- Τώρα είναι 05 Ιούλ 2025, 22:02 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
ΠΑΟΚ
Χθες κρίμα για το αποτέλεσμα με την Μπενφίκα.Δεν παίξαμε καλά επιθετικά αλλά το ίδιο ισχύει για την Μπενφίκα.Καλά για το κοράκι δεν το συζητώ γιατί δεν είναι μόνο το offside γκολ αλλά η όλη συμπεριφορά του στο ματς που με τα σφυρίγματά του εκνεύρισε πολύ.Τώρα μόνο με θαύμα η πρόκριση αλλά δεν έχουμε να χάσουμε και τίποτα.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Κρίμα ήταν ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ χθες. Πιστεύω κάθε υγειώς σκεπτόμενος φίλαθλος είδε τι έγινε. Εγώ πάντως ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω αν και θα ήθελα να τονίσω ότι δεν παρακολουθώ από κοντά την επικαιρότητα σχετικά με τον ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης δεν χωρούσε στην αρχική 11άδα; Έπρεπε να μπει μόνο στο τέλος για λίγα λεπτά;
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Ναι αυτό με τον Σαλπιγγίδη το είχαν πολλοί απορία γιατί ειδικά για αυτό το ματς έδειχνε ιδανικός για κόντρα επιθέσεις με την ταχύτητά του.Στοχ και Λούκας δεν μπήκαν από την αρχή επειδή ήθελε ο Στέφενς να το πάει στο 0-0 και στο τέλος αν μπορεί να πάρει την νίκη αλλά ο επόπτης είχε άλλη γνώμη.Επιθετικά δεν υπήρχαμε αλλά τουλάχιστον αμυντικά ήμασταν επιτέλους σοβαροί και πειθαρχημένοι και όχι σουρωτήρι ως συνήθως.Στο αμυντικό κομμάτι έτσι θα πρέπει να παίξουμε και με τον Ολυμπιακό αν θέλουμε να έχουμε τύχη διαφορετικά η 4άρα θα μοιάζει πάλι φυσιολογική.Να δούμε τώρα τι θα κάνει και ο Ολυμπιακός με την Man U αν και η λογική λέει πως θα παίξουμε στο κύπελλο και οι δυο αποκλεισμένοι από Ευρώπη. 

-
Τουλάχιστον να πάρετε ένα αποτέλεσμα που θα σας δίνει έστω και λίγες ελπίδες για τον επαναληπτικό.Να υπάρχει τζέρτζελο για την ρεβάνς.
Και μετά που ξέρεις όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο!

-
Πλάκα πλάκα όντως μόνο δύο ήττες.Αλλά εντάξει η Παρί είναι πυρηνικό όπλο,την Λεβερκούζεν την διέλυσε την Τρίτη.
-
Δεν ήταν για να χάσουμε με τέτοιο σκορ...μέχρι την αποβολή στο 70' κουτσά στραβά είχαμε ακόμη ελπίδες για παράταση.Το κακό είναι πως και οι 3 αμφισβητούμενες φάσεις των 2 αγώνων δόθηκαν στην Μπενφίκα(το γκολ offside στην Τούμπα,το σουτ του Λούκας που μάλλον δεν πέρασε την γραμμή και η αποβολή του Κατσουράνη που έγινε και δεν έγινε φάουλ).Και αν έβαζε το γκολ ο Μαντούρο θα είχαμε άλλο παιχνίδι αλλά με τα αν δεν πας πουθενά.Και για να τα λέμε και όλα,είχαμε απίστευτο πρόβλημα στο κέντρο.Μα να μην μπορούμε να κρατήσουμε την μπάλα ούτε για 20 δεύτερα!
Με αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο κύπελλο,έρχεται μάλλον ο Σάντος του χρόνου και προσωπικά τον θέλω γιατί θα συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα της άμυνας.Στην επίθεση μπορεί να πονάνε τα μάτια μας αλλά τα ματσάκια θα τα καθαρίζουμε.Και βλέπω και τώρα την ομάδα που υποτίθεται πως δεν πονάνε τα μάτια μας και δε μπορούμε με τίποτα να κάνουμε μια σωστή αντεπίθεση!Απίστευτα αργή ανάπτυξη της ομάδας και γενικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει σε κάθε ματς.
Με αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στο κύπελλο,έρχεται μάλλον ο Σάντος του χρόνου και προσωπικά τον θέλω γιατί θα συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα της άμυνας.Στην επίθεση μπορεί να πονάνε τα μάτια μας αλλά τα ματσάκια θα τα καθαρίζουμε.Και βλέπω και τώρα την ομάδα που υποτίθεται πως δεν πονάνε τα μάτια μας και δε μπορούμε με τίποτα να κάνουμε μια σωστή αντεπίθεση!Απίστευτα αργή ανάπτυξη της ομάδας και γενικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει σε κάθε ματς.
-
Πράγματι μέχρι το 70' ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι μπορούσε να βγάλει μια φάση και να το πάει παράταση. Ήρθε η αποβολή και ως δια μαγείας κατέρευσαν όλα.
Η μπάλα στο σουτ του Λούκας δεν είχε περάσει τη γραμμή. Φάνηκε καθαρά από την κάμερα που ήταν στη γραμμή και έδειχνε φάτσα τον τερματοφύλακα. Ο Κατσουράνης δίχως να είμαι 100% σίγουρος φάνηκε ότι πιο πολύ με το χέρι τον έριξε.
Για εμένα η πιο κρίσιμη φάση ήταν αυτή του Μαντούρο. Λίγα εκατοστά πιο μπροστά να ήταν...
Η μπάλα στο σουτ του Λούκας δεν είχε περάσει τη γραμμή. Φάνηκε καθαρά από την κάμερα που ήταν στη γραμμή και έδειχνε φάτσα τον τερματοφύλακα. Ο Κατσουράνης δίχως να είμαι 100% σίγουρος φάνηκε ότι πιο πολύ με το χέρι τον έριξε.
Για εμένα η πιο κρίσιμη φάση ήταν αυτή του Μαντούρο. Λίγα εκατοστά πιο μπροστά να ήταν...
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Η φάση του Μαντούρο ήταν όντως καθοριστική αλλά ομάδα που δε μπορεί να κρατήσει την μπάλα δεν έχει μέλλον...και εντάξει καλή,χρυσή η Μπενφίκα αλλά αν ήταν η Μπαρτσελόνα πόσο θα ήταν η κατοχή,95%-5%;πλέον έμεινε ο Ολυμπιακός που μετά την απίστευτη εμφάνιση της Τρίτης(δεν τη περίμενα με τίποτα αυτή την κυριαρχική εμφάνιση και ας μην είναι οι Άγγλοι στα καλά τους,δεν παύει να είναι η Man U!)θέλει ένα γκολ και πέρασε σίγουρα!
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης