- Τώρα είναι 12 Ιούλ 2025, 21:36 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
F1
Δηλαδή αν βάσει ηλικίας ξεπεράσει σουμάχερ,σένα ,προστ θα λέμε για την συμπεριφορά του; Ο μέσι δεν είναι για πολλούς αχώνευτος ;O άλι με την περσόνα που είχε χτίσει δεν νομίζω να ήταν σε πολλούς αγαπητός.Η να θυμηθούμε πόσοι οδηγοί προσπερνάνε ομόσταβλους για χάρη των βαθμών να πούμε το 2002 όταν o σουμάχερ προσπέρασε τον μπαρικέλο ή μόνο ο φέτελ είναι ο κακός δράκος;Και βάσει κοινής αποδοχής οι red bull είναι μπροστά φέτος μιας και οι άλλες ομάδες δεν θα κάνουν καμία αναβάθμιση.Μισό λεπτό σχεδόν μπροστά δεν ήταν ο φέτελ;Το θέμα είναι τι μένει στην ιστορία κι αυτό είναι οι νίκες.
-
mhatzi77 - Δημοσιευσεις : 51
Ένα πράγμα μένει μόνο πια...το 2014! Εκεί θα δούμε που όλα ξεκινάνε από το 0! Μονοθέσια, κανονισμοί κτλπ.. Αν τα καταφέρουν και του χρόνου τότε πραγματικά η ομάδα αξίζει πολλά λεφτά και αν θέλουν και οι άλλοι ας μπορέσουν να βρουν κάτι σε Newey
-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
nkav64 έγραψε:Όλα τα λεφτά η εκκίνηση του Grosjean σήμερα...Τελευταία δείχνει μια συνεχή βελτίωση...λέτε τελικά ο σκουντούφλης να εξελιχθεί σε κορυφαίο πιλότο;
Νικήτα όπως είχα ξαναπεί πραγματικά το παραμύθι και το τέλος του το ξέρουμε όλα αλλάζουν του χρόνου. Όσο για Grosjean μήπως βιαζόμαστε κάπως; Συμφωνώ με την εκκίνηση αλλά δεν τον έχω τόσο σταθερό δυστυχώς. Το μόνο που του αναγνωρίζω αν μου επιτρέπετε η λέξη έχει ''ωριμάσει'' σε σχέση με πέρσι.
-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης