Ως ένας από τους λίγους που έχουν απομείνει οπαδούς του Εθνικού, διαβάζοντας ότι ο Παναθηναϊκός έχει θέματα με τη διαιτησία το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να στρέψω το βλέμμα μου αλλού.
Πολλοί δεν έχετε κατανοήσει ότι ο τροχός γυρίζει, έχει ο καιρός γυρίσματα κ.ο.κ.
Αντί να φωνάζουν για διαιτησία ο Πανιώνιος, η Ξάνθη, ο Παναιτωλικός και πολλοί άλλοι μιλάνε όλοι όσοι δεν θα έπρεπε.
Καταρχάς για να μιλήσεις για διαιτησία πρέπει ο ίδιος/ ίδια να κάνεις πρώτα μια αναδρομή στη σύγχρονη ιστορία σου.
Λένε οι φίλοι του Παναθηναϊκού για την εποχή από το 1997 έως σήμερα με το 2/18 που έχουν. Δηλαδή το '84- '96 που είχαν υποχρεώσει τον Ολυμπιακό σε 1/ 13 το ξεχνάνε;
Διαβάζω περί Καλόπουλου και ότι κανένας οπαδός του Ολυμπιακού δεν μπορεί να απαντήσει περί του συγκεκριμένου ατόμου. Γεγονός. Από την άλλη ποιος οπαδός του Παναθηναϊκού μπορεί να μιλήσει για το Δούρο; Και τόσους άλλους για την περίοδο '84- '96. Αντίστοιχα υπάρχουν τόσοι άλλοι για τους οποίους ο Ολυμπιακός θα πρέπει να απολογηθεί την περίοδο '97 έως σήμερα.
Από το να ασχολείστε άσκοπα με τέτοια θέματα, καλύτερα αφήστε τη Σούπερ Λίγδα που μας πασάρουν ΟΛΕΣ οι ομάδες για πρωτάθλημα και ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Εκμεταλλευτείτε το χρόνο σας όσο είστε ακόμα νέοι.
Τη στιγμή αυτή είναι 09.25 28/10/2014 και η στιγμή αυτή δεν πρόκειται να επαναληφθεί στη ζωή μας.
- Τώρα είναι 10 Ιούλ 2025, 06:10 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Παναθηναϊκός
Kefka09 έγραψε:Για το spamming συμφωνω. Τώρα, για τα περι bots, και οτι σας τα έπριξα, τι να πω. Αν θεωρείτε άσχετο το Καλόπουλο με τα προχθεσινά και γενικά με την όλη συζήτηση περί μικρής ομάδας, εθελοτυφλείτε. Μάλλον κάνει τζιζ το θέμα για τον φίλο και το αποφεύγει δυο μέρες τώρα. Γιατί για το Καλόπουλο απάντηση δε μπορεί κανένας Ολυμπιακός να δώσει. Για εκείνο το γλέντι.
Ναι ρε μεγαλε φταιει ο ο καλοπουλος φταιει η διαιτισια η κυβερνηση η Ε.Ε και μονο ο αναστασιου και οι παιχτες του δεν σας φταινε...
Γελαγε ο κοσμος, υποδεχθεικαν την αποστολη του παο και εδωσαν συγχαρητηρια και μπραβο που τους γεμισε περιφανια!!!!!
Τζιζ, σου κανει το θεμα της ομαδας σου που σε ενα γελοιο προφραμμα ειναι 9 βαθμους μακρια απο την κορυφη, γιαυτο δεν λες λεξη!!!
Πρωτη φορα στην ιστορια του ποδοσφαιρου ομαδα με 0 τελικες, οχι λογο διαιτισιας αλλα λογο επαλαμβανομενης ανικανοτητας να μιλαει για κλεμενη νικη!!! Αυτο βγηκε και ειπε ανιδεος προεδρος σας και τωρα τα λετε και εσεις!
Δεν ακουσα τον Νταλας να λεει κατι για τιμωρια Καλογεροπουλου λογο αλειωσης του σκορ και κακης διαιτισιας αλλα κατι θα βρειτε να πειτε και γιαυτο ειμαι σιγουρος!
Ειστε σε καλο δρομο μπραβο μην ασχολειστε με το ποδοσφαιρικο κοματι εκει διαιτισια,διαιτισια,διαιτισια,διαιτισια!!!!
Συνεχιστε να κρυβεσται πισω απο το δαχτυλο σας αν αυτο σας κανει να νιωσετε καλυτερα,
- playmen
- Δημοσιευσεις : 54
nfs_maniac έγραψε:Κανένα πρόβλημα, γι αυτο είμαστε εδώ
και να διαβαζεις κ κανενα μηνυμα που σου στελνουμε εεε κ ισως κ καμια απαντηση σου καλα θα ηταν

-
psaraki - Δημοσιευσεις : 171
Re: Παναθηναϊκός
Και πάλι δε μου απάντησες playmen
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Για το δούρο μπορω να απαντήσω, ότι μεσα σε τόσα χρόνια απόλυτης ισοπέδωσης του κοκκαλη, η εύνοια σε ένα μεμονομένο ματς, και μάλιστα για μία φάση, δε συνιστά σκανδαλώδη εύνοια και τα συναφή. Για την εποχή του 84 που ανέφερες, εγώ αγέννητος ήμουν, οποτε δε μπορώ να εκφέρω αποψη. Ξέρω βεβαια οτι επι Βαρδινογιάννη πήρε μεχρι και η Λάρισα πρωτάθλημα, και δεν υπήρχε η τωρινη ολυμπιακή δυναστεία. Συνοψίζοντας, εγώ, μιλώντας για το τώρα, θέλω αποκλειστικά το 50-50. Όσοι συνοπαδοί μου θέλουν γλέντια και χαρές, μπορούν να γινουν Ολυμπιακάρες.
Και θέλω απάντηση για το Καλόπουλο. Τέτοιο σκάνδαλο δε συγκρινεται με τιποτα.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 έγραψε:Για το δούρο μπορω να απαντήσω, ότι μεσα σε τόσα χρόνια απόλυτης ισοπέδωσης του κοκκαλη, η εύνοια σε ένα μεμονομένο ματς, και μάλιστα για μία φάση, δε συνιστά σκανδαλώδη εύνοια και τα συναφή. Για την εποχή του 84 που ανέφερες, εγώ αγέννητος ήμουν, οποτε δε μπορώ να εκφέρω αποψη. Ξέρω βεβαια οτι επι Βαρδινογιάννη πήρε μεχρι και η Λάρισα πρωτάθλημα, και δεν υπήρχε η τωρινη ολυμπιακή δυναστεία. Συνοψίζοντας, εγώ, μιλώντας για το τώρα, θέλω αποκλειστικά το 50-50. Όσοι συνοπαδοί μου θέλουν γλέντια και χαρές, μπορούν να γινουν Ολυμπιακάρες.
Όπως έγραψα και παραπάνω είμαι οπαδός μικρής ομάδας και έχω αδικηθεί από όλους.
Το ότι το '84 εσύ ήσουν αγέννητος δεν αποτελεί κανένα άλοθι, ούτε και δικαιολογία. Ούτε βεβαίως μπορεί κάποιος να πει κάτι εναντίον σου για αυτό. Οφείλεις όμως να μάθεις τα πεπραγμένα της ομάδας σου και του προέδρου σας κου Βαρδινογιάννη ο οποίος κυκλοφορούσε με τα κουμπούρια στο γήπεδο και απειλούσε τους πάντες. Αυτό και αν ήταν μέγα και επαναλαμβανόμενο σκάνδαλο. Το να λέμε ότι τότε πήρε πρωτάθλημα η Λάρισα μόνο επιφανειακή γνώση των γεγονότων δείχνει. Λόγω τσιγκουνιάς ο Βαρδινογιάννης δεν μπορούσε να δημιουργήσει αυτοκρατορία. Αναγκαστικά λοιπόν τα μοίρασε με όσους άλλους ήταν τότε διαθέσιμοι αφήνοντας τον Ολυμπιακό εκτός.
Η ιστορία γράφει και να την ξεγράψει δεν μπορεί κανείς. Ότι βίωνε ο 18χρονος οπαδός του Ολυμπιακού το βιώνεις τώρα εσύ. Και εκείνοι τότε 50- 50 ήθελαν και το χειρότερο και πιο αηδιαστικό είναι το ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να πάρει πρωτάθλημα με ότι καλύτερο υπήρχε σε ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά. Προτάσοφ, Λιτοφτσένκο, Σάβιτσεφ, Καραπιάλη, Κωφίδη κλπ. Αντιθέτως τα έπαιρνε ο Παναθηναϊκος, με Κάβουρα, Καραβίδα, Δοντά, Ταράση και άλλους που ούτε η μάνα τους δεν τους θυμάται. Ο Σαραβάκος, όαση, όπως και ο Βαζέχα.
Όσο για το Δούρο, εύνοια σε μεμονωμένο ματς αποκαλείς ένα παιχνίδι που έκρινε τότε τον τίτλο; Ενώ το προχθεσινό έκρινε το πρωτάθλημα, σωστά;
Εθνικός είμαι, το ξαναλέω, δεν πάτε να φαγώνεστε Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί. Απλά μη νομίζετε ότι υπάρχει κανένας αναμάρτητος.
Επίσης ερώτηση...γνωρίζεις ποιος διέλυσε την ομάδα μου, τον Εθνικό;
-
ehnikaras - Δημοσιευσεις : 52
Απ' ότι έχω ακούσει, ο Θρύλος
-
playmen έγραψε:Kefka09 έγραψε:Για το spamming συμφωνω. Τώρα, για τα περι bots, και οτι σας τα έπριξα, τι να πω. Αν θεωρείτε άσχετο το Καλόπουλο με τα προχθεσινά και γενικά με την όλη συζήτηση περί μικρής ομάδας, εθελοτυφλείτε. Μάλλον κάνει τζιζ το θέμα για τον φίλο και το αποφεύγει δυο μέρες τώρα. Γιατί για το Καλόπουλο απάντηση δε μπορεί κανένας Ολυμπιακός να δώσει. Για εκείνο το γλέντι.
Ναι ρε μεγαλε φταιει ο ο καλοπουλος φταιει η διαιτισια η κυβερνηση η Ε.Ε και μονο ο αναστασιου και οι παιχτες του δεν σας φταινε...
Γελαγε ο κοσμος, υποδεχθεικαν την αποστολη του παο και εδωσαν συγχαρητηρια και μπραβο που τους γεμισε περιφανια!!!!!
Τζιζ, σου κανει το θεμα της ομαδας σου που σε ενα γελοιο προφραμμα ειναι 9 βαθμους μακρια απο την κορυφη, γιαυτο δεν λες λεξη!!!
Πρωτη φορα στην ιστορια του ποδοσφαιρου ομαδα με 0 τελικες, οχι λογο διαιτισιας αλλα λογο επαλαμβανομενης ανικανοτητας να μιλαει για κλεμενη νικη!!! Αυτο βγηκε και ειπε ανιδεος προεδρος σας και τωρα τα λετε και εσεις!
Δεν ακουσα τον Νταλας να λεει κατι για τιμωρια Καλογεροπουλου λογο αλειωσης του σκορ και κακης διαιτισιας αλλα κατι θα βρειτε να πειτε και γιαυτο ειμαι σιγουρος!
Ειστε σε καλο δρομο μπραβο μην ασχολειστε με το ποδοσφαιρικο κοματι εκει διαιτισια,διαιτισια,διαιτισια,διαιτισια!!!!
Συνεχιστε να κρυβεσται πισω απο το δαχτυλο σας αν αυτο σας κανει να νιωσετε καλυτερα,
τα πραγματα τα λες οπως σε συμφερει εσενα κ ζητας απο τους αλλους να ειναι αντικειμενικοι? οταν ουτε εσυ ο ιδιος δεν παραδεχεσαι μη ζητας απο τους αλλους ν το κανουν ειναι ακυρο για να μην πω κατι πιο βαρυ...
kefka09 δεν προκειται να σου απαντησει γτ δ μπορει ειναι απλο τι ν πει η αληθεια ποναει...
κ για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους οπως ειπε κ ο εθνικαρας πιο πανω ολυμπιακος κ παο δ πρεπει να μιλανε για διαιτησια τι ν πουνε κ οι αλλες ομαδες δηλ. ποσο μαλλον οι πιο μικρες ουτε καν αεκ κ παοκ..... οταν σαν ολυμπιακοι θα γινεται αντικειμενικοι ισως κ να καταλαβετε γτ μισει τοσο πολυ τοσος κοσμος την ομαδα σας κ οχι αδικα ... ευτυχως που το μπασκετ ειναι ακομα καθαρο κ δεν σας επιτρεπουν να κανετε κ εκει τα ιδια... για αλλον ενα λογο ειναι κ το αγαπημενο μ αθλημα παλι καλα...
-
psaraki - Δημοσιευσεις : 171
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης