Άντε λοιπόν παρόμοια κατάσταση σε λίγες μέρες. Το μόνο που βλέπω ότι αλλάζει είναι ότι τώρα βρισκόμαστε στο θέμα του Ολυμπιακού.
Για να μη χαλάτε τις καρδιές σας, καλύτερα όπως σας είπα και την άλλη φορά διαβάστε την ιστορία του ποδοσφαίρου. Όταν θα δείτε εσείς οι φίλοι του Παναθηναϊκού τα όσα έκανε προ ετών η ομάδα σας ίσως και να τη σιχαθείτε και εσείς οι ίδιοι
Όλο για δορυφόρους διαβάζω, για δανεικούς κλπ. Μήπως η δική σας πλευρά είναι αθώα σε αυτό τον τομέα;
Για να δούμε λοιπόν ποίος είναι ο πρώτος που τα δίδαξε αυτά; Μήπως ο Παναθηναϊκός τη δεκαετία του '80; Με Κόρινθο, Παναχαϊκή, Δόξα Δράμας, ΟΦΗ, Αθηναϊκό, Απόλλων Αθηνών;
Αυτά τα ξεχνάτε ή δεν τα γνωρίζετε;
Εδώ τότε οι διαιτητές έστηναν στην περιοχή του τον Ολυμπιακό σε αγώνες όπως με τον Αθηναϊκό. Το ότι κάποιοι δεν ζούσατε τότε δε σημαίνει ότι η ιστορία παραγράφεται. Όλες οι μεγάλες ομάδες έχετε συμβάλει στην καταστροφή του ποδοσφαίρου.
Δεν υπάρχει αναμάρτητος και όποιος νομίζει ότι είναι ας πιάσει πρώτος τις κοτρόνες και ας μου τις πετάξει.
Τέλος έχουμε πει ότι οι χαρακτηρισμοί δεν ωφελούν. Πως περιμένετε να κάνει κάποιος κουβέντα μαζί σας. Αν γύριζε κάποιος και σας έλεγε ότι οι διοικήσεις της ομάδας σας τα τελευταία 20 χρόνια σας θεωρούν πρωτόζωα και κάθε καλοκαίρι σας τάζουν πρωτάθλημα χωρίς μεταγραφές, πως θα αισθανόσασταν;
Δεν υπερασπίζομαι τον Ολυμπιακό, ας μη βρεθεί κανένας καλοθελητής να νομίσει κάτι τέτοιο. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι όλοι έχετε περάσει και θα ξαναπεράσετε από την ίδια θέση.
- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 01:27 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ολυμπιακός
Re: Ολυμπιακός
Δηλαδή να μη μιλάμε διότι συνέβη κάτι αντίστοιχο (κατά τα λεγόμενά σου αφου εγώ δε τα έζησα για να τα επιβεβαιώσω) πρεπει να μη μιλάμε για το τώρα. Και η αυτοκρατορία του Βαρδινογιάννη πήρε ουτε 10 πρωταθλήματα μέχρι τ 2011. Το απέδωσες στη "τσιγκουνιά". Μπορεί να έχεις δίκιο. Αλλά εγω προσωπικά "κλαίγομαι" για να καταφέρω το 50-50. Αν έρθω στη φάση που ειναι τώρα ο Ολυμπιακός και δεν αντιδρω, να μου ρίξεις ολες τις ευθυνες. Αλλα να μη φωνάζουμε γιατι λες οτι ειμασταν οι θυτες πριν 30 χρονια, δεν εχει καμία λογική.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Κάνεις λάθος, εγώ δεν είπα ότι δεν έχετε δικαίωμα να φωνάζετε για κάτι που έγινε τώρα.
Καταλάβετε απλά ότι το ποδόσφαιρο δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ 50- 50.
Αυτός ο οποίος κάθε φορά είναι από πάνω θα έχει και την απόλυτη εξουσία.
Αυτά είναι ταν καλά και η πρόοδος του επαγγελματικού αθλητισμού στην Ελλάδα.
Στη φάση που είναι ο Ολυμπιακός τώρα ήσουν, δεν είσαι άμοιρος ευθυνών ως ομάδα.
Είπα και την άλλη φορά, αυτά τα οποία βιώνετε τώρα οι οπαδοί του ΠΑΟ, τα έχουν βιώσει οπαδοί του Ολυμπιακού τότε. Και οι οπαδοί των υπολοίπων ομάδων διαχρονικά, με κάποιες όπως ο Εθνικός να οδηγούνται στην πλήρη αφάνεια.
Τέλος επειδή λες κατά τα λεγόμενά μου, επειδή η ιστορία δεν ξεγράφει μια αναζήτηση στο Internet θα λύσει όλες σου τις απορίες.
Ίσως πετύχεις και το ΠΑΟ- Εθνικός 3- 6 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Θυμάμαι την άλλη μέρα είχα πάει στο σχολείο φουσκωμένος πιο πολύ και από παγώνι.
Καταλάβετε απλά ότι το ποδόσφαιρο δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ 50- 50.
Αυτός ο οποίος κάθε φορά είναι από πάνω θα έχει και την απόλυτη εξουσία.
Αυτά είναι ταν καλά και η πρόοδος του επαγγελματικού αθλητισμού στην Ελλάδα.
Στη φάση που είναι ο Ολυμπιακός τώρα ήσουν, δεν είσαι άμοιρος ευθυνών ως ομάδα.
Είπα και την άλλη φορά, αυτά τα οποία βιώνετε τώρα οι οπαδοί του ΠΑΟ, τα έχουν βιώσει οπαδοί του Ολυμπιακού τότε. Και οι οπαδοί των υπολοίπων ομάδων διαχρονικά, με κάποιες όπως ο Εθνικός να οδηγούνται στην πλήρη αφάνεια.
Τέλος επειδή λες κατά τα λεγόμενά μου, επειδή η ιστορία δεν ξεγράφει μια αναζήτηση στο Internet θα λύσει όλες σου τις απορίες.
Ίσως πετύχεις και το ΠΑΟ- Εθνικός 3- 6 στο Ολυμπιακό Στάδιο. Θυμάμαι την άλλη μέρα είχα πάει στο σχολείο φουσκωμένος πιο πολύ και από παγώνι.

-
ehnikaras - Δημοσιευσεις : 52
Re: Ολυμπιακός
Το πέναλτυ που χάθηκε στο τέλος ίσως και να βγει καθοριστικό.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Με ποια έννοια το λες αυτό, Kefka; Σε σχέση με τη διαφορά των goals;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Μα αν έριχνε το πέναλτι, πάλι δεύτεροι δε θα ήσασταν στην ισοβαθμία;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Εάν δεν τρώγαμε το κωλόφαρδο δεύτερο γκολ, με συνέπεια να ξαναπάρει τα πάνω της η Γιούβε, ίσως να ήταν διαφορετικό το παιχνίδι.
Βέβαια ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα ειδικά στην άμυνα και το πολύ μέχρι τα Χριστούγεννα πρέπει να διορθωθούν πιστεύω
Βέβαια ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα ειδικά στην άμυνα και το πολύ μέχρι τα Χριστούγεννα πρέπει να διορθωθούν πιστεύω
-
silver_knight - Δημοσιευσεις : 104
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης