Ολυμπιακός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιαν 2013, 22:47

Καλά έκανες. Ε εγώ ήμουν μόνο 5 :oops: αλλά τα είδα αργότερα αυτά τα ευτράπελα. Το πιο εκνευριστικό είναι ότι πολλοί βάζελοι τον υποστίριζαν άβουλα τελείως γιατί τον είχαν σαν είδωλο. Γι αυτό ειδικά αυτοί οι παίκτες πρέπει να προσέχουν. Τέτοιες ενέργειες μπορεί να οδηγήσουν σε χουλιγκανισμό. Πολλοί οπαδοί και φίλαθλοι μιμούνται την συμπεριφορά του εκάστοτε ήρωά τους. Εγώ βέβαια άλλο δεν είχα καταλάβει. Με μερικούς παίκτες του Ολυμπιακού ήταν και συμπαίκτης στην εθνική. Τόσο μίσος πια που ήθελε να δεί φίλους και συμπαίκτες να χάνουν; Εκτώς και αν δεν έκανε φίλους γαύρους μόνο και μόνο γιατί ήταν Ολυμπιακοί :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 26 Ιαν 2013, 22:59

Γι' αυτό και την επόμενη χρονιά στη Σαραγόσα, πάλι στον ημιτελικό οι, Εντι Τζόνσον, Βολκόφ, Τόμιτς, Τάρλατς, Σιγάλας, Καμπούρης, Μπακατσιάς, Νάκιτς, Παπαδάκος, Φασούλας, Λιμνιάτης, Παπαδάκης φρόντισαν ο κος Αλβέρτης να δει και πάλι τον τελικό από την εξέδρα :D

Και επειδή πολλοί τον λάτρεψαν ως παίχτη να πούμε ότι τα χρόνια της παρουσίας του στην Εθνική δεν συνοδεύτηκαν απο κάποια ιδιαίτερη επιτυχία. ;)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό Raphael » 26 Ιαν 2013, 23:11

Τα χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό όμως? ;)
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 26 Ιαν 2013, 23:28

Raphael έγραψε:Τα χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό όμως? ;)

Τα χρόνια παρουσίας του στον Παναθηναϊκό δεν μπορώ να τα κρίνω εγώ, παρά μόνο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ;)
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιαν 2013, 23:33

Nαι όντως δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο με την εθνική. Καλός παίκτης (ειδκά σουτέρ) αλλά νομίζω κάπως υπερεκτιμημένος. Δηλαδή, ο ΠΑΟ επί Αλβέρτη τα πήγε καλά αλλά είχε και άλλες παικτάρες δεν ήταν μόνο ο Αλβέρτης. Μην ξεχνάμε και τον Ομπράντοβιτς έτσι; Θα τα κατάφερνε το ίδιο καλά είτε με είτε χωρίς τον Αλβέρτη :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 27 Ιαν 2013, 02:28

Petrified δεν ειναι θεμα διαφθορας αλλα συμπεριφορας κυριως. Οπως και να εχει δεν ειναι εδω το καταλληλο μερος για να επεκταθουμε.

Μαζι με το Αλβερτη ηταν και ο Οικονομου ο οποιος μετα ηρθε και επαιξε και ενα φεγγαρι στον Ολυμπιακο. Ολες οι ομαδες εχουν παιχτεσ που εχουν κανει κατι παρομοιο. Αλλοι πιο φανερα αλλοι πιο κρυφα.

Πιστεψατε εσεις οτι ο Koκκαλης ειχε δωσει 10 μυρια για το Ντιογκο??? Χο χο χο
Αν θυμαμαι καλα τον ειχε φερει μετα που ειχαμε αποκλειστει απο το CL απο την Ανορθωση για να κατευνασει λιγο τα πνευματα λεγοντας οτι εφερε το μεγαλυτερο ταλεντο της Βραζιλιας. Μαλλον την διαφημιση του Πιου απο εκει την εμπνευστικαν
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 27 Ιαν 2013, 03:43

Kαλά ναι ας το αφήσουμε αυτό με τους Εβραίους, δεν έχει νόημα γιατί μετά θα αρχίσουμε και τις θεωρίες συνομοσίας :P

Σίγουρα όλες οι ομάδες έχουν τέτοιους παίκτες αλλά δεν θυμάμαι παρόμοια αντίδραση. Σπίτι σου κάνε ότι θες αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μίσος πια. Αυτό με τον Aλβέρτη ήταν πολύ έντονο και γι αυτό οι περισσότεροι το θυμούντε.

Επίσημα λέγανε ότι ο Diogo κόστισε 10 εκατομμύρια. Τώρα δεν ξέρω δεν είδα και υπογραφές. Εγώ μετά τον 1ο χρόνο δεν ήθελα να πιστέψω ότι πετάξαμε 10 εκατομμύρια γι αυτό το παλτό αλλά αυτά ήταν τα επίσημα στοιχία. Σίγουρα βέβαια γίνονται και επικοινωνιακά παιχνίδια που εμείς δεν τα ξέρουμε και ούτε θα τα μάθουμε ποτέ.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 27 Ιαν 2013, 13:41

Ναι το αφηνουμε αν και το θεμα δεν εχει να κανει με θεωριες συνομοσιας

Για να μην ειμαστε αδικοι με το Ντιογκο την πρωτη χρονια ητανε αρκετα καλος. Μετα γνωρισε την παραλιακη και τον πηρε η κατω βολτα. Οπως παει να παρει η κατω βολτα και το αλλο μπουμπουκι που μαζεψαμε τον Πινο-και-μεθω-ωχ-αμαν-μερα-νυχτα-τραγουδω. Ε ρε δουλεμα που μας ριχνει ο μεγαλοεπενδυτης
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 27 Ιαν 2013, 16:18

Ε δεν ήταν και για 10 εκατομμύρια η απόδοσή του τον πρώτο χρόνο. Σιγά τα φοβερά πράγματα που έκανε. Ένα ωραίο γκολ έβαλε στο παιχνίδι με την Benfica για το Europa, ένα παιχνίδι βέβαια που κερδίσαμε 5-1 άρα δεν ήταν και τόσο καθοριστικό. Για τον Πίνο δεν έχω άποψη γιατί δεν τον έχω δει πολύ. Από τώρα παραλιακή όμως; ακόμα δεν ήρθε.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 27 Ιαν 2013, 22:38

Πρώτη ήττα στο μπάσκετ σήμερα από τον Πάοκ. Λίγο η κούραση, λίγο η πολλοί τραυματισμοί έγινε η ζημιά.
Όσο για το ποδόσφαιρο ευτυχώς που έφυγε ο Ζαρντίμ και παίζουμε μπαλάρα. :P

Όπως πάει εν τω μεταξύ ο χονδρός απ' ότι φαίνεται δεν θα κρατήσει ούτε τον Τζιμπούρ.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB