Εχεις απολυτο δικιο αντε τωρα πανε παρε την πρασινη να ενημερωθεις.πεντακαθαρο το μπασκετ γιατι εκει παιρνεις πρωταθλημα gj αυτη ειναι η διαφορα μας εγω ξερω και μπορω να σου πω κιολας οτι υπαρχουν πρωταθληματα που δεν χαρηκα καθολου και δεν τα γιορτασα με τον τροπο που τα πηρε ο ολυμπιακος αλλα εσυ καλα κανεις και χαιρεσαι καποια στιγμη θα μεγαλωσεις και θα καταλαβεις τι γινετε γυρω σου (εαν ο προεδρος σοθ στο μπασκετ μπορουσε να κουμανταρει τα κοζια θα ειχε ειδη μπει και στο ποδοσφαιρο αλλα εκει δεν εχει τα εχουν αλλοι)[/quote]
1ον δεν διαβαζω καμια εφημεριδα κ 2ον μωλις παραδεχτηκες αυτο που ηδη ειπα πιο πανω... ε φυσικα υπαρχει η μαφια του χοντρου που τωρα με τον δημο θα ανοιξουνε κ οι μπιζνες του .... ειτε σαρεσει ειτε δ σαρεσει ειναι καθαρο γτ τα κερδισαμε αξια κ καθαρα πραγμα που σε ποναει γτ δ κερδιζεις ετσι στο ποδοσφαιρο παρα ελαχιστες φορες ηταν καθαρες οι πιο πολλες σας ομως δεν ειναι.... στο μπασκετ εκτος απο εσενα που χανεις συνεχεια σαν καλος πελατης δ βλεπω κανεναν αλλο να γκρινιαζει ουτε ν μας μισει κ ολοι χαιροντε για τα 6 αστερια μας σε αντιθεση με εσας που γελουσε κ σας εκραζε ολη η ελλαδα με το πως κλεψατε απο τον αστερα το κυπελο... αυτο θα θελατε να συμβει στο μπασκετ αλλα δ θα σας περασει ποτε...[/quote]
Οποιος διαβαζει καταλαβαινει ο εφοπλιστης ειναι βρωμικος ο αλλος με την φαρμακοβιομηχανια καθαρος οπως και πολλοι αλλοι που ειχες για προεδρους και ο κοκκαλης πεντακαθαρος και ο αλαφου πεντακαθαρος ολοι τους.οσο για για το μπασκετ εχεις δικιο κερδιζεις παντα δικαια αλλα ποιον ποναει τι φαινεται και δεν ειμαι εγω...
- Τώρα είναι 13 Ιούλ 2025, 21:07 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Παναθηναϊκός
Από τη μια αιώνια κόντρα πήγατε στην άλλη.
Διεκδικείτε ρεκόρ ταχύτητας.
Πάντως όποιος πιστεύει ότι στην Ελλάδα επαγγελματικός αθλητισμός και νομιμότητα είναι πράγματα που συμβαδίζουν, μάλλον ζει σε άλλη διάσταση.
Τώρα επειδή βλέπω εδώ και δύο μέρες πολλοί έχετε γίνει ειδικοί στα θέματα που έχουν να κάνουν με το δήμο Πειραιά, ως γέννημα θρέμμα Πειραιώτης το μόνο που έχω να πω είναι ότι η τελευταία φορά που είδα τόσο καθαρό το δήμο ήταν από εποχής '86 επί δημαρχίας του αείμνηστου Γ. Παπασπύρου. Το τι θα γινει κανεις δεν μπορεί να το προδικάσει. Και ο Μανώλης με τα λόγια...
Και κάτι ακόμα. Ορισμένοι μάθετε και ποια είναι τα όρια του δήμου Πειραιά γιατί γράφετε ότι να 'ναι στην κυριολεξία.
Πάντως όποιος πιστεύει ότι στην Ελλάδα επαγγελματικός αθλητισμός και νομιμότητα είναι πράγματα που συμβαδίζουν, μάλλον ζει σε άλλη διάσταση.
Τώρα επειδή βλέπω εδώ και δύο μέρες πολλοί έχετε γίνει ειδικοί στα θέματα που έχουν να κάνουν με το δήμο Πειραιά, ως γέννημα θρέμμα Πειραιώτης το μόνο που έχω να πω είναι ότι η τελευταία φορά που είδα τόσο καθαρό το δήμο ήταν από εποχής '86 επί δημαρχίας του αείμνηστου Γ. Παπασπύρου. Το τι θα γινει κανεις δεν μπορεί να το προδικάσει. Και ο Μανώλης με τα λόγια...
Και κάτι ακόμα. Ορισμένοι μάθετε και ποια είναι τα όρια του δήμου Πειραιά γιατί γράφετε ότι να 'ναι στην κυριολεξία.
-
ehnikaras - Δημοσιευσεις : 52
Kefka09 έγραψε:Τι του απαντάτε μωρέ; Δυο μέρες τον ρωτάω για Καλόπουλο και δεν εχει πει ούτε λέξη. Αφήστε τον.
@dural με αυτη τη νοοτροπία η ομάδα δε προχώρησε. Τα παιδιά μαθαίνουν παιζοντας. Όχι με... Δάσκαλο. Μια μείξη των καλών μας μικρών με έμπειρους μεγάλης αξίας είναι το καλύτερο. Δε μας φταιει ο Τριάντα, μας φταιει ο Μπούρμπος. Δε μας φταίει ο Δώνης, μας φταιει ο Πράνιτς. Δε μας φταιει ο Κλωναρίδης, μας φταίει ο Πέτριτς. Με τη νοοτροπία των πολυμετοχικών "παιρνω καμια 15αρια παίκτες" η επιτυχίες ήταν δυσανάλογες των ποσών που δαπανήθηκαν. Δες πολλούς άβγαλτους σεντερ μπακ. Τέτοια μπάλα που ξέρει ο Ρισβάνης δε θα δεις. Πρέπει να τα πιστευουμε τα παιδιά.
με την δευτερη φραση αναιρείς ουσιαστικα την πρωτη σου προταση. Ο λογος για τον οποιο εμπειροι παικτες μεγαλης αξιας ειναι σημαντικοι, ειναι επειδη μαθαινουν πραγματα στους νεους παικτες. Μονο με νεους και μετριότητες δεν κανεις δουλεια. Ο Κλωναριδης δεν εχει γίνει σε τιποτα καλυτερο σ οτι αφορα το παιχνιδι του μετα απο 2-3 χρονια, οπως ηταν στην ΑΕΚ ατομικά, στα ιδια ειναι και τωρα. Το ιδιο και οι Τριαντα και σια, παικτικά δεν καλυτερεύουν γιατι η ομαδα δεν γινεται καλύτερη. Οσο και να παιξουν, αμα οι μεγαλοι ειναι ή ισάξιου επιπέδου ή χειρότερου, δουλεια δεν γινεται. Μανωλας, Παπασταθοπουλος, Κ. Παπαδοπουλος, Αβρααμ Παπαδοπουλος, ολοι αυτοι γινανε καλυτεροι επειδη ειχαν top παικτες διπλα τους και επειδη φυσικα επαιζαν.
Συμφωνω απολυτα βεβαια με το σκεπτικο "δεν μας φταιει ο δωνης, αλλα ο πρανιτς", οπως και οτι οι εποχες πολυμετοχικού ειναι το αλλο ακρο. Βεβαια επι πολυμετοχικό ο ΠΑΟ ηταν στις 30 καλυτερες ομαδες της ευρωπης, ενώ τωρα εχει κατρακυλήσει στο 100κάτι.
-
Dural - Δημοσιευσεις : 114
Re: Παναθηναϊκός
Οι έμπειροι δεν είναι σημαντικοι γιατί θα εκπαιδεύσουν τους νέους. Είναι γιατί ένας παίκτης 28-30 ετών είναι πολυ πιο έτοιμος αγωνιστικά απο τους μικρούς. Μόνο γι αυτό.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Ειναι οπως τα λεει ο εθνικαρας ρε παιδια...σε μια διεφθαρμενη χωρα ο αθλητισμος θα εμενε καθαρος που συνδεεται και αμεσα με την πολιτικη;ενας θα ειναι παντα απο πανω και αλλοι θα διαμαρτυρονται μεχρι να του φανε την θεση και να κανουν τα ιδια.Ετσι ειναι ο ανθρωπος και δεν αλλαζει.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
ehnikaras έγραψε:Από τη μια αιώνια κόντρα πήγατε στην άλλη.
Από τις πιο ώριμες απόψεις που έχω διαβάσει το τελευταίο διάστημα. Μακάρι να έμεναν όλοι μακριά από οπαδισμούς και άλλα τέτοια φαιδρά.
-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
dawnstar έγραψε:Εχεις απολυτο δικιο αντε τωρα πανε παρε την πρασινη να ενημερωθεις.πεντακαθαρο το μπασκετ γιατι εκει παιρνεις πρωταθλημα gj αυτη ειναι η διαφορα μας εγω ξερω και μπορω να σου πω κιολας οτι υπαρχουν πρωταθληματα που δεν χαρηκα καθολου και δεν τα γιορτασα με τον τροπο που τα πηρε ο ολυμπιακος αλλα εσυ καλα κανεις και χαιρεσαι καποια στιγμη θα μεγαλωσεις και θα καταλαβεις τι γινετε γυρω σου (εαν ο προεδρος σοθ στο μπασκετ μπορουσε να κουμανταρει τα κοζια θα ειχε ειδη μπει και στο ποδοσφαιρο αλλα εκει δεν εχει τα εχουν αλλοι)
1ον δεν διαβαζω καμια εφημεριδα κ 2ον μωλις παραδεχτηκες αυτο που ηδη ειπα πιο πανω... ε φυσικα υπαρχει η μαφια του χοντρου που τωρα με τον δημο θα ανοιξουνε κ οι μπιζνες του .... ειτε σαρεσει ειτε δ σαρεσει ειναι καθαρο γτ τα κερδισαμε αξια κ καθαρα πραγμα που σε ποναει γτ δ κερδιζεις ετσι στο ποδοσφαιρο παρα ελαχιστες φορες ηταν καθαρες οι πιο πολλες σας ομως δεν ειναι.... στο μπασκετ εκτος απο εσενα που χανεις συνεχεια σαν καλος πελατης δ βλεπω κανεναν αλλο να γκρινιαζει ουτε ν μας μισει κ ολοι χαιροντε για τα 6 αστερια μας σε αντιθεση με εσας που γελουσε κ σας εκραζε ολη η ελλαδα με το πως κλεψατε απο τον αστερα το κυπελο... αυτο θα θελατε να συμβει στο μπασκετ αλλα δ θα σας περασει ποτε...[/quote]
Οποιος διαβαζει καταλαβαινει ο εφοπλιστης ειναι βρωμικος ο αλλος με την φαρμακοβιομηχανια καθαρος οπως και πολλοι αλλοι που ειχες για προεδρους και ο κοκκαλης πεντακαθαρος και ο αλαφου πεντακαθαρος ολοι τους.οσο για για το μπασκετ εχεις δικιο κερδιζεις παντα δικαια αλλα ποιον ποναει τι φαινεται και δεν ειμαι εγω...[/quote]
δ ειπα εγω πως ο αλαφου ειναι καθαρος ειπα πως η ομαδα μ στο μπασκετ τα περνει με την αξια της μαθε ν διαβαζεις... δεν με ποναει κατι που εχει κλαπει τωρα αν εσενα σε κανει περιφανο η κλεψια δικαιωμα σου να χαιρεσαι....εγω παντως σιγουρα χαιρομε τα 6 μου αστερια στην φανελα....
-
psaraki - Δημοσιευσεις : 171
mysterious έγραψε:Ειναι οπως τα λεει ο εθνικαρας ρε παιδια...σε μια διεφθαρμενη χωρα ο αθλητισμος θα εμενε καθαρος που συνδεεται και αμεσα με την πολιτικη;ενας θα ειναι παντα απο πανω και αλλοι θα διαμαρτυρονται μεχρι να του φανε την θεση και να κανουν τα ιδια.Ετσι ειναι ο ανθρωπος και δεν αλλαζει.
To θέμα είναι να ξυπνήσουν οι νέοι άνθρωποι. Aν και δεν το βλέπω...
-
ehnikaras - Δημοσιευσεις : 52
ehnikaras έγραψε:mysterious έγραψε:Ειναι οπως τα λεει ο εθνικαρας ρε παιδια...σε μια διεφθαρμενη χωρα ο αθλητισμος θα εμενε καθαρος που συνδεεται και αμεσα με την πολιτικη;ενας θα ειναι παντα απο πανω και αλλοι θα διαμαρτυρονται μεχρι να του φανε την θεση και να κανουν τα ιδια.Ετσι ειναι ο ανθρωπος και δεν αλλαζει.
ενα μπραβο κ απο μενα απο το ποσο ωραια τα λες... αν κ κοπελα κ δ εχω ζησει οσα εσυ σιγουρα οφειλω ν παραδεχτω στο ποσο δικιο εχεις σε οσα λες... αν δ μας τυφλωνε το οπαδιλικι ολα θα ηταν καλυτερα...αλλα μια ζωη ο ελληνας ετσι ειναι ή θα τσακωνετε για ομαδες ή για κομματα γιαυτο μας κανουνε οτι θελουν οι πιο μεγαλοι με το διαιρει κ βασιλευε κατι ξερουν....χαζος λαος ειμαστε που δ θα ξυπνησει ποτε... αχ αμηροι αρχαιοι τι αφησατε πισω....
-
psaraki - Δημοσιευσεις : 171
Re: Απ: Παναθηναϊκός
ehnikaras έγραψε:mysterious έγραψε:Ειναι οπως τα λεει ο εθνικαρας ρε παιδια...σε μια διεφθαρμενη χωρα ο αθλητισμος θα εμενε καθαρος που συνδεεται και αμεσα με την πολιτικη;ενας θα ειναι παντα απο πανω και αλλοι θα διαμαρτυρονται μεχρι να του φανε την θεση και να κανουν τα ιδια.Ετσι ειναι ο ανθρωπος και δεν αλλαζει.
Ελπίζω οταν "αλλάξουν τα κόζια", να έχω τη διαύγεια να εντοπίσω κάτι ανάλογο απ τη πλευρά του Παναθηναικού. Γιατί βλέπω τοσους και τόσους ανθρώπους να μην αντιλαμβάνονται τα προφανή. Η αγάπη ειναι τυφλή πολλες φορές μάλλον, αλλά τοτε χάνεται και η χαρά του παιχνιδιού.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης