- Τώρα είναι 09 Ιούλ 2025, 01:20 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ολυμπιακός
Παιδιά δεν αμφιβάλλει κανείς πως έγιναν έκτροπα και πως ο κάφρος της Θ4 θα παραμείνει κάφρος αλλά μην λέμε και πως ο Ολυμπιακός δεν φταίει σε τίποτα.Ήταν κωμικοτραγικό το θέμα με τα ψάρια αλλά ήταν λόγος αυτός να ξεκινήσει το ματς μετά από 75 λεπτά;!!!!Και με τον πιο γραφικό και από το Πήλιο κυρ Σάββα να κάνει κουμάντο πότε θα ξεκινήσει το ματς;να μιλάει για τρομοκρατία ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ το μόνο που είχε γίνει ήταν το θέμα με τα ψάρια;πως να μην εκνευριστεί ο κόσμος όταν περίμενε μιάμιση ώρα να ξεκινήσει το ματς για ένα γελοίο θέμα που λυνόταν σε 5 λέπτα.Όταν ο διαιτητής μετά το γκολ σφύριζε μόνο Ολυμπιακό και οι παίκτες του πέφτανε με το παραμικρό αλλά στους τσαμπουκάδες ήταν πρώτοι όπως και αυτοί του ΠΑΟΚ.Εδώ πήρανε κόκκινη και θα χάσουν άδικα τον τελικό ο Κλάους με τον Νάτχο χωρίς να κάνουν τίποτα.Ναι γίνανε ντροπιαστικά πράγματα σήμερα αλλά το να κοιτάμε μόνο την μια πλευρά δεν βοηθά σε τίποτα.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Όλοι έχουν τις ευθύνες τους, δεν το συζητώ...Εγώ όμως θυμάμαι (μετά την αρχική καθυστέρηση) νε εχει ειπωθεί οτι στο επόμενο ένα καπνογόνο που θα ανάψει, το παιχνίδι θα διακοπεί. Να θυμηθούμε λίγο τι έγινε? Απο χθες κάνανε ανάσταση, ανα δεκάλεπτο είχαμε διακοπές για να φύγει ο καπνός, το παιχνιδάκι όμως "μια χαρά" κύλησε...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος φίλε μου που να διαφωνεί πως το ματς έπρεπε να διακοπεί.Αλλά είναι τόσο μεγάλο το θέμα για να το εξαντλήσουμε.Κακά τα ψέμματα ότι σπέρνεις θερίζεις.Δεν γίνεται να λέμε το πόσο σάπιο είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και να μένουμε άναυδοι με τέτοια γεγονότα.ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφέρεται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.Πόσο μάλλον τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας που πολύ σωστά μίλησαν για ζούγκλα χθες αλλά όταν γίνονται διάφορα από την άλλη πλευρά είναι ΜΟΥΓΚΑ γιατί χέ...νται επάνω τους να ασκήσουν κριτική.Και η επιλεκτική δημοσιογραφία γεννά βία.Θα ήμουν εντελώς κάφρος αν έλεγα ότι χθες δεν έγινε τίποτα.Αλλά θα ήμουν και εντελώς ανίδεος αν έλεγα πως τα χθεσινά δεν ήταν φυσιολογική συνέπεια των πεπραγμένων του ποδοσφαίρου μας.
-
Εγώ πάντως εχω την εντύπωση πως αν τα συγκεκριμένα δύο παιχνίδια ήταν μεταξύ Ολυμπιακού-ΠΑΟ, δεν θα βλέπαμε τέτοιες εικόνες, και ας είναι αιώνιοι... Τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, δυστυχώς απο κάποιους αντιμετωπίστηκαν με την "λογική" Αθήνα-κέντρο-κατεστημένο, θα δείτε τι θα σας κάνουμε εμείς"...
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Όντως δεν θα γινόταν τίποτα.Αλλά ο αγώνας αντιμετωπίστηκε και με την λογική "βγάζω κόκκινη κάρτα στον Στοχ στον πρώτο αγώνα και Φουστέρ,Βαλντέζ συνεχίζουν να παίζουν"...αντιμετωπίστηκε με την λογική "εμείς τα παπαγαλάκια θα τρελάνουμε τον κόσμο και θα τον πείσουμε πως και ο Κλάους έπρεπε να αποβληθεί επειδή τόλμησε να πάει την μπάλα στην σέντρα",άσχετα αν το κάνει και ο υπόλοιπος ποδοσφαιρικός πλανήτης...και τέλος αντιμετωπίστηκε και με την λογική του Κυρ Σάββα μετά το τέλος του πρώτου αγώνα "θέλω πανστρατιά στην Τούμπα"...μήπως επειδή είχε λερωμένη την φωλιά του;το ξαναλέω τα χθεσινά ήταν απαράδεκτα αλλά και αναμενόμενα.Η αδικία γεννάει βία σε κάθε μορφή.Ο θυροτεσσεράκιας ότι και να γίνει θα παραμείνει κάφρος.Δεν χρειάζεται αφορμές.Ας έρθουμε και στην θέση του φιλάθλου όμως που ένιωσε να αδικείται στον πρώτο αγώνα και στον δεύτερο περίμενε 75 λεπτά να αρχίσει επειδή ο διαιτητής δε μπορούσε(?)να λύσει το θέμα σε 5 λεπτά.
-
Συμφωνώ απόλυτα δυστυχώς έτσι αντιμετωπίστηκαν τα παιχνίδια. Επίσης αυτό που δεν μπόρεσα να καταλάβω είναι γιατί τόσο πολύ και πρωτοφανές "πάθος" από ορισμένους παίκτες του ΠΑΟΚ όπως ο Αθανασιάδης αλλά και γιατί σε όλους φάνηκε παράξενο ότι ο Σαλίνο πέταξε πίσω τη μπανάνα. Τη στιγμή εκείνη κάποιοι ανεγκέφαλοι τον διέγραψαν από το ανθρώπινο βασίλειο και τον κατάταξαν στις μαϊμούδες. Αυτός τι έπρεπε να κάνει; Βεβαίως ώς σωστοί συνάδελφοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ αντί να τον προστατέψουν τα έβαλαν μαζί του και όχι με τους ανεγκέφαλους της εξέδρας.
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Καλά εντάξει εννοείται πως το θέμα με την μπανάνα απαράδεκτο και άκρως ρατσιστικό.Και χαζό βέβαια αν σκεφτείς ότι ο ΠΑΟΚ έχει μαύρους ποδοσφαιριστές!Βέβαια μετά έπρεπε να αποβληθεί χώρια που στον αγώνα του πρωταθλήματος ήταν ο ίδιος παίκτης που έκανε κω...χτυλο στην Θύρα 8.Όσο για το πάθος του Κλάους που είναι το κακό ρε παιδιά;άλλο πάθος και άλλο αντιαθλητικό παιχνίδι.Και ο Μανιάτης παθιασμένα έπαιξε και καλά έκανε.Αλλά όταν ξέφυγε καλώς αποβλήθηκε όπως και ο Κατσουράνης.
-
Οι περισσότεροι παίκτες των δυο ομάδων τσαμπουκαλεύονταν με το παραμικρό και στα 2 ματς.Μετά το πρώτο ματς ειδικά ήταν αναπόφευκτο.
-
Καφρίλες και αηδίες.
Οι φανατικοί ΠΑΟΚτζήδες, Παναθηναικοί και ΑΕΚτζήδες δε γουστάρουν καμιά ισονομία. Απλά θέλουν τα αίσχη -που γίνονταν υπέρ του Ολυμπιακού- να γίνονται υπέρ τους.
Ας σταματήσουν να το παίζουν υπέρ του δικαίου.
Όσο για το νηπιακό "ο Ολυμπιακός έσπειρε ότι θέρισε", μάλλον θα ισχύει και για τις μολότοφ στο μαγαζί του Τζαβέλλα. "Ότι έσπειρε θέρισε".
Τουλάχιστον πείτε πως γουστάρετε καφρίλα και αφήστε τα "έφταιγε αυτός αλλά και ο άλλος δεν ήταν καλύτερος" μόνο και μόνο λόγω εμπάθειας.
Θα πνιγούμε από την υποκρισία σε λίγο.
Η μπανάνα γλίστρησε από πίθηκους της Θύρας 4, τόσο απλά τα πράγματα.
Το ποδόσφαιρο δεν το χαλάνε οι πρόεδροι. Λεφτά βγάζουν και ακολουθούν τα θέλω των οπαδών.
Το ποδόσφαιρο το χαλάμε εμείς οι φίλαθλοι και τα "ναι, έγιναν επεισόδια στην Τούμπα αλλά ο Ολυμπιακός δεν δικαιούται να ομιλεί γιατί μπλα μπλα μπλα".
Φανατικοί ελληνικού ποδοσφαίρου -> απλά εμετός.
Οι φανατικοί ΠΑΟΚτζήδες, Παναθηναικοί και ΑΕΚτζήδες δε γουστάρουν καμιά ισονομία. Απλά θέλουν τα αίσχη -που γίνονταν υπέρ του Ολυμπιακού- να γίνονται υπέρ τους.
Ας σταματήσουν να το παίζουν υπέρ του δικαίου.
Όσο για το νηπιακό "ο Ολυμπιακός έσπειρε ότι θέρισε", μάλλον θα ισχύει και για τις μολότοφ στο μαγαζί του Τζαβέλλα. "Ότι έσπειρε θέρισε".
Τουλάχιστον πείτε πως γουστάρετε καφρίλα και αφήστε τα "έφταιγε αυτός αλλά και ο άλλος δεν ήταν καλύτερος" μόνο και μόνο λόγω εμπάθειας.
Θα πνιγούμε από την υποκρισία σε λίγο.
Η μπανάνα γλίστρησε από πίθηκους της Θύρας 4, τόσο απλά τα πράγματα.
Το ποδόσφαιρο δεν το χαλάνε οι πρόεδροι. Λεφτά βγάζουν και ακολουθούν τα θέλω των οπαδών.
Το ποδόσφαιρο το χαλάμε εμείς οι φίλαθλοι και τα "ναι, έγιναν επεισόδια στην Τούμπα αλλά ο Ολυμπιακός δεν δικαιούται να ομιλεί γιατί μπλα μπλα μπλα".
Φανατικοί ελληνικού ποδοσφαίρου -> απλά εμετός.
-
Darkthronen - Δημοσιευσεις : 257
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης