης
Πλεον εχουν μαζευτει συννεφα πανω απο το camp nou που δειχνουν ισως για πρωτη φορα οτι
Απο το καλοκαιρι ο μεγαλος αυτος παικτης θα φοραει αλλα χρωματα-Αλλης ομαδας
Σε ποια ομαδα θα θελατε να δειτε εσεις τον leo?
Pari?
Chelsea?
Manchester city?
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 21:41 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Θα θέλατε να βλέπατε τον Messi σε άλλη ομάδα;
Στον Παναιγιάλειο.
Και το λέω επειδή δε γουστάρω να τον βλέπω, αφού υποστηρίζω Κριστιάνο. Πέραν της πλάκας, επειδή είμαι και City, δε θα με χάλαγε να τον έβλεπα εκεί.

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Να παίρνει 14(!!!!)μύρια,να του δίνουν άλλα 2,να παίρνει ακόμα περισσότερα από τους χορηγούς,και να σκαλώνει για 4 μύρια...που η Μπαρτσελόνα τον πήρε από μικρό και τον έκανε άνθρωπο.Στην ΠΑΕ Παραδόπιστων να πάει εκτός κι αν κάνει μεγαλύτερη προσφορά η ΠΑΕ Αχάριστων!
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Και εγω πιστευω οτι μακρια απο μπαρτσα δεν θα ειναι ο ιδιος αν και ισως επειδη τοσα χρονια τον εχουμε συνηθισει με τα χρωματα της καταλωνιας...παντος συμφωνω οτι μια ομαδα που σε μεγαλωσε ποδοσφαιρικα δεν την παρατας για τα χρηματα...
δυστυχως ομως οταν εχεις χρημα ζητας παραπανω μετα και ας μην ξερεις τι μα το κανεις...
δυστυχως ομως οταν εχεις χρημα ζητας παραπανω μετα και ας μην ξερεις τι μα το κανεις...
-
mousou12 - Δημοσιευσεις : 21
john-data έγραψε:Αλαφούζε κάνε κίνηση!!!
Πέρα απο την πλάκα λογικά Παρί...Αγγλικό πρωτάθλημα δεν νομίζω να την παλέψει...
Θα το μετανιώσει μετά γιατι άλλο να έχεις δίπλα σου Ινιέστα,Τσάβι να παίζουνε για σένα...
Εγω αντιθετως πιστευω οτι η Αγγλια θα εδειχνε το ταλεντο του περισσοτερο απο το γαλλικο πρωταθλημα. Υπαρχει μια Σιτυ που εχει εναν Σίλβα, που σωματικα ειναι σαν τον Μεσι και αυτη την στιγμη ειναι ενας εκ των κορυφαιων στο νησι. Και στην Αρσεναλ θα ταιριαζε πολυ. Κακα τα ψεματα, οπου και να τον βαλεις, την διαφορα θα την κανει. Δεν πιστευω οτι πρεπει να αποδειξει την αξια του, αλλα αν επρεπε, τοτε η Αγγλια θα ηταν το ιδανικο μερος για εκεινον.
-
femto - Δημοσιευσεις : 94
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης