Ολυμπιακός

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό Raphael » 26 Ιαν 2013, 10:53

Μπράβο ρε PetrifieD!!! Σπάνια βρίσκω άλλους που να πιστεύουν το ίδιο με μένα! Τη φάση με τον Αλβέρτη δεν την ξέρω και πρώτη φορά την ακούω... :? Αν όντως ισχύει πέφτει πολύ στα μάτια μου.... τεσπα. Ας ελπίσουμε ότι θα περάσετε και εσείς και εμείς παρόλες τις δυσκολίες. ;)
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό nkav64 » 26 Ιαν 2013, 12:18

Η φάση με τον Αλβέρτη που πανηγύριζε έντονα ήταν το 1994 στο Τελ Αβίβ. Τελικός Ολυμπιακός- Μπανταλόνα 57-59, με εκείνο το τρίποντο του Κορνέλιους Τόμπσον και τον Πάσπαλιε να μη μπορεί να σταυρώσει βολή.
Άβαταρ μέλους
nkav64

Δημοσιευσεις : 1220

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιαν 2013, 17:17

nkav64 έγραψε:Η φάση με τον Αλβέρτη που πανηγύριζε έντονα ήταν το 1994 στο Τελ Αβίβ. Τελικός Ολυμπιακός- Μπανταλόνα 57-59, με εκείνο το τρίποντο του Κορνέλιους Τόμπσον και τον Πάσπαλιε να μη μπορεί να σταυρώσει βολή.

Α μπράβο ρε nkav64. Με μπανταλόνα ήταν απλά ήταν στο γήπαιδο της Μακάμπι και μπερδεύτηκα. Πάντως πανηγύριζε έντονα κατά του Ολυμπιακού και από τότε τον εχω μισήσει. Μπορεί να ήμουν σχετικά μικρός τότε και να μην καταλάβαινα πολλά από μπάσκετ όμως οι φωνές της μάνας μου(!) για τον Αλβέρτη μου έχουν μείνει. Κάθε φορά που τον αναφέρω μπροστά της μου λέει "άσε μας μωρέ με τον Eβραίο" γιατί πανηγύριζε μάλλον μαζί με οπαδούς και της Μακάμπι. Όχι ότι έχουν κάτι κακό οι Eβραίοι βέβαια αλλά να τονίσει ότι ΔΕΝ είναι Έλληνας. :P Και βέβαια αργότερα είδα και τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα και τα πήρα και μόνος μου στο κρανίο. Μεγάλο @#!%ίδι ο συγκεκριμένος παίκτης. Είναι δυνατών να κάνεις κάτι τέτοιο κατά Ελληνικής ομάδας και μάλιστα δημόσια όταν κιόλας ανήκεις και στην εθνική Ελλάδως; Απαράδεκτος απλά.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 26 Ιαν 2013, 17:21

Στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, αναβολή του σημερινού αγώνα με Πανθρακικό λόγω καιρικών συνθηκών. Το παιχνίδι θα γίνει αύριο την ίδια ώρα
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 26 Ιαν 2013, 17:48

Δύσκολα το βλέπω και για αύριο πάντως γιατί μάλλον θα συνεχιστεί η χιονόπτωση μέχρι το πρωί και άμα παγώσει μετά το χιόνι....
Σε άλλη χώρα πιστεύω με τόσο χιόνι θα γινόταν κανονικά το παιχνίδι πάντως.
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 26 Ιαν 2013, 17:57

Σε άλλη χώρα θα είχανε υποδομές όμως :) Πάντως πριν κάμποσο καιρό είχε γίνει κάτι πρωτοφανές στο γήπαιδο του Άγιαξ. Είχε λυγίσει η οροφή από το χιόνι και έπεσε αρκετό στον αγωνιστικό χώρο ξαφνικά. Κοίταζαν όλοι άναυδοι από που ήρθε γιατί το γήπαιδο ουσιαστικά κλείνει από πάνω.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 26 Ιαν 2013, 18:34

PetrifieD- έγραψε: Όχι ότι έχουν κάτι κακό οι Eβραίοι βέβαια αλλά να τονίσει ότι ΔΕΝ είναι Έλληνας.

Πιστεψε με εχουν πολλα κακα οι Εβραιοι. Δουλέυω καιρο μαζι τους και τους εχω σιχαθει.

Οσο για το ματς απο κατι βιντεο που ειδα θα επρεπε να γινει. Δεν ειχε τοσο πολυ χιονι και δεν φανηκε να ειχε ουτε παγο. Μας χαλασαν και τον απογευματινο καφε :)
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

Δημοσίευσηαπό Devil_7 » 26 Ιαν 2013, 18:38

akisbeat77 έγραψε:
PetrifieD- έγραψε: Όχι ότι έχουν κάτι κακό οι Eβραίοι βέβαια αλλά να τονίσει ότι ΔΕΝ είναι Έλληνας.
Μας χαλασαν και τον απογευματινο καφε :)

Με το θέαμα που θα έβλεπες δεν ξέρω αν στον χάλασαν ή στον έφτιαξαν. :lol:
Άβαταρ μέλους
Devil_7

Δημοσιευσεις : 159

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 26 Ιαν 2013, 18:40

Έλα μωρέ ο Κυριακάτικος καφές, είναι καλύτερος :)
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό akisbeat77 » 26 Ιαν 2013, 18:46

Λες ε? Τουλαχιστον σημερα μπορει να βλεπαμε και λιγο καλλιτεχνικο πατιναζ :)))
Άβαταρ μέλους
akisbeat77

Δημοσιευσεις : 95

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αθλητισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB