- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 09:16 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Εθνική Ελλάδος
Τρομερό ματς με απίστευτες εναλλαγές στο σκορ!Τουλάχιστον φύγαμε με το κεφάλι ψηλά..και ναι τελικά η ήττα από την απίθανη Φινλανδία μας στοίχισε την πρόκριση.Έχε πλάκα να νικήσουν οι Ιταλοί,δεν θα φτάνουν οι τοίχοι για να χτυπάμε τα κεφάλια μας.Μακάρι τουλάχιστον με wild card να παίξουμε στο Μουντομπάσκετ.
-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
Νίκησε η Ιταλία. Αν νικούσαμε τώρα θα είχαμε πάρα πολλές πιθανότητες πρόκρισης καθώς δεν νομίζω οι Σλοβένοι να χάσουν από τους Φινλανδούς. Καλά να πάθουμε όμως.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
τα στατιστικά του Ζήση τα έχεις δει?αν αφαιρέσεις τα καφενεία?σόλη την διοργάνωση μιλάω.το ότι στις 2 παρατάσεις το μόνο που έκανε ήταν να κατεβάζει και να σουτάρει δεν σου είπε τπτ ή το ότι οργάνωση 0.το ότι πήγε ,δηλ απίστευτο ,τελευταίο λειαπ πιο χαλαρά και απο προπόνηση ούτε αυτό?άσε το πρώτο που και αυτό δεν χάνετε αν λογίζεσαι παίχτης καλός.μιλάμε τέτοια αβάντα σε παίχτη δεν έχω ξαναδεί.αυτός και ο χοντρός.μας πιπιλάνε το μυαλό οι δημοσιογράφοι μια χαρά
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
Εγω νομιζω οτι η ομαδα ηταν ατυχη με τους πολλους τραυματισμους αλλα τις κοστισαν και οι αποφασισεις του Τρινκιερι.Πως γινεται να μου εχεις Πριντεζη ολο το ματς εξω και να τον βαζεις στην αρχη μονο?Να μου αφηνεις τον Καββαδα που κανει το 1 λαθος πισω απο το αλλο στην αμυνα για τοση ωρα?Να εχεις τον Σλουκα να παιρνει το ενα σουτ πιο δυσκολο απο το αλλο και παντα υπο πιεση?Γενικως μου φανηκε οτι δεν ειχε πλανο η ομαδα και ο Τρινκιερι φταιει για αυτο.Ειχαμε και τις καλες μας στιγμες ομως,οπως τη φοβερη νικη με Ισπανια 79-75
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
DUCKDODGERS έγραψε:τα στατιστικά του Ζήση τα έχεις δει?αν αφαιρέσεις τα καφενεία?σόλη την διοργάνωση μιλάω.το ότι στις 2 παρατάσεις το μόνο που έκανε ήταν να κατεβάζει και να σουτάρει δεν σου είπε τπτ ή το ότι οργάνωση 0.το ότι πήγε ,δηλ απίστευτο ,τελευταίο λειαπ πιο χαλαρά και απο προπόνηση ούτε αυτό?άσε το πρώτο που και αυτό δεν χάνετε αν λογίζεσαι παίχτης καλός.μιλάμε τέτοια αβάντα σε παίχτη δεν έχω ξαναδεί.αυτός και ο χοντρός.μας πιπιλάνε το μυαλό οι δημοσιογράφοι μια χαρά
Μια χαρά είναι τα στατιστικά του Ζήση. Εσύ μάλλον δεν τα είδες ή δεν τα θυμάσαι καλά. 10.4 πόντοι, 4.3 ασίστ, 1.8 ριμπάουντ, 40% στα σουτ (38.1% δίποντα, 45% τρίποντα), 80% βολές, 1.4 λάθη. Κακά σου φαίνονται αυτά για το 2o guard; αυτό λες εσύ μηδεν;
Όσο για το lay up δεν χανόταν εύκολα και πιστεύω ήταν περισσότερο άτυχος από ότι απρόσεκτος. Αυτός όμως μας πήγε στην παράταση.
-
pen καταρχάς αυτά ήταν τα στατιστικά του απόλα τα ματς(βγάλε τα στατιστικά του από τα παιχνίδια με τα 3 καφενεία και θα δεις-ας μην μιλήσουμε και για την άμυνα του),μιλάμε για τον βασικό play σου(και σε χρόνο συμμετοχής) και όχι για δεύτερο γκαρντ anyway προφανώς τα βλέπουμε διαφορετικά.χάρηκα που το πήρε ο Πάρκερ.Έπρεπε.το ευρωπαικό μπάσκετ του το χρωστούσε.μακάρι να είχε και ο μεγάλος γερμανός λίγο καλύτερους συμπαίχτες και να έπαιρνε και αυτός 1......Τον Μπατίστ τον βλέπω με μάτι να γυαλίζει να ξέρεις...ο καιρός γαρ εγγύς χεχε
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
Μα ακριβώς τα καλά παιχνίδια του Ζήση με τις περισσότερες assist και πόντους ξεκίνησαν από Τουρκία και μετά. Με τα πρώτα καφενεία δεν έκανε πολλά γιατί δεν χρειάστηκε κιόλας.
Και εγώ χάρηκα που το πήρε η Γαλλία. Δεν θα άντεχα πάλι Ισπανία. Φέτος ο Parker οργιάζει παντού και σίγουρα του άξιζε κάτι τέτοιο. Όσο για Μπατίστ θα δούμε στα κανονικά παιχνίδια. Στα φιλικά καλά παίζει όντως.
Και εγώ χάρηκα που το πήρε η Γαλλία. Δεν θα άντεχα πάλι Ισπανία. Φέτος ο Parker οργιάζει παντού και σίγουρα του άξιζε κάτι τέτοιο. Όσο για Μπατίστ θα δούμε στα κανονικά παιχνίδια. Στα φιλικά καλά παίζει όντως.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης