- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 23:31 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια ειναι η αγαπημένη σας ομάδα απο Αγγλία;
Μan Utd. Αλλά δεν μας βλέπω καθόλου καλά φέτος. Διαφωνώ για τον Μόγιες. Δεν είναι κακός προπονητής. Απλά θέλει χρόνο. Και ο Sir Alex στην αρχή δεν πήγαινε καλά και ήταν μια χρονιά αν δεν κάνω λάθος που είχαν σκεφτεί να τον διώξουν. Είναι τεράστια η αλλαγή προπονητή μετά από τόσα χρόνια. Χρειάζεται χρόνος προσαρμογής στα νέα δεδομένα.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Αν χάσει η United και από τον Ολυμπιακό, τότε μάλλον ήρθε η ώρα για αλλαγή προπονητή.
Πέρα από την πλάκα, άλλο Αγγλία, άλλο Ελλάδα, όσον αφορά τους προπονητές (και όσον αφορά τα πάντα, βασικά). Το λέω με την έννοια ότι στην Αγγλία δοκιμάζουν τους προπονητές αρκετό καιρό, με σκοπό να βρει τον τρόπο ο προπονητής να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες της εκάστοτε ομάδας. Δεν τους διώχνουνε με τις πρώτες ήττες, όπως κάνουνε στην Ελλάδα.

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Και εγώ πιστεύω ότι θα του δωθεί χρόνος του Μόγιες. Και πρέπει γιατί είναι αξιόλογος προπονητής. Λεφτά για μεταγραφές θα δωθούν αρκετά το καλοκαίρι οπότε κάτι θα γίνει. Δεν νομίζω να χάσει από τον Ολυμπιακό αν και πολλοί Ολυμπιακοί έχουν πάρει αέρα και έχουν σίγουρο το ματσάκι (κ εγώ Ολυμπιακός είμαι αλλά πιο προσγειωμένος). Ο αγώνας είναι σε ένα μήνα και τότε μπορεί να έχει πάρει τα πάνω της η Manchester.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Την ίδια συζήτηση έκανα το καλοκαίρι για την μεταγραφή του Μπέιλ στην Ρεάλ. Ότι δηλαδή με τα ίδια λεφτά έπαιρνε Σουάρεζ και άλλους δυο παιχταράδες.
Ούτε εμένα μου αρέσει ο Μάτα, αλλά από το τίποτα... Δε θεωρώ ότι έχουμε ποιοτικότερους παίκτες στη θέση του.
Ούτε εμένα μου αρέσει ο Μάτα, αλλά από το τίποτα... Δε θεωρώ ότι έχουμε ποιοτικότερους παίκτες στη θέση του.
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
-
Djibril - Δημοσιευσεις : 201
Καλά αυτοί που έχουμε είναι ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος δεν το συζητάω καν...όλη η άμυνα θέλει ξήλωμα...30 χρόνια που παρακολουθώ τη Γιουνάιτεντ ποτέ άλλοτε δεν είχαμε τέτοιες πριμαντόνες...όσο για το Μπέιλ μου έξυσες μια μεγάλη πληγή...ειλικρινά η Ρεάλ ούτε Μπέιλ θέλει ούτε Ρονάλντο...άλλον ένα Μόντριτς να είχε και να μην είχε φύγει ο Οζίλ ισως και να έπαιρνε περίπατο το πρωτάθλημα...
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Και να είχε παίκτες "πριμαντόνες", όταν έχεις προπονητή σαν τον Sir, δε σε παίρνει να το παίξεις ντίβα. Ας ελπίσουμε ότι η μεταγραφή του Μάτα (αν γίνει) θα είναι η αρχή για κάποιες μεταγραφές σε θέσεις που η ομάδα "πονάει". Απαραίτητο για να συμβεί αυτό βέβαια είναι να βάλουν επιτέλους το χέρι βαθιά στην τσέπη!
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
-
Djibril - Δημοσιευσεις : 201
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης