Φαντάζομαι στο site υπάρχουν και αρκετοί φίλοι της F1. Σκεφτόμουν πολύ καιρό να ανοίξω η όχι το συγκεκριμένο θέμα μιας και όπως έχουν καταντήσει το σπορ, μόνο το DRM της Microsoft τους λείπει για να ολοκληρωθεί το σετ με τους περιορισμούς. Πάνε εκείνες οι εποχές που πραγματικά οι καλύτεροι πιλότοι (Σένα, Πικέ, Προστ, Λάουντα) ήταν αυτοί που κατακτούσαν το πρωτάθλημα. Σήμερα πιο πολύ Racing Simulator μου θυμίζει.
Τέλος πάντων, εγώ τον Αλόνσο υποστηρίζω μόνο και μόνο επειδή τον θεωρώ τον πιο ικανό πιλότο.
Για φέτος προβλέπω να παίρνει το πρωτάθλημα πάλι ο αχώνευτος και μακάρι του χρόνου να παει στη Red Bull και ο Raikonen για να είναι και το τελευταίο του.
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 21:45 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
F1
Ωραιος ο nkav64, εγω αρχισα να βλεπω formula επι εποχων ferrari (schumascher - irvine), alonso υποστηρίζω (καθαρα λογο ferrari), τον vettel δεν το παω καθολου!
Παντως τα τελευταια χρονια εχω χασει καπως το ενδιαφερον μου για αυτο το αθλημα (συνεχιζω βεβαια και παρακολουθω αλλα οχι τοσο φανατικα), απο τοτε που εκοψαν τους ανεφοδιασμους με καυσιμα, τα pit stop και οι στρατιγηκες εχασαν το ενδιαφερον τους!
Παντως τα τελευταια χρονια εχω χασει καπως το ενδιαφερον μου για αυτο το αθλημα (συνεχιζω βεβαια και παρακολουθω αλλα οχι τοσο φανατικα), απο τοτε που εκοψαν τους ανεφοδιασμους με καυσιμα, τα pit stop και οι στρατιγηκες εχασαν το ενδιαφερον τους!
-
vegeta13 - Δημοσιευσεις : 91
Φίλε nkav64 υπάρχουν πολλοί περισσότεροι φίλοι της F1 απ'ότι νομίζεις..
όντως όσο περνούν τα χρόνια τόσο το μονοθέσιο καθορίζει τον νικητή γι'αυτό και το άθλημα έχει χάσει την αίγλη του.Αλόνσο και Φέτελ πάντως είναι ότι καλύτερο υπάρχει κι αυτό γιατί είναι σταθερά γρήγοροι χωρίς διακυμάνσεις στην απόδοση τους.Αν το πάμε όμως χρονικά πιστεύω πως ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι ότι καλύτερο υπήρξε ποτέ στην F1 γιατί και με πολύ κατώτερα μονοθέσια έκανε πρωταθλητισμό!Πόσο μάλλον στα καλά χρόνια της Ferrari που έκανε πάρτυ!
Το να είσαι σταθερά γρήγορος είναι που σε κάνει πρωταθλητή..τον θυμάστε τον Χουάν Πάμπλο Μοντόγια;φοβερό ταλέντο οδηγού αλλά με την ίδια ευκολία που τον έβλεπες να κάνει τον ταχύτερο γύρο,με την ίδια τον έβλεπες να βολτάρει στο γρασίδι.

Το να είσαι σταθερά γρήγορος είναι που σε κάνει πρωταθλητή..τον θυμάστε τον Χουάν Πάμπλο Μοντόγια;φοβερό ταλέντο οδηγού αλλά με την ίδια ευκολία που τον έβλεπες να κάνει τον ταχύτερο γύρο,με την ίδια τον έβλεπες να βολτάρει στο γρασίδι.

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Χαχαχαχαχα.Και το ταλέντο του λείπει και η τρέλα του και οι δηλώσεις του.Πάντως όλα τα λεφτά ήταν ένας οδηγός που βρισκόταν στην F1 λόγω χορηγίας.Δεν θυμάμαι γαμώτο το όνομα του,ούτε καν την εθνικότητά του..νομίζω Ινδός ήταν.Μιλάμε ήταν δημόσιος κίνδυνος!Συνέχεια τον έβρισκες να τρακάρει τους άλλους οδηγούς!Θεούλης! 

-
Tον βρήκα nkav64!Δικό μου το λάθος,Μαλαισιανός είναι.Alex Yoong!Προ δεκαετίας οδήγησε για τελευταία φορά στην F1 και στο youtube τον αναφέρει ως ένα από τους 5 χειρότερους οδηγούς όλων των εποχών!
Ο πατέρας του ήταν βαθύπλουτος και εξαιτίας του μπήκε στην F1. 

-
Δεν είμαι φανατικός της F1 αλλά μου αρέσει γενικώς. Πάντα υποστίριζα Ferrari. Από εποχές Σουμάχερ δηλαδή που έβλεπα. Έχω δεί βιντεάκια και του φοβερού Σένα όμως όπως και άλλων παλιών οδηγών. Τώρα υποστηρίζω Αλόνσο κυρίως λόγω Ferrari αλλά μου αρέσει και σαν οδηγός. Μου αρέσει όμως και η Red Bull τα τελευταία χρόνια κυρίως γιατί μου έχει κάνει εντύπωση το μπαμ που έκανε και έχει και φοβερά μονοθέσια. Ο Φέτελ δεν μου είναι τόσο αντιπαθής (αν και είναι σίγουρα λίγο #@!άκας) και σίγουρα μπορούμε όλοι να παραδεχτούμε πως είναι πολύ καλός πιλότος. Σωστή απόφαση να ανοίξεις αυτό θέμα. Εντύπωση μου έκανε το ότι δεν υπήρχε και μέχρι σήμερα δεν το είχα προσέξει ούτε μου πέρασε από το μυαλό ότι δεν υπάρχει.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
nkav64 έγραψε:Φαντάζομαι στο site υπάρχουν και αρκετοί φίλοι της F1. Σκεφτόμουν πολύ καιρό να ανοίξω η όχι το συγκεκριμένο θέμα μιας και όπως έχουν καταντήσει το σπορ, μόνο το DRM της Microsoft τους λείπει για να ολοκληρωθεί το σετ με τους περιορισμούς. Πάνε εκείνες οι εποχές που πραγματικά οι καλύτεροι πιλότοι (Σένα, Πικέ, Προστ, Λάουντα) ήταν αυτοί που κατακτούσαν το πρωτάθλημα. Σήμερα πιο πολύ Racing Simulator μου θυμίζει.
Τέλος πάντων, εγώ τον Αλόνσο υποστηρίζω μόνο και μόνο επειδή τον θεωρώ τον πιο ικανό πιλότο.
Για φέτος προβλέπω να παίρνει το πρωτάθλημα πάλι ο αχώνευτος και μακάρι του χρόνου να παει στη Red Bull και ο Raikonen για να είναι και το τελευταίο του.
Νικήτα δεν υπάρχει περίπτωση να πάει ο Kimi Red Bull όσο η θέση του και όλο το team της ομάδας τον ικανοποιεί με αυτό που θέλει να κάνει. Ο Kimi εκτός των άλλων θέλει να τον αφήνουν να παίρνει μέρος και σε άλλα αθλήματα η ομάδα του κάτι που η Lotus του το προσφέρει ήδη. Αδύνατον έως ακατόρθωτο να πάει προς τους κόκκινους ταύρους και επιπλέον άμα πάει δεν θα παλέψει για τον τίτλο και θα επαναπαυθεί. Ο χαρακτήρας του χρόνια τώρα το δείχνει αυτό! Όσο για φέτος είναι απλά έτοιμο στρωμένο και πάλι το πρωτάθλημα και ο μικρός το έχει ήδη στο τσεπάκι του άμα συνεχίσει έτσι.
-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης