- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 00:09 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
ΠΑΟΚ
Τι να πρωτοπείς για το ματς.Πραγματικά ντροπή και αλητεία.Σε μια φάση που ο Βαλντέζ έπρεπε να πάρει δεύτερη κίτρινη για το σπρώξιμο στον Αθανασιάδη και οι Φουστέρ,Στοχ έπρεπε να τιμωρηθούν το ίδιο για τα σπρωξίματα τους είτε με κίτρινη είτε με κόκκινη τελικά αποβλήθηκε μόνο ο Στοχ.Το αποτέλεσμα πολύ καλό για τον επαναληπτικό αλλά και τα νεύρα τσατάλια.Τελικά μου φαίνεται αυτό το ποδόσφαιρο μας αξίζει.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Σ'αυτό που θα συμφωνήσουμε φίλε μου είναι πως για μια ακόμη φορά η διαιτησία ήταν άθλια.Αλλά κακά τα ψέμματα ο αθλητισμός είναι προέκταση της κοινωνίας μας.Όταν είναι όπως είναι δομημένη πως να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα στον αθλητισμό ή την πολιτική.
-
Η διαιτησία πάντα τα κακά της χάλια έχει. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που οι Έλληνες διαιτητές δε σφυρίζουν σε μεγάλες διοργανώσεις, παρόλο που σε επίπεδο εθνικών ομάδων την τελευταία δεκαετία έχουμε εκτοξευτεί ποδοσφαιρικά.
Όσο για την κοινωνία μας θα πρέπει κατ' εμέ να ρίξουμε πρώτα το φταίξιμο στους εαυτούς μας. Την πολιτική και τους πολιτικούς τους έχω σιχαθεί από μικρό παιδί, αλλά όσο και αν σιχαίνομαι τον Πάγκαλο είπε την πιο μεγάλη αλήθεια από καταβολής του ελληνικού κράτους...μαζί τα φάγαμε...και αυτό δεν ισχύει για εμένα και εσένα προφανώς, αλλά για τους τόσους και τόσους συνανθρώπους μας της διπλανής πόρτας οι οποίοι επι χρόνια λυμαίνονταν θέσεις τις οποίες δεν άξιζαν και πληρώνονταν πολύ περισσότερο από αυτό το οποίο είχαν δυνατότητα να προσφέρουν...ανέκαθεν αυτοί δημιουργούν τα μεγαλύτερα προβλήματα...έχουμε ξαναπεί, η γυναίκα που εκδίδεται έχει το μισό μέρος της ευθύνης...το άλλο μισό το έχει ο πελάτης...
Όσο για την κοινωνία μας θα πρέπει κατ' εμέ να ρίξουμε πρώτα το φταίξιμο στους εαυτούς μας. Την πολιτική και τους πολιτικούς τους έχω σιχαθεί από μικρό παιδί, αλλά όσο και αν σιχαίνομαι τον Πάγκαλο είπε την πιο μεγάλη αλήθεια από καταβολής του ελληνικού κράτους...μαζί τα φάγαμε...και αυτό δεν ισχύει για εμένα και εσένα προφανώς, αλλά για τους τόσους και τόσους συνανθρώπους μας της διπλανής πόρτας οι οποίοι επι χρόνια λυμαίνονταν θέσεις τις οποίες δεν άξιζαν και πληρώνονταν πολύ περισσότερο από αυτό το οποίο είχαν δυνατότητα να προσφέρουν...ανέκαθεν αυτοί δημιουργούν τα μεγαλύτερα προβλήματα...έχουμε ξαναπεί, η γυναίκα που εκδίδεται έχει το μισό μέρος της ευθύνης...το άλλο μισό το έχει ο πελάτης...
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Η κοινωνία είναι έτσι φτιαγμένη γιατί η διαμαρτυρία έχει γίνει αγαπημένο φετίχ. Τι φταίμε, τι δε φταίμε, τι προσωπικές ευθύνες, όλα θα τα ρίξουμε στους άλλους που θέλουν να μας κάνουν τη ζωή μαύρη.
Έτσι δεν πήγε καμία κοινωνία μπροστά. Και κανένα ποδόσφαιρο.
Η διαφορά ποιότητας μιας ομάδας φαίνεται αντικειμενικά σε ένα επίπεδο και μόνο. Στο Ευρωπαϊκό. Κάποτε ήταν ο ΠΑΟ αξιοσέβαστος. Τώρα ο Ολυμπιακός.
Με διαμαρτυρίες και ψευτοτσαμπουκάδες α λα Τζαβέλλα (για να ρίξουμε αλλού τις ευθύνες για την παταγώδη αποτυχία μας), δουλειά δε γίνεται.
Έτσι δεν πήγε καμία κοινωνία μπροστά. Και κανένα ποδόσφαιρο.
Η διαφορά ποιότητας μιας ομάδας φαίνεται αντικειμενικά σε ένα επίπεδο και μόνο. Στο Ευρωπαϊκό. Κάποτε ήταν ο ΠΑΟ αξιοσέβαστος. Τώρα ο Ολυμπιακός.
Με διαμαρτυρίες και ψευτοτσαμπουκάδες α λα Τζαβέλλα (για να ρίξουμε αλλού τις ευθύνες για την παταγώδη αποτυχία μας), δουλειά δε γίνεται.
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Εννοείται πως συμφωνώ 100%.Η κοινωνία είμαστε εμείς.Οι πολιτικοί μας δεν βγήκαν από παρθενογέννεση...ο όμοιος τον όμοιο θα ψηφίσει.Και κάτι ακόμη.Θυμάμαι ένα ματς που είχε νικήσει ο ΠΑΟΚ τον Άρη στο ποδόσφαιρο πριν περίπου 10 χρόνια με κακά τα ψέμματα σφαγιαστική διαιτησία κατά του Άρη.Τι έλεγαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ;ΠΑΟΚ είσαι ρε.......ε ναι κι άλλος είναι αυτός που είναι και γι'αυτό και σε μπιπ.Κανείς δεν θέλει την ισονομία κι εκεί θέλω να καταλήξω.Ο αδύναμος θα φωνάζει και ο δυνατός θα επιβάλλεται.Κι όταν ο αδύναμος αδράξει την ευκαιρία θα κάνει τα ίδια και χειρότερα από αυτά που κατηγορούσε.Έτσι και στην κοινωνία μας.Τώρα όλοι φωνάζουν και διαμαρτύρονται αλλά στα χρόνια της ευημερίας οι ίδιοι ήταν που δεν έχαναν ευκαιρία να επιδεικνύουν τον νεοπλουτισμό τους και να αδιαφορούν για τον διπλανό τους.Πω πω σαν σκληροπυρηνικός κομμουνιστής ακούγομαι! 

-
Νομιζω πως στη μανουρα που εγινε δικαια αποβαλλει τον Στοχ αλλα επρεπε να αποβαλλει και τον Φουστερ...
Οι λογαριασμοι θα λυθουν στην Τουμπα, 50-50 η προκριση και ελπιζω να μην γινουν εκτροπα εντος και εκτος αγωνιστικου χωρου...
Οι λογαριασμοι θα λυθουν στην Τουμπα, 50-50 η προκριση και ελπιζω να μην γινουν εκτροπα εντος και εκτος αγωνιστικου χωρου...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Άθλια διαιτησία και απαράδεκτη συμπεριφορά από αρκετούς παίχτες. Έπρεπε να είχε αποβληθεί και ο Φουστέρ και ο Βαλντέζ, αφού αποβλήθηκε και ο Στοχ. Και κάποιοι θέλουνε να βαθμολογήσουνε με άριστα τον διαιτητή. Εγώ αυτούς τους διαιτητές θα τους απαγόρευα να διαιτητεύουνε ακόμα και σε ματς αλάνας. Όσο για το παιχνίδι, δεν μπορώ να το κρίνω επειδή ο ΠΑΟΚ έπαιζε αδίκως με παίχτη λιγότερο. Και όσον αφορά το ποιος το ξεκίνησε, αυτό ΔΕΝ αποτελεί δικαιολογία για επαγγελματίες παίκτες. Ως πότε θα ανεχόμαστε τέτοιες διαιτησίες; Αλλά να μου πεις, εδώ τόσα χρόνια ανεχόμαστε τους ίδιους πολιτικούς, δε θα ανεχτούμε τις ίδιες διαιτησίες;
Πού να δούμε και τον Μαρινάκη δήμαρχο, παρεούλα με κανέναν Μπέο! Θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ.

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης