psaraki έγραψε: ενα μπραβο κ απο μενα απο το ποσο ωραια τα λες... αν κ κοπελα κ δ εχω ζησει οσα εσυ σιγουρα οφειλω ν παραδεχτω στο ποσο δικιο εχεις σε οσα λες... αν δ μας τυφλωνε το οπαδιλικι ολα θα ηταν καλυτερα...αλλα μια ζωη ο ελληνας ετσι ειναι ή θα τσακωνετε για ομαδες ή για κομματα γιαυτο μας κανουνε οτι θελουν οι πιο μεγαλοι με το διαιρει κ βασιλευε κατι ξερουν....χαζος λαος ειμαστε που δ θα ξυπνησει ποτε... αχ αμηροι αρχαιοι τι αφησατε πισω....
Kefka09 έγραψε: Ελπίζω οταν "αλλάξουν τα κόζια", να έχω τη διαύγεια να εντοπίσω κάτι ανάλογο απ τη πλευρά του Παναθηναικού. Γιατί βλέπω τοσους και τόσους ανθρώπους να μην αντιλαμβάνονται τα προφανή. Η αγάπη ειναι τυφλή πολλες φορές μάλλον, αλλά τοτε χάνεται και η χαρά του παιχνιδιού.
Βλέπετε όλοι ότι όταν αφήσετε τον οπαδισμό στην άκρη, βγαίνει στην επιφάνεια ο πραγματικός, ο καλός σας εαυτός.
Εγώ δεν θα ευχηθώ να αλλάξουν τα πράγματα και να πάρει τα ηνία πάλι η άλλη πλευρά. Το έχω ξαναδεί το έργο και μου προκαλεί αηδία.
Αυτό το οποίο θα ευχηθώ είναι να μπορέσουμε κάποτε να φτιάξουμε ποδόσφαιρο, όχι σε ποιότητα θεάματος μιας και για εκει χρειάζονται λεφτά, αλλά σε επίπεδο σεβασμού και αξιοπιστίας όπως έχουν κατορθώσει να κάνουν οι Άγγλοι. Στο χέρι μας είναι. Δεν είναι δύσκολο, αρκεί να το θελήσουμε. Τότε μόνο θα κατανοήσουμε την πραγματική μαγεία του αθλήματος. Όταν θα μπορούμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο σαν άνθρωποι και όχι κυνηγημένοι σαν τους κλέφτες. Όταν θα μπορούμε να βλέπουμε τον "αντίπαλο" με σεβασμό κοιτώντας τον στα μάτια, και αυτός αντίστοιχα.
Όσο όμως οι ίδιοι δεν κάνουμε κάτι θεωρώντας ότι η δύναμη του ενός είναι μηδαμινή, τόσο περισσότερο θα βυθιζόμαστε στο βούρκο της ανυποληψίας.
Εσείς τι προτιμάτε;