- Τώρα είναι 11 Ιούλ 2025, 17:54 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ολυμπιακός
Πλάκα-πλάκα, πήγανε οι Πειραιώτες και τους ψηφίσανε κιόλας. Έλεος!
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Re: Ολυμπιακός
Kαι γω "αθλητικά βαμμένος" είμαι αλλά την άποψη μου τη λέω. Π.χ. για μένα χθες του Μήτρογλου ήταν πέναλτυ. Αλλά όταν δε με βολεύουν οι ερωτήσεις να ανακαλύπτω προσβολές; ο ΟΣΦΠ βιάζει κατ' εξακολούθηση τη λογική.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Σαν Παναθηναικος και εγω, να πω οτι το πεναλτυ το εδωσε σωστα, αλλα θα επρεπε σαν τελευταιο παικτη να του δωσει και κοκκινη. Κατα τ' αλλα, ολο φαουλ στον ΟΣΦΠ και το χερι στο τελος το "ανακαλυψε" για να μην γινει καμια στραβη. Απλα και ωραια. Η διαφορα ειναι οτι το πρωτο "λαθος" τελικα δεν ηταν αλλοιωση αποτελεσματος, ενω το δευτερο ειναι, αφου ηταν 3 λεπτα πριν το τελος.
-
geodelik - Δημοσιευσεις : 55
Χαχαχα, στα Blue Star Ferries λέει. xD
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Re: Ολυμπιακός
Τον Μήτρογλου τον τελειωσε ο προπονηταράς ο Μάγκατ.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Ο φορμαρισμένος Μήτρογλου θα είχε σκοράρει 100% χωρίς να αναγκαστεί σε βουτιά. Το πέναλτι (αν και κατά κάποιους ήταν), προσωπικά το θεωρώ αστείο, έχει αρχίσει και βουτάει πριν έρθει καν σε επαφή με το σώμα του τερματοφύλακα. Απλά, αυτό που σημείωσα πάνω απ' όλα είναι το ότι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και ως εκ τούτου πέφτει σε τρελά λάθη (όπως και αυτό της εκτέλεσης του πέναλτι).
-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης