nkav64 έγραψε:Η φάση με τον Αλβέρτη που πανηγύριζε έντονα ήταν το 1994 στο Τελ Αβίβ. Τελικός Ολυμπιακός- Μπανταλόνα 57-59, με εκείνο το τρίποντο του Κορνέλιους Τόμπσον και τον Πάσπαλιε να μη μπορεί να σταυρώσει βολή.
Α μπράβο ρε nkav64. Με μπανταλόνα ήταν απλά ήταν στο γήπαιδο της Μακάμπι και μπερδεύτηκα. Πάντως πανηγύριζε έντονα κατά του Ολυμπιακού και από τότε τον εχω μισήσει. Μπορεί να ήμουν σχετικά μικρός τότε και να μην καταλάβαινα πολλά από μπάσκετ όμως οι φωνές της μάνας μου(!) για τον Αλβέρτη μου έχουν μείνει. Κάθε φορά που τον αναφέρω μπροστά της μου λέει "άσε μας μωρέ με τον Eβραίο" γιατί πανηγύριζε μάλλον μαζί με οπαδούς και της Μακάμπι. Όχι ότι έχουν κάτι κακό οι Eβραίοι βέβαια αλλά να τονίσει ότι ΔΕΝ είναι Έλληνας.

Και βέβαια αργότερα είδα και τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα και τα πήρα και μόνος μου στο κρανίο. Μεγάλο @#!%ίδι ο συγκεκριμένος παίκτης. Είναι δυνατών να κάνεις κάτι τέτοιο κατά Ελληνικής ομάδας και μάλιστα δημόσια όταν κιόλας ανήκεις και στην εθνική Ελλάδως; Απαράδεκτος απλά.