TheLuckyShamrock έγραψε:Μα η Μπαρτσελόνα δε βασίστηκε μόνο στις ακαδημίες της. Έκανε και διάσημες μεταγραφές (και ο Ίμπρα είναι μια χαρά παιχτούρα). Και γιατί κρίνετε ανάλογα με το "βάρος" της φανέλας; Και πάλι, η City μπορεί να νικήσει και ελπίζω να το καταφέρει. Ωραία, δεν έχει προφανώς το παρελθόν της Μπαρτσελόνα, αλλά όπως είπα, ούτε και η Μπαρτσελόνα έχει το παρελθόν της Ρεάλ, οπότε, με τη λογική αυτή, η Ρεάλ θα έπρεπε να το πάρει φέτος. Όπως ξαφνικά ανήλθε η Μπαρτσελόνα στον ποδοσφαιρικό κόσμο (ναι, ξαφνικά, όταν βαρέθηκε να τα σηκώνει όλα η Ρεάλ), έτσι μπορεί και η City ξαφνικά να αρχίσει να τα σηκώνει όλα. Ποιος ξέρει; Μόνο ο χρόνος μπορεί να μας το αποδείξει.
Αρχικα, ποιος ειπε οτι ο Ιμπρα δεν ειναι παιχταρας; Εγω ειπα οτι δεν προσφερε τιποτα στην Μπαρτσελονα γιατι δεν ταιριαζε στην φιλοσοφια της. Πες μου απο τους 11 παικτες της, ποιος παικτης (οχι απο ακαδημιες) εκανε την διαφορα και της χαρισε ολους αυτους τους τιτλους (τα τελευταια αυτα χρονια); Μα κανενας δεν ειπε, ή τουλαχιστον εγω, οτι η Σιτυ δεν εχει ελπιδες να νικησει, ποσω μαλλον λογω του οτι δεν εχει εμπειρια. Καλο θα ηταν να ψαξεις λιγο την ιστορια αυτων των ομαδων. Δεν συγκρινεις Λιβερπουλ με Τσελσι, αλλα Μπαρτσελονα με Ρεαλ που εχουν πανω-κατω τους ιδιους σε αριθμο τιτλους. Ποτε βαρεθηκε να τα σηκωνει ολα η Ρεαλ; Μα τι λες; Να σου θυμισω οτι εχει ξοδεψει του κοσμου τα λεφτα και δεν εχει παρει ακομα ενα CL. Αλλα προς θεου, μην κανουμε συγκριση ενος απο τους πιο ιστορικους συλλογους με μια νεα ομαδα απ' ολες τις αποψεις μονο και μονο επειδη την υποστηριζουμε κιολας.