Κακο παιχνιδι χθες, δεν ξερω ποιος φταιει και γυρισε η ομαδα πισω λες και παιζαμε με τη Ρεαλ...
Επρεπε να συνεχισουμε με κοντρολ παιχνιδι και να προσπαθουσαμε για αλλο ενα γκολ. Τελικα το γκολ το εβαλε ο Σαλπι...
Διπλο στην Τριπολη τωρα...
- Τώρα είναι 16 Ιούλ 2025, 23:19 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Παναθηναϊκός
Αν δε παρουμε και μεθαυριο την νικη τοτε δυστυχως θα δυσκολεψουν τα πραγματα βαθμολογικα,οποτε περιμενω να παιξουμε επιθετικα και με τον εναν ή τον αλλον τροπο να παρουμε το διπλο στην Τριπολη.
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Απέμεινε μόνο ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ. Για να δούμε αν θα καταφέρουνε να μας αντισταθούνε.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Η αληθεια ειναι παντως οτι παρα το πλεονεκτημα εδρας,εχουμε μειονεκτηματα σε οτι αφορα τον τροπο παιχνιδιου μας καθως ακομα δυσκολευομαστε να παιξουμε ευκολα και απλα,ισως φταιει που δεν εχουμε κανονικο προποντητη,ο Φραγκι οτι μπορει κανει παντως,αλλα εγω θα ελεγα οτι το φετινο ροστερ πασχει ολοφανερα στις θεσεις 1,2 με τον Ραιτ και τον Παππα να μην εχουν κανει πολυ καλες χρονιες,αν και ο πρωτος ηρθε στα μεσα της χρονιας,τον Γιανκοβιτς να προσπαθει να βρει ακομα τα πατηματα του και στους ψηλους ο Μπατιστ να διανυει με διαφορα μια απο τις χειροτερες σεζον της καριερας του.Εχω πιστη στην ομαδα αλλα καποια προβληματα που ειναι τοσο τρανταχτα θα πρεπει να αντιμετωπιστουν καπως
-
Φετος ειμαστε χωμα...
Τοσο χωμα που πρεπει να παω καμια 20ρια χρονια πισω για να βρω παρομοια κατασταση...
Τοσο χωμα που πρεπει να παω καμια 20ρια χρονια πισω για να βρω παρομοια κατασταση...
Electrical Engineer
-
JamesHetfield - Δημοσιευσεις : 462
Κρίμα που δε νικήσαμε στο μπάσκετ. Δεν το αξίζαμε κιόλας. Και ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός είναι πολύ χάλια ομάδες φέτος. Δεν παίζουν καθόλου καλά και οι αρχηγοί τους σέρνονται. Βέβαια, με τόσες χαρές που μου έχει χαρίσει ο ΠΑΟ, δεν μπορώ κάθε χρόνο να του ζητάω να μου φέρνει όλες τις κούπες. 

Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
Παρεμπιπτόντως, πέθανα στα γέλια με αυτό που είπε ο Γιαννακόπουλος: <<Εγώ δεν είμαι ούτε Βαρδινογιάννης, ούτε Αλαφούζος, για να κάθομαι να με -μπιιιπππ- μέσα στο γήπεδο!>>. Χαχαχαχα.

-
δυστυχώς για εμένα πληρώνουμε ότι ο πεδουλάκης δεν είχε λόγο στις μεταγραφές το καλοκαίρι.έπρεπε να διαλέξει ο ίδιος ποιους ήθελε και όχι ο πρόεδρος.ας ελπίσουμε να μάθουμε και του χρόνου να φανούμε πιο δυνατοί.τουλάχιστον 5-6 παίκτες πρέπει να φύγουν και να έρθουν άλλοι.και πάνω από όλα ένας σοβαρός τεχνικός.
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
Καλα μη παιρνεις και ορκο,στην συντομη θητεια του προλαβε και μας φορτωσε αρκετα παλτα,τον Κιτσεν,τον Αρμστρονγκ,τον Ουκιτς που ναι μεν εκανε μια καλη χρονια περυσι αλλα δεν ειναι για να παιζει για Παο γιατι καταρχας δεν ειναι σουτερ και τον πιο προσφατο και αμπαλο τον Ραιτ.Το πρωταθλημα ουσιαστικα χαθηκε φετος γιατι αυτο που παιζουμε δεν ειναι μπασκετ,του χρονου ελπιζω να φυγουν Ραιτ και τουλαχιστον ενας εκ των Καρυ,Ουκιτς και να αντικατασταθουν απο καλυτερα guard,αυτη ειναι η πιο μεγαλη αδυναμια του Παο φετος γιατι μονο ο 3D υπαρχει εκει που δε μπορει να τα κανει ολα μονος του.Φερνουμε και εναν καλο ψηλο και η ομαδα νομιζω πως θα μπορεσει να ξαναμπει στον ισιο δρομο με ενα καλο προπονητη οπως ειπες και εσυ.Και κατι ακομα,ποτε επιτελους θα παρουν χρονο σε τετοια παιχνιδια Παππας-Γιανκοβιτς?Ειναι δυο απο τα μεγαλυτερα ταλεντα του ελληνικου μπασκετ,και οχι μονο τους κατεστρεψε ο Πεδουλακης,αλλα το ιδιο κανει και ο Αλβερτης.Αφου βλεπεις οτι δε τραβαει η ομαδα,τι εχεις να χασεις με το να τους βαλεις να παιξουν?Ο Ραιτ ειναι 10 φορες χειροτεροςkorko έγραψε:δυστυχώς για εμένα πληρώνουμε ότι ο πεδουλάκης δεν είχε λόγο στις μεταγραφές το καλοκαίρι.έπρεπε να διαλέξει ο ίδιος ποιους ήθελε και όχι ο πρόεδρος.ας ελπίσουμε να μάθουμε και του χρόνου να φανούμε πιο δυνατοί.τουλάχιστον 5-6 παίκτες πρέπει να φύγουν και να έρθουν άλλοι.και πάνω από όλα ένας σοβαρός τεχνικός.
-
Οι δηλώσεις των Αγγελόπουλων ξεπέρασαν σε βλακεία τις δηλώσεις του Γιαννακόπουλου. Λες και ψάχνανε για καιρό να βρούνε τη μοναδική δήλωση που θα ήταν πιο ηλίθια από αυτή του Γιαννακόπουλου.
Άσε που, σε κάθε αγώνα που τους νικάμε, πάντα η διαιτησία φταίει, αλλά όταν νικάνε αυτοί, η διαιτησία είναι πάντα τέλεια.

-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης