Ποια ειναι η αγαπημένη σας ομάδα απο Αγγλία;

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 21 Ιαν 2014, 02:12

Μan Utd. Αλλά δεν μας βλέπω καθόλου καλά φέτος. Διαφωνώ για τον Μόγιες. Δεν είναι κακός προπονητής. Απλά θέλει χρόνο. Και ο Sir Alex στην αρχή δεν πήγαινε καλά και ήταν μια χρονιά αν δεν κάνω λάθος που είχαν σκεφτεί να τον διώξουν. Είναι τεράστια η αλλαγή προπονητή μετά από τόσα χρόνια. Χρειάζεται χρόνος προσαρμογής στα νέα δεδομένα.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό master » 21 Ιαν 2014, 12:08

PetrifieD ετσι ομως που παμε ουτε ευρωπη κατι πρεπει να γινει καμια μεταγραφη η αλλαγη ροτεσιον
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό Djibril » 21 Ιαν 2014, 12:37

Βασικά πρέπει να πέσει χρήμα στην ομάδα. Μόνο ένας μπορούσε με μέτρια ρόστερ να παίρνει κούπες και αυτός βγήκε στη σύνταξη πέρυσι.
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσιευσεις : 201

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 22 Ιαν 2014, 03:06

Αν χάσει η United και από τον Ολυμπιακό, τότε μάλλον ήρθε η ώρα για αλλαγή προπονητή. :P Πέρα από την πλάκα, άλλο Αγγλία, άλλο Ελλάδα, όσον αφορά τους προπονητές (και όσον αφορά τα πάντα, βασικά). Το λέω με την έννοια ότι στην Αγγλία δοκιμάζουν τους προπονητές αρκετό καιρό, με σκοπό να βρει τον τρόπο ο προπονητής να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες της εκάστοτε ομάδας. Δεν τους διώχνουνε με τις πρώτες ήττες, όπως κάνουνε στην Ελλάδα.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 22 Ιαν 2014, 05:02

Και εγώ πιστεύω ότι θα του δωθεί χρόνος του Μόγιες. Και πρέπει γιατί είναι αξιόλογος προπονητής. Λεφτά για μεταγραφές θα δωθούν αρκετά το καλοκαίρι οπότε κάτι θα γίνει. Δεν νομίζω να χάσει από τον Ολυμπιακό αν και πολλοί Ολυμπιακοί έχουν πάρει αέρα και έχουν σίγουρο το ματσάκι (κ εγώ Ολυμπιακός είμαι αλλά πιο προσγειωμένος). Ο αγώνας είναι σε ένα μήνα και τότε μπορεί να έχει πάρει τα πάνω της η Manchester.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Djibril » 22 Ιαν 2014, 19:29

"Πάει Γιουνάιτεντ ο Μάτα!

Ο Μάτα δεν προπονήθηκε με την Τσέλσι, οι εκπρόσωποί του είναι στο Μάντσεστερ και οι Βρετανοί μιλούν για deal 45 εκατ. ευρώ!"

Πως το βλέπετε;
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 22 Ιαν 2014, 19:34

Με αυτά τα λεφτά θα μπορούσε να πάρει δύο σε αυτή τη θέση...Όχι και 45εκ. για τον Μάτα...ελπίζω να μην αληθεύουν τα νέα περι της συγκεκριμένης μεταγραφής...
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Djibril » 22 Ιαν 2014, 19:39

Την ίδια συζήτηση έκανα το καλοκαίρι για την μεταγραφή του Μπέιλ στην Ρεάλ. Ότι δηλαδή με τα ίδια λεφτά έπαιρνε Σουάρεζ και άλλους δυο παιχταράδες.

Ούτε εμένα μου αρέσει ο Μάτα, αλλά από το τίποτα... Δε θεωρώ ότι έχουμε ποιοτικότερους παίκτες στη θέση του.
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 22 Ιαν 2014, 19:43

Καλά αυτοί που έχουμε είναι ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος δεν το συζητάω καν...όλη η άμυνα θέλει ξήλωμα...30 χρόνια που παρακολουθώ τη Γιουνάιτεντ ποτέ άλλοτε δεν είχαμε τέτοιες πριμαντόνες...όσο για το Μπέιλ μου έξυσες μια μεγάλη πληγή...ειλικρινά η Ρεάλ ούτε Μπέιλ θέλει ούτε Ρονάλντο...άλλον ένα Μόντριτς να είχε και να μην είχε φύγει ο Οζίλ ισως και να έπαιρνε περίπατο το πρωτάθλημα...
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Djibril » 22 Ιαν 2014, 19:50

Και να είχε παίκτες "πριμαντόνες", όταν έχεις προπονητή σαν τον Sir, δε σε παίρνει να το παίξεις ντίβα. Ας ελπίσουμε ότι η μεταγραφή του Μάτα (αν γίνει) θα είναι η αρχή για κάποιες μεταγραφές σε θέσεις που η ομάδα "πονάει". Απαραίτητο για να συμβεί αυτό βέβαια είναι να βάλουν επιτέλους το χέρι βαθιά στην τσέπη!
Άβαταρ μέλους
Djibril

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB