- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 00:46 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Champions League
nkav64 έγραψε:Νόμιζαν οι νεόπλουτοι της Μάντσεστερ Σίτι ότι μόνο με τα λεφτά κάνεις ομάδα. Άρπαξαν χθες 3 από τη Μπάγερν και το ευχαριστήθηκαν. 100 κιλά η φανέλα της Μπάγερν, κάτι γραμμάρια της Σίτι. Άντε και φέτος να παλέψουν μπας και περάσουν στο Europa League.
Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Γι αυτό αυτές οι ομάδες δεν πάνε μπροστά. Και γι αυτό η Ρεάλ έχει χρόνια να φανεί στην Ευρώπη. Και το ευχαριστιέμαι αφάνταστα. Αυτές οι ομάδες καταστρέφουν τους παίκτες. Παίρνουν έναν πολύ καλό παίκτη για πολλά εκατομμύρια και τις περισσότερες φορές δεν τον ξανακούμε. Ή παίρνει μεταγραφή σε άλλη ομάδα ώστε να φανεί. Όπως στην περίπτωση του Οζίλ. Πήγε στην Άρσεναλ και βρήκε την υγειά του. Επίσης έδωσε η Ρεάλ 100 εκατομμύρια για τον Μπέιλ. Κάθε μέρα διαβάζαμε τα κατορθώματά του με την Τότεναμ. Από τότε που τον πήρε η Ρεάλ έχει ακούσει κανείς τίποτα; Μιά παίζει, μια δεν παίζει και όταν παίζει δεν κάνει και τίποτα το ιδιαίτερο. Το ίδιο ισχύει και για τον Μόντριτς. Από τους καλύτερους μέσους για μένα αλλά στην Ρεάλ τον πνίξανε. Πόσο καιρό έχετε να τον ακούσετε αυτόν τον παίκτη; κρίμα πραγματικά για τους παίκτες. Μόνο με λεφτά δεν φτιάχνεις ομάδα. Η Ατλέτικο δηλαδή πως είναι τραίνο στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει ξοδέψει τα εκατομμύρια της Ρεάλ;
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
O Petrified καλά τα λέει αλλά τη βλέπω τη Ρεάλ ψηλά φέτος. Φαβορί θεωρώ τη Μπάγερν και βλέπω και την Παρί 4αδα αν δεν της κάτσει καμία πολύ κακή κλήρωση. Η Μπαρτσελόνα θα αποκαθηλωθεί μόλις παίξει με μία σοβαρή ομάδα.
-
brutal3012 - Δημοσιευσεις : 131
Παρακολουθώ τη Ρεάλ από το '85. Όσο ασχολείται αποκλειστικά με το εμπορικόν του πράγματος και πορεύεται με παίκτες όπως οι Ρονάλντο, Μπέιλ δεν πρόκειται να φτάσει πουθενά. Μεγάλο λάθος που πούλησε τον Οζιλ. Αυτόν και 2 Μόντριτς να είχε ακόμα, το Champions League το είχε στο τσεπάκι της. Επίσης το καλοκαίρι που θα φύγει ο Κασίγιας να δω πόσοι θα αγοράσουν διαρκείας...
-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
Εγώ που είμαι και Άρσεναλ, βλέπω τον Οζίλ και χαίρομαι μπάλα. Θέλει και η άμυνα της δουλειά, όχι μόνο το κέντρο αν και παίχτες όπως ο Βαράν είναι σίγουρα ελπιδοφόροι. Για τη Juve που λέει ο koulis21 μέχρι 8αδα με το ζόρι και αν.
-
brutal3012 - Δημοσιευσεις : 131
brutal3012 έγραψε:Εγώ που είμαι και Άρσεναλ, βλέπω τον Οζίλ και χαίρομαι μπάλα. Θέλει και η άμυνα της δουλειά, όχι μόνο το κέντρο αν και παίχτες όπως ο Βαράν είναι σίγουρα ελπιδοφόροι. Για τη Juve που λέει ο koulis21 μέχρι 8αδα με το ζόρι και αν.
επειδη παρακολουθω πολυ γιουβε, αν κανει τα ματς που μπορει θα παει αρκετα μακρυα
το κακο ειναι οτι θα περασει 2η και δεν ξερουμε με πιο θα πεσει, που περα εκτος bayern ολες οι αλλες ειναι στα μετρα της(οχι οτι δεν ειναι και η μπαγερν αλλα ειπα να ξεχωρισω μια σαν φαβορι)
-
koulis21 - Δημοσιευσεις : 296
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης