- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 17:53 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Champions League
Για την κλήρωση κανείς σας κάποιο σχόλιο; Ματσάρα Arsenal-Bayern, τυχερή η Dortmund με την κάκιστη φέτος Zenit, προ του αποκλεισμού η Milan και ας έχει φανέλα από τη σεληνιασμένη φέτος Atletico, στα μαλακά η Real με τη Salke, πολύ ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση της Chelsea με Galatasaray καθότι δεν πείθει η πρώτη προς το παρόν, μέτρια δυσκολία για την Paris Saint Germain έχοντας όμως την ομολογουμένως σκληροτράχηλη Leverkuzen, πιθανή έκπληξη στο Barcelona-Manchester City και τέλος ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να αποκλειστεί τιμητικά από την έμπειρη αλλά τραγική Manchester United.
-
brutal3012 - Δημοσιευσεις : 131
Εγω φιλε πιστευω οτι αν δεν βαλει το χερακι του ο μπαρμπα-Μισελ η Παρι θα αποκλειστει γιατι πολυ απλα δεν με πειθει η Παρι...
Οσον αφορα τον ΟΣΦΠ ολα θα εξαρτηθουν απο την Manchester United και σε τι κατασταση θα ειναι το Φλεβαρη...
Οσον αφορα τον ΟΣΦΠ ολα θα εξαρτηθουν απο την Manchester United και σε τι κατασταση θα ειναι το Φλεβαρη...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Καταρχάς η Παρί δεν έχει τη φανέλα για να σηκώσει Champions League...ένα πράγμα όπως η Μάντσεστερ Σίτι, που ναι μεν έχουν δώσει ένα κάρο λεφτά για να πάρουν παίκτες, αλλά ότι και να κανεις άμα η φανέλα σου ζυγίζει 1 γραμμάριο πως να πας μπροστά στο Champions League...ελπίζω μόνο μην παρεξηγηθούν οι φίλοι των δύο κατά τα άλλα συμπαθέστατων ομάδων...
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
JamesHetfield έγραψε:Εγω φιλε πιστευω οτι αν δεν βαλει το χερακι του ο μπαρμπα-Μισελ η Παρι θα αποκλειστει γιατι πολυ απλα δεν με πειθει η Παρι...
Σκέψου όμως πως η Παρί δε χρειάστηκε να πείσει γιατί είχε όμιλο με καφενεία, συγκριτικά με την ομάδα της. Εγώ την έχω για τετράδα.
-
nkav64 έγραψε:Καταρχάς η Παρί δεν έχει τη φανέλα για να σηκώσει Champions League...ένα πράγμα όπως η Μάντσεστερ Σίτι, που ναι μεν έχουν δώσει ένα κάρο λεφτά για να πάρουν παίκτες, αλλά ότι και να κανεις άμα η φανέλα σου ζυγίζει 1 γραμμάριο πως να πας μπροστά στο Champions League...ελπίζω μόνο μην παρεξηγηθούν οι φίλοι των δύο κατά τα άλλα συμπαθέστατων ομάδων...
Βέβαια η Manchester City εντός παίζει πολύ καλά και αν δε σπρώξουν τη Μπαρτσελόνα που έχω σιχαθεί να το βλέπω αυτό τα τελευταία χρόνια, μου μυρίζει τραγωδία στις τάξεις των Ισπανών. Ναι μεν 1 γραμμάριο η φανέλα αλλά πιστεύω θα δούμε δύο πολύ καλά ματς. Σε 3 μήνες θα δούμε αν λέω μπαρούφες ή όχι.
-
nkav64 έγραψε:Καταρχάς η Παρί δεν έχει τη φανέλα για να σηκώσει Champions League...ένα πράγμα όπως η Μάντσεστερ Σίτι, που ναι μεν έχουν δώσει ένα κάρο λεφτά για να πάρουν παίκτες, αλλά ότι και να κανεις άμα η φανέλα σου ζυγίζει 1 γραμμάριο πως να πας μπροστά στο Champions League...ελπίζω μόνο μην παρεξηγηθούν οι φίλοι των δύο κατά τα άλλα συμπαθέστατων ομάδων...
Ουτε της Σιτι ειναι βαρια σε σχεση με την Παρι, απο ενα κυπελλο Κυπελλουχων εχουν η Σιτι το 1970 και η Παρι το 1996...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
πολυ καλο τσαμπιον λιγκ φετος
πολλες ομαδες με δυνατα ροστερ
τωρα για την φανελα εχουμε πει οτι δεν παιζει μπαλα
εχει και αυτη την σημασια της αλλα μπαλα δεν παιζει
αν ηταν ετσι τοτε τοσα χρονια η ρεαλ επρεπε να περναει αερα την λυων αλλα δεν
φαβορι βλεπω μπαγιερν αν και εχουν διακοπη ενα μηνα οποτε μπορει να φαει καμια κηδεια απο την αρσεναλ
πολλες ομαδες με δυνατα ροστερ
τωρα για την φανελα εχουμε πει οτι δεν παιζει μπαλα
εχει και αυτη την σημασια της αλλα μπαλα δεν παιζει
αν ηταν ετσι τοτε τοσα χρονια η ρεαλ επρεπε να περναει αερα την λυων αλλα δεν
φαβορι βλεπω μπαγιερν αν και εχουν διακοπη ενα μηνα οποτε μπορει να φαει καμια κηδεια απο την αρσεναλ
-
koulis21 - Δημοσιευσεις : 296
Στο εκτος ματς δεν θα ειναι και τοσο ευκολα τα πραγματα για την Ρεαλ,μπορει η Σαλκε να μην ειναι και μεγαθηριο,αλλα εντος ειναι πολυ επικινδυνη και η Ρεαλ φετος κανει πολλες γκελες.Μακαρι να το σηκωσει η Ρεαλ φετος,να δουμε
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης