Ολυμπιακός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 10 Μαρ 2014, 21:15

JamesHetfield έγραψε:Νικητα ποιους εννοεις οτι φαγανε κορνε οι δημοσιγραφοι του ΟΣΦΠ η οπαδοι του?

Μιλάω για το 1986 τότε που οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν λούσει τον ανεκδιήγητο Αντ. Γεωργιάδη που μας είχε φεσώσει για προπονητή ο κυρ Σταύρος ο Νταϊφάς.

Γράψε λάθος...το '93 έγινε το σκηνικό, στο δεύτερο πέρασμα του Γεωργιάδη από την ομάδα...πρόεδρος πάλι ο Νταϊφάς και οργη λαού γιατί είχε φέρει το φίλο του προς αντικατάσταση του Μπλαχίν
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 11 Μαρ 2014, 10:48

Αρχες του '93 ηταν και δεν πρεπει να καθισε βδομαδα...
Εν τω μεταξυ το '86 απ οτι ρωτησα στον τελικο κυπελλου (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 4-0) ειχε κανει απιστευτες αλχημειες. Ειχε βαλει εναν αμυντικο να παιζει πισω απο τον επιθετικο και η ομαδα εγινε μπαχαλο...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 11 Μαρ 2014, 11:01

Έκατσε λιγότερο από εβδομάδα, έκανε μια νίκη 2-1 επι του Ολυμπιακού Βόλου και ξεκουμπίστηκε με την ιστορική δήλωση "Φευγω Αήττητος".

Στον τελικό του '86 είχε την εμπνευση οπως το ειπες να βαλει στο Β' ημίχρονο αμυντικό ως δευτερο επιθετικό. Η ομάδα έγινε μπάχαλο και από 1-0 στη ημίχρονο μέσα σε λίγα λεπτά το σκορ έγινε 3- 0. Οι οπαδοί στην εξέδρα φώναζαν ευτυχώς που τελειώνει η σεζόν και θα γλιτώσουμε απο τον μ@@@@
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 11 Μαρ 2014, 15:11

Θυμασαι και λεπτομεριες χαχαχα...
Εγω δεν ειμαι τοσο μεγαλος ειμαι 29 στα 30, θυμαμαι ομως οτι αρχισα να βλεπω μπαλα καπου το '92-'93 οταν τοτε το MEGA ειχε την εκπομπη "Λεπτο προς λεπτο" με τον Νικο Κατσαρο και τον Χρηστο Σωτηρακοπουλο, την ειχε αν θυμαμαι καλα καθε Κυριακη μεσημερι στις 3 για 2-3 ωρες και εκανε συνδεσεις με τα γηπεδα...
Ωραια χρονια παντως...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 12 Μαρ 2014, 01:51

Hetfield εμένα τότε με έστελνε ο πατέρας μου και αγόραζα το ΦΩΣ. 100 δραχμές. Το εξώφυλλο που μου έμεινε ήταν κάποια στιγμή που πήραμε τον Εστάι, έλεγα και στο σχολείο τι παιχταρά πήραμε ΧΑΧΑΧΑ.

Η περίοδος που μου έμεινε ήταν όταν είχαμε τον Κρίστενσεν. Απορώ ΓΙΑΤΙ έφυγε, καθώς θυμάμαι πως έβαζε μια χαρά γκολάκια.

ΔΕ ΞΕΧΝΩ Γιώτη Τσαλουχίδη που σκόραρε πιο εύκολα με κεφαλιά, παρά με σουτ χαχαχ
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 12 Μαρ 2014, 10:07

Επισης Νικο Τσιαντακη που αν δεν εφτανε στη γραμμη του αουτ με κατεβασμενο κεφαλι σεντρα δεν εβγαζε...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 12 Μαρ 2014, 15:03

Τσιαντάκης- Τσαλουχίδης, το δίδυμο της καταστροφής...μεγάλοι κλικαδόροι, έκαναν ότι γούσταραν στα αποδυτήρια...δεν είναι τυχαίο που μολις τελείωσαν τα συμβόλαιά τους ο Κόκκαλης τους σούταρε
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 12 Μαρ 2014, 15:23

Ο Τσαλουχιδης παιζει να ειναι ο μονος παιχτης που δεν καταλαβα ποτε ποια ειναι η φυσικη του θεση...
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 12 Μαρ 2014, 17:58

Πράγματι θέση συγκεκριμένη δεν είχε...ότι γούσταρε έκανε ως μέγας κλικαδόρος...πάντως όποτε μιλάει για τον Ολυμπιακό φαίνεται ότι ακόμα δεν εχει ξεπεράσει το ότι το εδιωξαν με τις κλωτσιές.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό Darkthronen » 12 Μαρ 2014, 22:37

χαχαχα Τσιαντάκης. Είχε φάτσα τουλάχιστον :lol:
Άβαταρ μέλους
Darkthronen

Δημοσιευσεις : 257

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης