Παναθηναϊκός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 27 Οκτ 2014, 21:25

Ρε παίδες έχετε φάει ΟΛΟΙ κόλλημα με τον Σάββα!!! Αν και Ολυμπιακός, αναγνωρίζω οτι ο τύπος είναι γραφικός, γιατί του δίνεται σημασία, να δείξετε τι??? Στην ίδια κατηγορία δεν είναι και ο Τουίτης ή κάνω λάθος?? Αξίζει να ασχολείται ακνείς με τέτοια άτομα? Σε τι ασφαλή συμπεράσματα μπορούν να σας οδηγήσουν δηλαδή οι συγκεκριμένοι και συνέχεια τους αναφέρετε σαν γνώμονες?
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 27 Οκτ 2014, 21:30

Ο Αναστασίου σωστά το έπαιξε το ματς, δεδομένης της τεράστιας διαφοράς στην ποιότητα μεταξύ των δυο ομάδων. Αντιποδόσφαιρο? Σκληρός όρος για αμυντικό στήσιμο, αλλά δεν θέλω να αναλύσω στο παρόν ποστ. Έπρεπε όμως να συμπεριφερθεί καλύτερα και όχι να σηκωθεί να φύγει από την συν. τύπου σε στυλ τσαντισμένου Μουρίνιο.
Το θέμα είναι το εξής. Αν η ομάδα ήταν καλύτερη, το ματς θα ήταν διαφορετικό. Όπως είπα και πριν, το Χ θα ήταν εφικτό αν η διαιτησία δεν σταμάταγε όλους τους αιφνιδιασμούς, που αποτελούσαν το μόνο τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟ θα μπορούσε να σκοράρει. Το πέναλτυ δεν ήταν πέναλτυ, αλλά ο διαιτητής το έδωσε γιατί ανατροπή υπήρξε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήταν σκόπιμη, αφού ο Στηλ μάζεψε τα χέρια και ο Μήτρογλας έξυπνα άπλωσε τα πόδια για να τον βρει κάπου στον ώμο και να πάρει το σφύριγμα. Μας αρέσει ή όχι, ίδια φάση ήταν το πέναλτυ που κέρδισε ο Σαμαράς στο Παγκόσμιο εναντίον της Ακτής Ελαφοντοστού.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσιευσεις : 386

Re: Παναθηναϊκός

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 27 Οκτ 2014, 21:30

Ο αλαφούζος ΟΤΙ κι αν πει, το λέει ήρεμα και κατανοητά, στην ώρα τους ή στο τουίτερ. Δε νομίζω οτι ειπε κατι ακραιο για να τον κοροιδευετε σαν "Τουίτυ" κλπ. Ρωτήστε φιλοι ολυμπιακοι την άποψη ολου του φιλαθλου κόσμου για το Θεοδωρίδη. Οχι οπαδούς, ήρεμους ποδοσφαιρόφιλους. Έχω ακούσει απο άνθρωπο που δεν έχει παθιαστεί ποτε με αγωνες της ομάδας του, αντικειμενικός σχεδόν απόλυτα, όχι Παναθηναικός για να σας προλάβω, να μου λεει ότι αν βρει το Θεοδωρίδη στο δρόμο θα του ρίξει γροθιά.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσιευσεις : 396

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 27 Οκτ 2014, 21:33

Του Σαμαρά απο ένα μονο ριπλέι φαίνεται ότι είναι καθαρό πέναλτυ. Όπως και του Μητρογλου ειναι κατ εμε πέναλτυ. Κι ας έκανε αυτός κίνηση να το πάρει, έχω δει σε όλη την Ευρώπη τετοια πέναλτυ να δίνονται. Χθες μόνο το πέναλτυ δεν θα πρεπε να μας πειράζει.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 27 Οκτ 2014, 21:36

Kefka09 έγραψε:Του Σαμαρά απο ένα μονο ριπλέι φαίνεται ότι είναι καθαρό πέναλτυ. Όπως και του Μητρογλου ειναι κατ εμε πέναλτυ. Κι ας έκανε αυτός κίνηση να το πάρει, έχω δει σε όλη την Ευρώπη τετοια πέναλτυ να δίνονται. Χθες μόνο το πέναλτυ δεν θα πρεπε να μας πειράζει.

Σίγουρα δίνονται, αλλά το σωστό είναι να μην δίνονται. Βέβαια αυτό θα γινόταν μόνο αν κοιτούσαν το ριπλέυ, αλλά αυτό είναι ποδόσφαιρο και όχι μπάσκετ...
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 27 Οκτ 2014, 21:39

Kefka09 έγραψε: Δε νομίζω οτι ειπε κατι ακραιο για να τον κοροιδευετε σαν "Τουίτυ"

Ok, απο αυτό και μόνο δε εχει νόημα να συνεχιστεί η κουβέντα...Ο τυπάς εδω και 2-3 χρόνια εχει δώσει ρεσιτάλ γραφικότητας με τα ακυρα που ανεβάζει κατα καιρούς (εχει φάει ΑΠΕΙΡΟ κράξιμο και απο οπαδούς σας) κι εσύ μου τον βγάζεις φυσιολογικότατο...Μετά σας χαλάνε Μητρόπουλοι, και Σάββας... Τα δικά μας είναι καλά, των άλλων οχι, και περιμένουμε να πάμε μπροστά...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό AnimaPura » 27 Οκτ 2014, 21:43

Εδώ μου έχει κάνει μπλοκ το @anima_pura στο Twitter, ο άνθρωπος εκτός από φτηνιάρης, είναι και κουτοπόνηρος.
Άβαταρ μέλους
AnimaPura

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 27 Οκτ 2014, 21:54

Με τις βλακείες του Αλαφούζου ασχολείστε; Εξάλλου ακινδυνος ειναι για τον Ολυμπιακό σα παράγοντας. Σοβαρό θεμα κι αν ειπε οτιδηποτε. Τωρα... Για τον Βαγγέλη το Σάββα και το κονκλάβιο, δεν ισχυει το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
Kefka09

Δημοσίευσηαπό Dural » 27 Οκτ 2014, 23:56

Πάντως έχει λίγη πλάκα που ο Αναστασίου έκραζε μετά τους αγώνες ΟΦΗ και Αιντχόβεν ομάδες που παίζουν κλειστά και χθες παρουσίασε αυτό το πράγμα...
Άβαταρ μέλους
Dural

Δημοσιευσεις : 114

Re: Απ: Παναθηναϊκός

Δημοσίευσηαπό Kefka09 » 28 Οκτ 2014, 00:19

Dural έγραψε:Πάντως έχει λίγη πλάκα που ο Αναστασίου έκραζε μετά τους αγώνες ΟΦΗ και Αιντχόβεν ομάδες που παίζουν κλειστά και χθες παρουσίασε αυτό το πράγμα...

Το στήσιμο του Παναθηναικου στο 1ο ημίχρονο ήταν απαίσιο. Η αιντχόβεν είναι χειρότερη ομάδα απο τον Ολυμπιακό για να επιλέξεις να μην περάσεις τη γραμμή; Να μη βάλεις το Κλωναρίδη που στην αντεπίθεση είναι στους 3-4 καλύτερους Έλληνες ποδοαφαιριστές (δε κάνει και τίποτε αλλο εδω που τα λέμε αλλά...);

Αλλά φίλε τα παράπονα του αναστασιου ηταν για τις καθυστερήσεις του ΟΦΗ και της Καλλονης π.χ. οχι για το σύστημα ολοι πισω. Αν δε κανω και λάθος βεβαια γιατι δεν ειμαι σιγουρος. Επίσης δε βγαζει νοημα να επαιξε αντιποδοσφαιρο η Αιντχοφεν οποτε μάλλον λάθος έκανες στο ποστ σου!
Άβαταρ μέλους
Kefka09

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB