- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 13:41 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
F1
Μιχάλη, σίγουρα ο Grosjean ακόμα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ως πιλότος. Ναι, δε σημαίνει τίποτα το ότι προχθές έκανε ένα αρκετά καλό αγώνα. Όπως είπες και εσύ έχει ωριμάσει λίγο...και φαίνεται ότι αν συνεχίσει έτσι θα έχει προοπτικές...γι' αυτό αναρρωτιέμαι, λες τελικά το ασχημόπαπο να εξελιχθεί σε κύκνο; 

-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
nkav64 έγραψε:Μιχάλη, σίγουρα ο Grosjean ακόμα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ως πιλότος. Ναι, δε σημαίνει τίποτα το ότι προχθές έκανε ένα αρκετά καλό αγώνα. Όπως είπες και εσύ έχει ωριμάσει λίγο...και φαίνεται ότι αν συνεχίσει έτσι θα έχει προοπτικές...γι' αυτό αναρρωτιέμαι, λες τελικά το ασχημόπαπο να εξελιχθεί σε κύκνο;
Σίγουρα κάποιος από όλους αυτούς θα είναι ένα καινούργιο ταλέντο ή αστέρι αν θες. Όπως και να το κάνουμε τα μεγάλα ονόματα που ξέρουμε τώρα και από παλιά κάποια στιγμή θα τελειώσουν αφήνοντας πίσω μερικά ταλέντα αν μπορούμε να το πούμε που αδικούνται και δεν τα αφήνουν να αναδειχθούν προς τα έξω. Ίσως είναι και καλύτερα βέβαια π.χ Hulk

-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
Απλά δεν χάνει ο Φέτελ. Αναμενόμενο ότι θα έπερνε το πρωτάθλημα βέβαια αλλά πλέον ξέρουμε ποιος θα βγεί πρώτος και έχουμε αγωνία μόνο για τον 2ο και τον 3ο. Τα ίδια βλέπω και του χρόνου.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
PetrifieD- έγραψε:Απλά δεν χάνει ο Φέτελ. Αναμενόμενο ότι θα έπερνε το πρωτάθλημα βέβαια αλλά πλέον ξέρουμε ποιος θα βγεί πρώτος και έχουμε αγωνία μόνο για τον 2ο και τον 3ο. Τα ίδια βλέπω και του χρόνου.
του χρονου δεν θα ειναι τοσο απλα τα πραγματα
με τις αλλαγες που κανουν στους κινητηρες ολοι πανε παλι στο 0 οποτε βλεπω ενα μικρο advantage για την mercedes μιας και ξερει να βγαζει κινητηρες
επισης μην ξεχναμε την επιστροφη του πρωταθλητη στην φερραρι
-
koulis21 - Δημοσιευσεις : 296
koulis21 έγραψε:PetrifieD- έγραψε:Απλά δεν χάνει ο Φέτελ. Αναμενόμενο ότι θα έπερνε το πρωτάθλημα βέβαια αλλά πλέον ξέρουμε ποιος θα βγεί πρώτος και έχουμε αγωνία μόνο για τον 2ο και τον 3ο. Τα ίδια βλέπω και του χρόνου.
με τις αλλαγες που κανουν στους κινητηρες ολοι πανε παλι στο 0 οποτε βλεπω ενα μικρο advantage για την mercedes μιας και ξερει να βγαζει κινητηρες
Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή μου πίσω στους κόκκινους. Leave me alone τώρα όμως

-
Kimi Raikkonen έγραψε:koulis21 έγραψε:PetrifieD- έγραψε:Απλά δεν χάνει ο Φέτελ. Αναμενόμενο ότι θα έπερνε το πρωτάθλημα βέβαια αλλά πλέον ξέρουμε ποιος θα βγεί πρώτος και έχουμε αγωνία μόνο για τον 2ο και τον 3ο. Τα ίδια βλέπω και του χρόνου.
Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή μου πίσω στους κόκκινους. Leave me alone τώρα όμως
αχχααχχαχαχα
απο οτι ακουγεται ο αλονσο θα την κανει οποτε αν ειναι 1ος οδηγους ο κιμι θα παει αερα
-
αχχααχχαχαχα
απο οτι ακουγεται ο αλονσο θα την κανει οποτε αν ειναι 1ος οδηγους ο κιμι θα παει αερα[/quote]
Το 14 θα τον έχω δίπλα μου τώρα τα αποτελέσματα άμα είναι τα ίδια με τα φετινά τον βλέπω εκεί που ήταν το 2007.
απο οτι ακουγεται ο αλονσο θα την κανει οποτε αν ειναι 1ος οδηγους ο κιμι θα παει αερα[/quote]
Το 14 θα τον έχω δίπλα μου τώρα τα αποτελέσματα άμα είναι τα ίδια με τα φετινά τον βλέπω εκεί που ήταν το 2007.
-
Kimi Raikkonen έγραψε:αχχααχχαχαχα
απο οτι ακουγεται ο αλονσο θα την κανει οποτε αν ειναι 1ος οδηγους ο κιμι θα παει αερα
Το 14 θα τον έχω δίπλα μου τώρα τα αποτελέσματα άμα είναι τα ίδια με τα φετινά τον βλέπω εκεί που ήταν το 2007.[/quote]
λες??ειναι μεγαλο αρχιδακι ο αλονσο(αυτο δεν σημαινει οτι ειναι πιλοταρα)
go on kimi
το καλυτερο τιμονι αυτη την στιγμη στο πρωταθλημα
-
koulis21 έγραψε:Kimi Raikkonen έγραψε:αχχααχχαχαχα
λες??ειναι μεγαλο αρχιδακι ο αλονσο(αυτο δεν σημαινει οτι ειναι πιλοταρα)
go on kimi
το καλυτερο τιμονι αυτη την στιγμη στο πρωταθλημα[/quote]
Άνετα. Τι θέλει ο Ισπανός; τίτλο στα κόκκινα αυτό και μόνο και οι δηλώσεις του ότι δεν είναι τα πάντα να γίνεις πρωταθλητής κοροϊδεύει τον εαυτό του. Ήδη οδηγεί 3 χρόνια για την Ferrari όπως έλεγε είναι τιμή να οδηγείς για την συγκεκριμένη ομάδα και τιμή είναι για την ίδια αφού έχει τόσα στην πλάτη της να δίνει το αξιόλογο με αυτό που δίνουν οι οδηγοί της. Οπότε αν και το 14 μείνει πάλι στάσιμος (γιατί μεγαλώνει και ο ίδιος) αυτόματα θα πάρει την Santander ή και όχι και θα πάει McLaren.
Όσο για το καλύτερο τιμόνι το ξέρω και απαντώ με αυτό... Υes, yes, yes, I'm doing that all the time. You don't have to remind me every 10 seconds!
-
Από την τελευταία θέση του grid του Abu Dhabi θα εκκινήσει ο Kimi Raikkonen, ύστερα από τεχνική παρατυπία στο πάτωμα της Lotus.
Οι άνθρωποι της ομάδας απολογήθηκαν στους αγωνοδίκες πως η παρατυπία της E21 προκλήθηκε από το πέρασμα πάνω από τα KERB της πίστας Yas Marina, ωστόσο οι τελευταίοι δεν πείστηκαν και τιμώρησαν τον Φινλανδό πιλότο με ακύρωση από τις κατατακτήριες δοκιμές με αποτέλεσμα να εκκινήσει από την 22η θέση.
Από την τιμωρία του Raikkonen επωφελήθηκαν οι πιλότοι κάτω από την πέμπτη θέση.
Οι άνθρωποι της ομάδας απολογήθηκαν στους αγωνοδίκες πως η παρατυπία της E21 προκλήθηκε από το πέρασμα πάνω από τα KERB της πίστας Yas Marina, ωστόσο οι τελευταίοι δεν πείστηκαν και τιμώρησαν τον Φινλανδό πιλότο με ακύρωση από τις κατατακτήριες δοκιμές με αποτέλεσμα να εκκινήσει από την 22η θέση.
Από την τιμωρία του Raikkonen επωφελήθηκαν οι πιλότοι κάτω από την πέμπτη θέση.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης