Champions League

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό koulis21 » 11 Δεκ 2013, 19:51

πολυ στησιμο ρε αδερφακι μου, αποκλειστηκε η γιουβε, εχασε η μπαγερν, κερδισε η πλζεν
τι να οω δεν ξερω
Άβαταρ μέλους
koulis21

Δημοσιευσεις : 296

Δημοσίευσηαπό polakis » 11 Δεκ 2013, 20:35

Καλα το 2-3 της Σιτυ βρωμάει...
polakis

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό brutal3012 » 11 Δεκ 2013, 20:42

Εγώ τα έλεγα για τη Juventus πως δε θα κάνει και πολλά πράματα αλλά δεν εννοούσα αυτό το χάλι.Δε νομίζω πως αυτό ήταν στημένο, απλά η Juventus έχει εστιάσει στο πρωτάθλημα και δεν παίζει και καμία μπάλα της προκοπής για αυτό το επίπεδο. Για τη Bayern, όντως βρωμάει στήσιμο.
Άβαταρ μέλους
brutal3012

Δημοσιευσεις : 131

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 11 Δεκ 2013, 20:52

Καλυτερα για την Juventus που δεν συνεχιζει στο Champions League, στο Europa League μπορει ανετα να φτασει ψηλα...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό polakis » 12 Δεκ 2013, 01:49

Βλεπω τελικο ρεάλ-μπαγιερν...
polakis

Δημοσιευσεις : 155

Δημοσίευσηαπό tasos_gr » 12 Δεκ 2013, 02:27

Η Juve λογικά θα κατακτήσει το europa χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία.Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Τελικό στο cl βλέπω και εγώ Real-Bayern.Εκτός αν κληρωθούν νωρίτερα.Και οι 2 πολύ δυνατές ομάδες.Η Μπαρτσελόνα πλέον δεν είναι αυτή που ήταν πριν 2-3 χρόνια άρα δύσκολα θα φτάσει ψηλά.Η Παρί έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ φέτος.Πολύ ενδιαφέρον το φετινό cl.
Άβαταρ μέλους
tasos_gr

Δημοσιευσεις : 226

Δημοσίευσηαπό brutal3012 » 12 Δεκ 2013, 10:35

Θα συμπληρώσω επίσης πως η Ατλέτικο είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Για europa league πιο πολύ πιστεύω σε Νάπολι παρά Γιουβέντους. Μιας και λέω για Νάπολι, αποκλείστηκε χθες με 12 πόντους. Τραγικό μα και συνάμα ενδιαφέρον το πως εξελίχθηκε ο όμιλος αυτός.
Άβαταρ μέλους
brutal3012

Δημοσιευσεις : 131

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 12 Δεκ 2013, 11:52

Ο χθεσινός αποκλεισμός της Ναπολι είναι πρωτοφανής στα χρονικά της διοργάνωσης αλλά όταν η τελευταία ομάδα δεν καταφέρνει να πάρει ούτε πόντο και στον όμιλο δεν υπάρχουν ισοπαλίες, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Γνώμη μου είναι ότι η Ρεάλ δεν πρόκειται να προχωρήσει πέρα από τους 16...Πιο πιθανή βλέπω την Ατλέτικο για καλή πορεία, γιατί όχι και να το σηκώσει.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 12 Δεκ 2013, 15:04

Η Νάπολι έξω με 12, και ενα καφενείο (δεν θυμάμαι όνομα) πέρασε με 6... Το μόνο που χάρηκα ήταν για το κάζο της Juve... Κύριε Conte όλα είναι δανεικά.. Πονάει να μένεις έξω στο 85...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 12 Δεκ 2013, 15:49

Νταξει περασε με 6 βαθμους η Ζενιτ αλλα οχι και καφενειο...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB