Παναθηναϊκός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 23 Μαρ 2014, 00:38

Έσκισε πάλι ο Μπερκ. Έκανε καλή δουλειά και σήμερα. Μπράβο στους οπαδούς του Απόλλωνα για τα συνθήματα που λέγανε κατά του Ολυμπιακού. Όσο για τους παίχτες του Απόλλωνα, μην πέφτετε κάθε τρεις και λίγο λόγω δήθεν ενοχλήσεων. Τόσο πολύ θέλατε μια ισοπαλία;
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό JamesHetfield » 23 Μαρ 2014, 10:29

Χασαμε ευκαιριες χθες αλλα αυτο που με ενδιαφερει για τη νεα χρονια πλεον ειναι να παρουμε ενα σεντερ μπακ, αναλογα τα λεφτα που θα διαθετει η ομαδα, οπου να μπορει να κανει τη διαφορα πισω και να μαθει λιγο μπαλιτσα και στους αλλους.
Δεν μπορει να ερχεται ο Απολλωνας και να σου κανει τοσες φασεις πρεπει η αμυνα να γινει πιο συμπαγης.
Στο 1-1 δεν ανησυχησα καθολου, εβλεπα οτι η ομαδα αν συγκεντρωνοταν λιγο στην τελικη προσπαθεια θα το εβαζε το γκολ οπως και εγινε.
Electrical Engineer
Άβαταρ μέλους
JamesHetfield

Δημοσιευσεις : 462

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 24 Μαρ 2014, 20:39

TheLuckyShamrock έγραψε:Έσκισε πάλι ο Μπερκ. Έκανε καλή δουλειά και σήμερα. Μπράβο στους οπαδούς του Απόλλωνα για τα συνθήματα που λέγανε κατά του Ολυμπιακού. Όσο για τους παίχτες του Απόλλωνα, μην πέφτετε κάθε τρεις και λίγο λόγω δήθεν ενοχλήσεων. Τόσο πολύ θέλατε μια ισοπαλία;

Έχουμε πει πολλές φορές ότι το forum του enternity δεν είναι G7, G13, G21....λυπαμαι που το λέω αλλά μερικοί δεν θελετε να το καταλάβετε ή δεν μπορείτε...
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό DUCKDODGERS » 25 Μαρ 2014, 00:16

συμφωνώ 100%αλλά προσωπικά έχω αρχή να καθαρίζω πρώτα το σπίτι μου και μετά τάλλα.δεν έχω δει την ίδια ευαισθησία συγνώμη που στο λέω στα σποτ τα δικά σας.και το παλικάρι δεν είπε και τπτ άσχημο σε ένα ποστ που έχει δημιουργηθεί για φίλους του παναθηναικού.τώρα τι να σου πω.δεν κάνω αντιπαράθεση απλά νομίζω ότι ήταν ατυχής η παρατήρηση.anyway.
Άβαταρ μέλους
DUCKDODGERS

Δημοσιευσεις : 120

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 25 Μαρ 2014, 00:30

Tι δεν θα θεωρούσες ατυχές; Την επιβράβευση των όσων έβαλα σε έντονα γράμματα;
Από εκεί και πέρα επειδή έθιξες το θέμα εγώ δεν έχω δικά μου και δικά σου και θεωρώ σπίτι μου όλο το enternity και το forum του, όχι μόνο κάποια συγκεκριμένα θέματα που με ενδιαφέρουν. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση όπως και σε πολλές άλλες δεν έγραψα κάτι ως οπαδός οποιασδήποτε ομάδας αλλά ως συνεργάτης αυτών οι οποίοι καθημερινά δίνουν όλο τους το είναι για να μπορούμε να έχουμε την ενημέρωση που πρέπει.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό TheLuckyShamrock » 25 Μαρ 2014, 19:53

Μίλησα για συνθήματα. Ούτε είπα κάτι υβριστικό, ούτε τίποτα κακό, ούτε καν ανέφερα τι λέγανε τα συνθήματα. Επίσης είπαν και συνθήματα κατά της ΕΠΟ. Τέλος πάντων, συμφωνώ με τον DUCKDODGERS.
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
TheLuckyShamrock

Δημοσιευσεις : 917

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 25 Μαρ 2014, 22:27

To να επιβραβεύεις οποιαδήποτε συμπεριφορά όπως αυτή των οπαδών του Απόλλωνα και οποιασδήποτε άλλης ομάδας είναι δικαίωμά σου. Εγώ το ίδιο θα έγραφα για οποιονδήποτε έδινε μπράβο σε τέτοιους είδους συμπεριφορές. Ελπίζω απλά την επόμενη φορά που θα θελήσεις να επιβραβεύσεις κάτι τέτοιο να είναι εκτός του forum του Enternity.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσίευσηαπό tak96 » 03 Απρ 2014, 13:07

παμε σημερα δυνατα για την νικη με μαλαγα ωστε να εξασφαλισουμε την προκριση....
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 03 Απρ 2014, 15:17

tak96 έγραψε:παμε σημερα δυνατα για την νικη με μαλαγα ωστε να εξασφαλισουμε την προκριση....
Μακαρι,πραγματικα το σημερινο ματς ειναι τελικος,ματς βαρομετρο για να δειξει απο τι ειναι φτιαγμενη η ομαδα αυτη
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό tak96 » 04 Απρ 2014, 22:38

νικησαμε σχετικα ευκολα...τωρα βεβαια ερχονται τα δυσκολα...αφου θα παμε στους 8 ειτε με τσσκα ειτε με ρεαλ....
Άβαταρ μέλους
tak96

Δημοσιευσεις : 246

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB