The NBA Thread

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 13 Ιουν 2013, 15:16

Ο Παρκερ ειχε τελικα τραβηγμα οποτε δεν ειναι κατι σοβαρο. Λογικα θα παιξει. Στις 4 ωρα Ελλαδως το παιχνιδι σημερα. Αν νικησουν τα σπιρουνια τοτε νομιζω οτι τελειωσε το θεμα. Παντως σημερα εχω την εντυπωση οτι θα δουμε ντερμπι.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό Shadowman » 14 Ιουν 2013, 04:32

Καλημέρα σε όλους..
Στο ημίχρονο ήμαστε ισοπαλία 49-49..δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε απόψε αλλά βλέπω το Μαϊάμι και συχενομαι το μπάσκετ..μου θυμίζει το λόγο που σταμάτησα το 2Κ, με λίγα λόγια παίζει συνέχεια με Wade κ LeBron στον αιφνιδιασμό εκμεταλλευόμενος τα τεράστια αθλητικά τους προσόντα(99 overall έχουν στο 2K)..έτσι ακριβώς παίζουν όλα τα χαζοαμερικανακια..ούτε σύστημα,ούτε οργάνωση ούτε ισορροπία, στην τελική ούτε ομάδα.. ΣΥΓΝΩΜΗ αλλά αυτό το μπάσκετ εγώ δεν μπορω να το δεχτώ..
Ακόμα κι έτσι πάντως μου δείχνουν οι Μαϊάμι ότι δεν έχουν ομάδα, μόλις κλείσουμε τους διαδρόμους κ πάψουν να "χορεύουν" θα χάσουν τ αυγά κ τα πασχαλια πάλι..
Άβαταρ μέλους
Shadowman

Δημοσιευσεις : 113

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 14 Ιουν 2013, 05:01

Πάντως έχουμε δει τρελές φάσεις μέχρι τώρα. Της τάπας το κάγκελο... Δυστυχώς για εμάς ο Wade σήμερα θυμίζει κάτι απο τα παλιά
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Shadowman » 14 Ιουν 2013, 05:06

Έλα τώρα δε βλέπουμε μπάσκετ..έχουν βάλει 80 πόντους κ οι 70 είναι in the paint..ήμαρτον..
Άβαταρ μέλους
Shadowman

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 14 Ιουν 2013, 05:22

Οκ αλλα σε τέτοιες φάσεις και οταν πας να πάρεις πίσω το πλεονέκτημα που έχασες, δεν πας για το θέαμα αλλα με τακτική. Ας παίξουμε κι εμείς με Duncan στην ρακέτα, οπου δύσκολα τον αντιμετωπίζεις
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Shadowman » 14 Ιουν 2013, 05:38

Δυστυχώς χάσαμε κ όσο κι αν δε μου άρεσει το μπάσκετ των χιτ από τη μεριά μας κάναμε πολλά λάθη, φάγαμε πολλές ταπες αλλά αυτό δε με προβληματίζει γιατί αυτά διορθώνονται, αυτό που φοβάμαι είναι ότι ο Μανου δεν μπορεί να παίξει πια σε αυτό το επίπεδο και πέραν του Πάρκερ δεν έχουμε άλλο παίχτη να κάνει το απρόβλεπτο κ ν άνοιξη την αντίπαλη άμυνα.. Συμπέρασμα:δύσκολη η ανατροπή maniac..
Άβαταρ μέλους
Shadowman

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 14 Ιουν 2013, 06:05

Εντάξει ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Σήμερα έγιναν πολλά λάθη αλλά σίγουρα αν κάποια ομάδα μπορεί να κάνει ανατροπή, αυτοί είναι οι Spurs. Μόνο ο Popovich φτάνει γι αυτό. Οι Spurs είναι ομάδα, μπορούν να νικήσουν και στο Μαϊάμι, κάτι που θα πρέπει να κάνουν αναγκαστικά τώρα. Ο Ginobili είναι εκτώς κλίματως αλλά δεν παύει να είναι Gilobili. Έχει ταλαιπωρηθεί φέτος από τραυματισμούς αλλά μπορεί ακόμα να παίξει καλά σε ένα παιχνίδι και να κάνει τη διαφορά. Ο Πάρκερ καλός στο 1ο ημίχρονο αλλά τίποτα στο 2ο. Είχε και το τράβηγμα οπότε κουράστηκε γρηγορότερα και ήθελε και να προστατέψει τον εαυτό του. Ο Duncan μια χαρά έπαιξε αν και δεν έκανε double double (μία από τις ελλάχιστες φορές που δεν το καταφέρνει). Χάσαμε από τα λάθη και από τις κακές επιλογές στην επίθεση. Πρέπει να πάρουμε τώρα το επόμενο παιχνίδι την Κυριακή για να θέλουμε 1 νίκη σε 2 παιχνίδια στο Μαϊάμι. Σίγουρα μπορούμε.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό soldout » 14 Ιουν 2013, 06:26

κριμα...κερδισαν τα μαιμουδακια...δεν ξερω γιατι αλλα αυτη η ηττα ισως παιξει ρολο και για τον πρωταθλητη...μακαρι να βγω ψευτης!!!
soldout

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό Shadowman » 14 Ιουν 2013, 08:35

Οπως εχω ξαναπει τα μονα παιχνιδια ειναι που μετρανε και οι εδρες στην Αμερικη σπανε(φετος εσπασαν και στην Ελλαδα..απιστευτα δυσκολο), οποτε το 5ο ματς ειναι ολα τα λεφτα.. σιγουρα και ο Ποποβιτς δεν το ειδε σωστα αφου δεν εκανε τιποτα για να κλεισει τους διαδρομους.. για το Μανου φιλε μου οτι ηταν να κανει το ειδαμε στα 4 ματς(δηλ.τιποτα δυστυχος) και να ξερεις ειναι ο αγαπημενος μου παιχτης αλλα δεν μπορουμε να κρυβομαστε..
Άβαταρ μέλους
Shadowman

Δημοσίευσηαπό giosugar » 14 Ιουν 2013, 09:13

20 πόντους από τον C.B !!!! 85 οι Big 3. 19 Λάθη.... Ο Manu είναι εκτός φόρμας. Και πάλι αντέξαμε 3 12λεπτα. Spurs στα 7.
Άβαταρ μέλους
giosugar

Δημοσιευσεις : 13

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB