Μιας και δεν υπάρχει θέμα για την εθνική, για όλα τα αθλήματα, είπα να ξεκινήσω ένα, με αφορμή τον σημερινό αγώνα ποδοσφαίρου με την Λιθουανία, για τα προκριματικά του μουντιάλ.
Για το σημερινό ματς αναμένω την Λιθουανία να παίξει αρκετά πίσω και κλειστά (κοινώς, ταμπούρι) και να δυσκολευτούμε να βάλουμε γκολ. Από 'κει και πέρα περιμένουμε και κανένα θαύμα από την Λετονία, μπας και καταφέρουμε να πλησιάσουμε την Βοσνία.
Προσωπικά, θεωρώ την πρόκριση στο μουντιάλ δύσκολη. Δε νομίζω να καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο και στα μπαράζ φέτος γίνεται της τρελής. Θα πάνε μπαράζ κάτι Γαλλίες, κάτι Πορτογαλίες, κάτι Αγγλίες, κάτι Βέλγια. Δύσκολα τα πράγματα, με λίγα λόγια
- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 21:56 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Εθνική Ελλάδος
αχαχαχαχχααχχα! κάπως έτσι θα είναι πιστεύω και εγώ. Δεν θα έχουμε πρόβλημα λογικά σε τέτοιο όμιλο αρκεί να προσέξουμε και να μην υποτιμίσουμε κανένα.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Τελείωσε το παιχνίδι της Ελλάδας με την Σουηδία. Αν και στο πρώτο δεκάλεπτο μπήκαμε σαν τουρίστες, σιγά-σιγά αρχίσαμε να σοβαρευόμαστε και πήραμε μία ευρεία νίκη με σκορ 79-51.
Μεγάλη νίκη και για την Ισπανία, που νίκησε την Κροατία με 68-40. Πρέπει να κάνουμε βουντού για να μην κάνουν το threepeat.
Άλλα ματς που πήγαν πόντο-πόντο, Μαυροβούνιο-ΦΥΡΟΜ 81-80 και Ουκρανία-Βέλγιο 58-57. Πολύ χαμηλό σκορ, λογικά άθλιο ματσάκι, αν και είχε σασπένς στο τέλος.
Καλή αρχή και αύριο πιό σοβαρό ματς, το πίο ζόρικο στον όμιλο, κατά τη γνώμη μου, με τη Ρωσία.
Μεγάλη νίκη και για την Ισπανία, που νίκησε την Κροατία με 68-40. Πρέπει να κάνουμε βουντού για να μην κάνουν το threepeat.
Άλλα ματς που πήγαν πόντο-πόντο, Μαυροβούνιο-ΦΥΡΟΜ 81-80 και Ουκρανία-Βέλγιο 58-57. Πολύ χαμηλό σκορ, λογικά άθλιο ματσάκι, αν και είχε σασπένς στο τέλος.
Καλή αρχή και αύριο πιό σοβαρό ματς, το πίο ζόρικο στον όμιλο, κατά τη γνώμη μου, με τη Ρωσία.
-
paoan013 - Δημοσιευσεις : 61
Ευκολάκι σήμερα. Αυτό έλειπε να μας ζόριζαν οι Σουηδοί. Πρέπει όμως να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Η Ρωσία αν και έχει ελείψεις έχει μπασκετική παιδία και θα είναι πολύ πιο δύσκολος αντίπαλος από τη Σουηδία. Σίγουρα έχουμε τη δυνατότητα να βγούμε πρώτοι στον όμιλο αρκεί να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Αν παίξουμε συγκεντρωμένα μέχρι και Ισπανία νικάμε.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης