Παναθηναϊκός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό mysterious » 28 Οκτ 2014, 22:34

@ehnikaras

Το πρωτο σου μηνυμα ειναι τρομερο και ο επιλογος του απλα εκπληκτικος...μπραβο φιλε.Μου θυμιζεις μια αλλη,ξεχασμενη εποχη που οι περισσοτεροι δεν την ζησαμε.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό ehnikaras » 28 Οκτ 2014, 22:37

Kefka09 έγραψε:Απ' ότι έχω ακούσει, ο Θρύλος

H μια πλευρά έχει μάθει να κατηγορεί την άλλη δυστυχώς. Με το αποτέλεσμα να είναι σε πολλές περιπτώσεις όπως και σε αυτή, η αλήθεια να κρύβεται.

Τον Εθνικό τον διέλυσε η οικογένεια Νικολάου Πατέρα. Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Εδώ δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ένα μικρό σωματείο όπως ο Εθνικός. Ήταν δυνατό να διαχειριστεί τον Παναθηναϊκό;

Κυκλοφορεί ακόμα το παραμύθι περί Καραϊσκάκη και ότι ο Εθνικός "ρίχτηκε". Αλήθεια ποιος Εθνικός;
Μόνο στο όνομα υπάρχει πλέον. Αν δεν είχε συγχωνευτεί με τον ΑΟ Μάνης τότε, τώρα ούτε κατά όνομα δεν θα μπορούσε να υπάρχει. Το ΑΦΜ και η νομική υπόσταση που προέκυψε από τη συγχώνευση ανήκουν στον ΑΟ Μάνης. Ποιος Εθνικός λοιπόν και ποιο Καραϊσκάκη;

mysterious έγραψε:@ehnikaras

Το πρωτο σου μηνυμα ειναι τρομερο και ο επιλογος του απλα εκπληκτικος...μπραβο φιλε.Μου θυμιζεις μια αλλη,ξεχασμενη εποχη που οι περισσοτεροι δεν την ζησαμε.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Απλά θεωρώ υποχρέωσή μου, μιας και έζησα εκείνες τις εποχές, όπως και τις τωρινές να γράψω κάποια πράγματα με σκοπό να μάθουν οι νεότεροι φίλοι ότι δε χρειάζεται να τσακώνονται έχοντας ως μήλον της έριδος τη βρώμα, τη μπόχα και τη δυσωδία.
Τελευταία επεξεργασία από ehnikaras και 28 Οκτ 2014, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ehnikaras

Δημοσιευσεις : 52

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 28 Οκτ 2014, 22:39

Θα σου απαντησω εγω για τον Δουρο, λετε οτι δεν εβγαλε με κοκκινη καρτα τον Κυργιακο που κανονικα θα επρεπε να τον αποβαλλει και συμφωνω και εβγαλε μονο τον Ζιοβανι...
Για αυτο το ανυπαρκτο γκολ του Στολτιδη αν θυμαμαι καλα που ποτε δεν περασει τη γραμμη η μπαλα θα μας πειτε? Αυτα το 2004...
Ακουστε ομως και μια αληθινη ιστορια του 2003, 2-3 αγωνιστικες πριν τη Ριζουπολη ο ΟΣΦΠ παιζει εκτος εδρας με τον Πανιωνιο ενω την ιδια μερα ο ΠΑΟ παιζει με το αιωνιο παραρτημα του ΟΣΦΠ, την Ξανθη οπυ την κερδιζει με 1-0, στο παιχνιδι της Νεας Σμυρνης καποια στιγμη ο Λαγωνικακης πετυχαινει ενα πεντακαθαρο γκολ και ο διαιτητης Δουρος το ακυρωνει με αποτελεσμα αντι η βαθμολογικη διαφορα να παει στους +4 για τον ΠΑΟ πηγαινει στους +3...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό ehnikaras » 28 Οκτ 2014, 22:46

JamesHetfield έγραψε:Θα σου απαντησω εγω για τον Δουρο, λετε οτι δεν εβγαλε με κοκκινη καρτα τον Κυργιακο που κανονικα θα επρεπε να τον αποβαλλει και συμφωνω και εβγαλε μονο τον Ζιοβανι...
Για αυτο το ανυπαρκτο γκολ του Στολτιδη αν θυμαμαι καλα που ποτε δεν περασει τη γραμμη η μπαλα θα μας πειτε? Αυτα το 2004...
Ακουστε ομως και μια αληθινη ιστορια του 2003, 2-3 αγωνιστικες πριν τη Ριζουπολη ο ΟΣΦΠ παιζει εκτος εδρας με τον Πανιωνιο ενω την ιδια μερα ο ΠΑΟ παιζει με το αιωνιο παραρτημα του ΟΣΦΠ, την Ξανθη οπυ την κερδιζει με 1-0, στο παιχνιδι της Νεας Σμυρνης καποια στιγμη ο Λαγωνικακης πετυχαινει ενα πεντακαθαρο γκολ και ο διαιτητης Δουρος το ακυρωνει με αποτελεσμα αντι η βαθμολογικη διαφορα να παει στους +4 για τον ΠΑΟ πηγαινει στους +3...

Ο Δούρος και ο κάθε Δούρος, ο Καλόπουλος και ο κάθε Καλόπουλος είναι δυστυχώς το τυράκι που σας ρίχνουν τόσα χρόνια για να έχετε οι αιώνιοι να τσακώνεστε εις τον αιώνα τον άπαντα.

Ο ένας προσπαθεί πάντα να βγάλει το μάτι του άλλου και οι δυο μαζί τα μάτια όλων των υπολοίπων.

Για θυμήσου ή διάβασε για την υπόθεση με τα τριαντάφυλλα και πως αθωώθηκε ο Παναθηναϊκός και θα καταλάβεις πολλά.
Άβαταρ μέλους
ehnikaras

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 28 Οκτ 2014, 22:47

Το μπασκετ ειναι πεντακαθαρο καλα κοιμασε.ζηστε ολοι στον κοσμο σας η μονη μεγαλη αληθεια που γραφτηκε ειναι οτι ολυμπιακος και παναθηναικος δεν πρεπει να μιλανε για διαιτησια.καλη συνεχεια στην κουβεντα σας καλη αγορα στην πρασινη παω και εγω να αγορασω τον γαυρο να διαβασω οτι η ομαδα μου επαιξε μπαλαρα
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Re: Παναθηναϊκός

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 28 Οκτ 2014, 22:49

Δε του απαντάς όμως του Τζειμς ρε εθνικάρα.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό ehnikaras » 28 Οκτ 2014, 22:53

Kefka09 έγραψε:Δε του απαντάς όμως του Τζειμς ρε εθνικάρα.

Ότι ήταν να του απαντήσω το απάντησα. Για τα υπόλοιπα ας βρει κάποιον οπαδό του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα σταματήστε να ασχολείστε με πράγματα για τα οποία όταν φτάσετε τα 45 όπως εγώ θα τα θυμάστε με αποστροφή.
Άβαταρ μέλους
ehnikaras

Δημοσίευσηαπό psaraki » 28 Οκτ 2014, 22:56

dawnstar έγραψε:Το μπασκετ ειναι πεντακαθαρο καλα κοιμασε.ζηστε ολοι στον κοσμο σας η μονη μεγαλη αληθεια που γραφτηκε ειναι οτι ολυμπιακος και παναθηναικος δεν πρεπει να μιλανε για διαιτησια.καλη συνεχεια στην κουβεντα σας καλη αγορα στην πρασινη παω και εγω να αγορασω τον γαυρο να διαβασω οτι η ομαδα μου επαιξε μπαλαρα

διαβασε θα μορφωθεις καλα εκει.... φυσικα κ ειναι καθαρο γιαυτο εχω εξι αστερια κ θα τα κανω κ πιο πολλα πραγμα που εσυ ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα δ θα δεις... εχω καλυτερη ομαδα γιαυτο κερδισα τοσα ευρωπαικα κ τοσα ελληνικα πρωταθληματα κ γιαυτο θα συνεχισω να κερδιζω... για πες μας εσυ τωρα που ειχες την ευκερια με τοσα πιτσιρικια που εχουμε κ με αδειο οακα γτ δ κερδισες???δεν εχετε ομαδα δ ειστε ομαδα τοσο απλο....
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

Δημοσίευσηαπό dawnstar » 28 Οκτ 2014, 23:03

psaraki έγραψε:
dawnstar έγραψε:Το μπασκετ ειναι πεντακαθαρο καλα κοιμασε.ζηστε ολοι στον κοσμο σας η μονη μεγαλη αληθεια που γραφτηκε ειναι οτι ολυμπιακος και παναθηναικος δεν πρεπει να μιλανε για διαιτησια.καλη συνεχεια στην κουβεντα σας καλη αγορα στην πρασινη παω και εγω να αγορασω τον γαυρο να διαβασω οτι η ομαδα μου επαιξε μπαλαρα

διαβασε θα μορφωθεις καλα εκει.... φυσικα κ ειναι καθαρο γιαυτο εχω εξι αστερια κ θα τα κανω κ πιο πολλα πραγμα που εσυ ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα δ θα δεις... εχω καλυτερη ομαδα γιαυτο κερδισα τοσα ευρωπαικα κ τοσα ελληνικα πρωταθληματα κ γιαυτο θα συνεχισω να κερδιζω... για πες μας εσυ τωρα που ειχες την ευκερια με τοσα πιτσιρικια που εχουμε κ με αδειο οακα γτ δ κερδισες???δεν εχετε ομαδα δ ειστε ομαδα τοσο απλο....

Εχεις απολυτο δικιο αντε τωρα πανε παρε την πρασινη να ενημερωθεις.πεντακαθαρο το μπασκετ γιατι εκει παιρνεις πρωταθλημα gj αυτη ειναι η διαφορα μας εγω ξερω και μπορω να σου πω κιολας οτι υπαρχουν πρωταθληματα που δεν χαρηκα καθολου και δεν τα γιορτασα με τον τροπο που τα πηρε ο ολυμπιακος αλλα εσυ καλα κανεις και χαιρεσαι καποια στιγμη θα μεγαλωσεις και θα καταλαβεις τι γινετε γυρω σου (εαν ο προεδρος σοθ στο μπασκετ μπορουσε να κουμανταρει τα κοζια θα ειχε ειδη μπει και στο ποδοσφαιρο αλλα εκει δεν εχει τα εχουν αλλοι)
Άβαταρ μέλους
dawnstar

Δημοσιευσεις : 191

Δημοσίευσηαπό psaraki » 28 Οκτ 2014, 23:18

dawnstar έγραψε:
psaraki έγραψε:

Εχεις απολυτο δικιο αντε τωρα πανε παρε την πρασινη να ενημερωθεις.πεντακαθαρο το μπασκετ γιατι εκει παιρνεις πρωταθλημα gj αυτη ειναι η διαφορα μας εγω ξερω και μπορω να σου πω κιολας οτι υπαρχουν πρωταθληματα που δεν χαρηκα καθολου και δεν τα γιορτασα με τον τροπο που τα πηρε ο ολυμπιακος αλλα εσυ καλα κανεις και χαιρεσαι καποια στιγμη θα μεγαλωσεις και θα καταλαβεις τι γινετε γυρω σου (εαν ο προεδρος σοθ στο μπασκετ μπορουσε να κουμανταρει τα κοζια θα ειχε ειδη μπει και στο ποδοσφαιρο αλλα εκει δεν εχει τα εχουν αλλοι)

1ον δεν διαβαζω καμια εφημεριδα κ 2ον μωλις παραδεχτηκες αυτο που ηδη ειπα πιο πανω... ε φυσικα υπαρχει η μαφια του χοντρου που τωρα με τον δημο θα ανοιξουνε κ οι μπιζνες του .... ειτε σαρεσει ειτε δ σαρεσει ειναι καθαρο γτ τα κερδισαμε αξια κ καθαρα πραγμα που σε ποναει γτ δ κερδιζεις ετσι στο ποδοσφαιρο παρα ελαχιστες φορες ηταν καθαρες οι πιο πολλες σας ομως δεν ειναι.... στο μπασκετ εκτος απο εσενα που χανεις συνεχεια σαν καλος πελατης δ βλεπω κανεναν αλλο να γκρινιαζει ουτε ν μας μισει κ ολοι χαιροντε για τα 6 αστερια μας σε αντιθεση με εσας που γελουσε κ σας εκραζε ολη η ελλαδα με το πως κλεψατε απο τον αστερα το κυπελο... αυτο θα θελατε να συμβει στο μπασκετ αλλα δ θα σας περασει ποτε...
Άβαταρ μέλους
psaraki

Δημοσιευσεις : 171

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB