Το καφενείο των φιλάθλων

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 20 Δεκ 2012, 09:22

Έχω την εντύπωση οτι ήταν αυτός που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, και τις άρπαξε...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό litanies » 20 Δεκ 2012, 12:22

λες? χεχεχε

μακάρι να μην είναι τίποτε...
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό Djibril » 20 Δεκ 2012, 21:59

Καλά είμαι παιδιά, don't worry :P

Λοιπόν, επειδή ήμουν μέσα, νομίζω ότι είναι καλό να πω ορισμένα από τα "καλά" που είδα. Αρχικά, ξεκίνησα για το γήπεδο κατά τις 6. Φτάνοντας έξω από τη σκεπαστή με βλέπει ένας αστυνομικός με κασκόλ της Παναχαϊκής και με ρωτάει "της Παναχαϊκής είσαι; Πήγαινε απέναντι, εδώ θα κάτσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού" (οι οποίοι υποτίθεται θα κάθονταν στο πέταλο). Τέλος πάντων. Πάω στις απέναντι θύρες, κάθομαι και ξαφνικά βλέπω στη σκεπαστή 15-20 άτομα (του Ολυμπιακού προφανώς) να μπαίνουν, να κυνηγάνε τον κόσμο και να σπάνε κάγκελα προκειμένου όσοι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν στο πέταλο να περάσουν στη σκεπαστή! Χαρακτηριστική εικόνα ένας κύριος ο οποίος "πέταξε" το παιδί του στην αγκαλιά ενός αστυνομικού που βρίσκονταν στο ταρτάν, προκειμένου να γλιτώσει τα χειρότερα. Αργότερα μαχαιρώθηκε ένας αστυνομικός -στην πλευρά της σκεπαστής- και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Επεισόδια έγιναν και κατά τη διάρκεια του αγώνα και μάλιστα η εικόνα ήταν τραγική. Όταν βλέπεις τρεις "άντρες" (μόνο η ταυτότητα το λέει αυτό, γιατί ουσιαστικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) να έχουν μπει μέσα στο γήπεδο και να κλωτσάνε έναν στο κεφάλι (!!!), τύπους με σίδερα στα χέρια, καθίσματα να φεύγουν από παντού, πέτρες και στο γήπεδο να πέφτουν μέχρι και ξύλινες... πίπες και θήκες γυαλιών, σου έρχεται τουλάχιστον να ξεράσεις, να σιχαθείς και να πεις "δεν ξαναπατάω".

Στα αγωνιστικά τώρα, η χθεσινή διαιτησία μόνο με αυτή του Καλόπουλου μπορεί να συγκριθεί. Ανύπαρκτη κόκκινη, ανύπαρκτο οφσάιντ σε τετ α τετ της Παναχαϊκής (ήταν στην ίδια ευθεία με εμένα) και ενώ το σκορ ήταν 1-0, πέναλτι που δε δόθηκε και ενώ ο ήχος της επαφής (το "γκουπ" τέλος πάντων) ακούστηκε μέχρι την εξέδρα.

Με λίγα λόγια, από όποια οπτική και αν το δεις, ΞΕΡΝΑΣ. ΑΗΔΙΑ...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και κάποιες εικόνες:

Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσιευσεις : 201

Δημοσίευσηαπό litanies » 20 Δεκ 2012, 23:04

και όλα αυτά για έναν αγώνα ο οποίος είχε, ας το πούμε "κριθεί", από το πρώτο ματς.

και ενώ το προηγούμενο βράδι, από τηλεοπτικό σταθμό τοπικό, ενημέρωναν ότι οι οπαδοί της Παναχαΐκής θα κάτσουν στην σκεπαστή. Και αν έρθουν οπαδοί της αντίπαλης ομάδας θα μπουν στο πέταλο.

Βέβαια, ειπώθηκε, ότι μπορεί κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού, μπορεί να έχουν πάρει εισιτήρια για την σκεπαστή, αλλά μεμονωμένα και όχι οργανωμένα. Και μέσα σε όλα αυτά ο διαιτητής έφυγε μετά τις 1 το βράδι και συλάβανε και τον πρόεδρο της Παναχαΐκής.
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσίευσηαπό lust » 20 Δεκ 2012, 23:18

Εγω δεν μπορω να καταλαβω οταν εχεις 2-0 απο το προηγουμενο τρως γκολ στο 4"... και αρχιζουν τα οργανα καθε φορα τα ιδια ε δεν μπορει να ειναι παντα τυχαιο...Το μονο που μπορω να καταλαβω ειναι οτι ο καθε δαιτητης που σφυριζει τον ΟΣΦΠ φοβαται μη τυχον γινει καμια στραβη γιατι πιθανοτατα θα χασει τη δουλεια του (οπως εγινε στο παρελθον)

Απο την αλλη εχεις μεσα Τζεμπουρ Μητρογλου Μασαντο για να αποκλειστεις πρεπει να χασεις 3-0 η 4-1 δηλαδη (αντε και 2-0 στα πεναλτυ) δηλαδη δεν μπορει να βαλει 1 γκολ σε 120λεπτα να καθαριζει ? Τι να πω...Σα και μενα στο μανατζερ περυσι save πριν αρχησει το ματς αν εχανα η πηγαινε η χ ξανα load μεχρι να νικησω ετσι δε παμε πουθενα ομως...)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό Djibril » 20 Δεκ 2012, 23:49

@litanies, η ΠΑΕ λέγεται ότι κατέθεσε μήνυση στον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, ο οποίος είναι μπλεγμένος στα στημένα, γιατί τελευταία στιγμή απαίτησε η αστυνομία να μπουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στη σκεπαστή. Εμένα μου κάνει τεράστια εντύπωση, πάντως, το πως δέχτηκε κάτι τέτοιο η ομάδα. Δικό σου είναι το γήπεδο και σε περίπτωση που δε δεχτείς δεν μπορεί να σου κάνει κάτι η αστυνομία. Το πολύ-πολύ να μη δοθούν εισιτήρια στον φιλοξενούμενο. Υποτίθεται ότι γι' αυτό γίνεται συνεδρίαση λίγες μέρες πριν τους αγώνες, ώστε αν συμφωνήσουν οι ομάδες (με τη γηπεδούχο να έχει πάντα τον πρώτο λόγο) και αναλάβει την ευθύνη για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα η αστυνομία να δοθούν εισιτήρια. Τέτοια αλλαγή στην απόφαση την τελευταία στιγμή πρώτη φορά βλέπω...

@lust, μόνο που τη διαιτησία στην Ελλάδα δεν την ελέγχει η ΚΕΔ, αλλά αυτή τη στιγμή ο Μαρινάκης. Και για να μην παρεξηγηθώ ή χαρακτηριστώ από κανέναν, να ξεκαθαρίσω ότι αυτά έτσι πάνε. Όποιος έχει χρήμα ελέγχει το παρασκήνιο. Το ίδιο συνέβη και τα χρόνια προεδρίας του Πατέρα, με εξαίρεση ίσως το τελευταίο διάστημα πριν την παραίτησή του.
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσίευσηαπό litanies » 21 Δεκ 2012, 12:02

Djibril έγραψε:@litanies, η ΠΑΕ λέγεται ότι κατέθεσε μήνυση στον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας, ο οποίος είναι μπλεγμένος στα στημένα, γιατί τελευταία στιγμή απαίτησε η αστυνομία να μπουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στη σκεπαστή. Εμένα μου κάνει τεράστια εντύπωση, πάντως, το πως δέχτηκε κάτι τέτοιο η ομάδα. Δικό σου είναι το γήπεδο και σε περίπτωση που δε δεχτείς δεν μπορεί να σου κάνει κάτι η αστυνομία. Το πολύ-πολύ να μη δοθούν εισιτήρια στον φιλοξενούμενο. Υποτίθεται ότι γι' αυτό γίνεται συνεδρίαση λίγες μέρες πριν τους αγώνες, ώστε αν συμφωνήσουν οι ομάδες (με τη γηπεδούχο να έχει πάντα τον πρώτο λόγο) και αναλάβει την ευθύνη για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα η αστυνομία να δοθούν εισιτήρια. Τέτοια αλλαγή στην απόφαση την τελευταία στιγμή πρώτη φορά βλέπω...

εντάξει φαύλος κύκλος δηλαδή...από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις...
μα σε τηλεοπτικό κανάλι, είπαν, ότι από την τοπική αστυνομία, πήραν τηλέφωνα σε όλες τις γύρω περιοχές και ρώτησαν αν θα υπάρχουν οργανωμένες εκδρομές, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για τυχόν επεισόδια και στο τέλος μου λες ότι οι ίδιοι απαίτησαν να μπουν οι φίλαθλοι των δυο ομάδων στην σκεπαστή.....
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσίευσηαπό lust » 21 Δεκ 2012, 21:43

Djibril έγραψε:
@lust, μόνο που τη διαιτησία στην Ελλάδα δεν την ελέγχει η ΚΕΔ, αλλά αυτή τη στιγμή ο Μαρινάκης. Και για να μην παρεξηγηθώ ή χαρακτηριστώ από κανέναν, να ξεκαθαρίσω ότι αυτά έτσι πάνε. Όποιος έχει χρήμα ελέγχει το παρασκήνιο. Το ίδιο συνέβη και τα χρόνια προεδρίας του Πατέρα, με εξαίρεση ίσως το τελευταίο διάστημα πριν την παραίτησή του.

Τι να σου πω... εγω πιστευω οτι πολλοι φοβουνται κατα 99% και ο Δημητροπουλος ε με 2-0 νικη ερχοντουσαν με τη Παναχαικη παιζανε με 8/11 βασικους τοσο πολυ πια ? Βεβαια με αυτα που ακουσαμε περυσι απο το ΜπεεεεεΟ κτλ στις κασετες μιλαμε για πολυ καλα οργανομενο συστημα και να σκεφτεις δεν ακουσαμε τιποτα...Το μονο σιγουρο ειναι οτι ετσι σε 2-3 χρονια θα καταστραφει το ποδοσφαιρο καποια στιγμη θα χασει και 1-2 πρωταθληματα και θα εχουν και εκει ιστοριες και θα παμε ολοι μαζι για φουντο
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lust

Δημοσιευσεις : 110

Δημοσίευσηαπό Djibril » 21 Δεκ 2012, 22:16

Φίλε litanies, εγώ το μόνο που θα πω είναι αυτό...

Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσίευσηαπό litanies » 21 Δεκ 2012, 22:32

^ μακάρι αν φύγει να λυθούν όλα τα προβλήματα...
Άβαταρ μέλους
litanies

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB