- Τώρα είναι 06 Ιούλ 2025, 17:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
F1
Άντε μπας και δούμε κανένα πρωτάθλημα με τη Ferrari. Αλλά πρέπει να φτιάξουν και καλά μονοθέσια. Γιατί σε αυτόν τον τομέα η Red Bull μοιάζει άπιαστη. Θα είναι ενδιαφέρον η συνεργασία με Αλόνσο. Ποιος θα είναι το Νο 1; θα δεχτεί κάποιος να είναι 2ος;
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Ωχ....η συνεργασία Κίμι με Αλόνσο μυρίζει μπαρούτι...παραέχουν ισχυρές προσωπικότητες για να βάλουν νερό στο κρασί τους...η επόμενη χρονιά θα έχει show! 

-
mysterious - Δημοσιευσεις : 712
nkav64 έγραψε:Καλώς επέστρεψες στη Ferrari και ελπίζουμε σε τίτλο του χρόνου![]()
Για να δούμε τώρα τι θα πράξει ο Αλόνσο που δεν θα είναι το Νο. 1
Πιστεύω θα είναι το Νο1 ελπίζω να μην δω βαθμό όπως ο Raik να είναι πιόνι σαν τον Massa
-
Kimi Raikkonen - Δημοσιευσεις : 322
xaxa σαν την τόλμη και γοητεία θα είναι στην scuderia του χρόνου να μου το θυμηθείτε.πάλι νύχτα θα φύγει ο ρομποκοπ το ξαναλέω
-
DUCKDODGERS - Δημοσιευσεις : 120
Ακούω απόψεις. Πως σας φάνηκε σήμερα (χθες) ο αγώνας; Είχα και πρόβλημα με την πλάτη μου και τους έβαλα και τα γυαλιά δεν μπορείτε να πείτε 

-
Τι να σχολιάσουμε από τον αγώνα
Το ενδιαφέρον εστιάστηκε όπως όλοι είδαμε από τη 2η θέση και μετά μιας και η 1η είχε κριθεί πριν καν αρχίσει ο αγώνας. Για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε ότι Alonso και Raikonen είναι αυτή τη στιγμή οι κορυφαίοι πιλότοι στη F1. Όσο για τον αχώνευτο, ο κόσμος του έδειξε για μια ακόμα φορά την...αγάπη του...
Αυτός βέβαια στον κόσμο του... έλεγε ότι αυτοί που τον αποδοκιμάζουν είναι οπαδοί της Ferrari...κούνια που τον κούναγε...λες και δεν τον έχουν καταλάβει όλοι τι κουμάσι είναι.

-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
nkav64 έγραψε:Τι να σχολιάσουμε από τον αγώναΤο ενδιαφέρον εστιάστηκε όπως όλοι είδαμε από τη 2η θέση και μετά μιας και η 1η είχε κριθεί πριν καν αρχίσει ο αγώνας. Για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε ότι Alonso και Raikonen είναι αυτή τη στιγμή οι κορυφαίοι πιλότοι στη F1. Όσο για τον αχώνευτο, ο κόσμος του έδειξε για μια ακόμα φορά την...αγάπη του...
Αυτός βέβαια στον κόσμο του... έλεγε ότι αυτοί που τον αποδοκιμάζουν είναι οπαδοί της Ferrari...κούνια που τον κούναγε...λες και δεν τον έχουν καταλάβει όλοι τι κουμάσι είναι.
Για να τα λέμε πιο συγκεκριμένα Νικήτα είπε ότι με γιουχάρουν επειδή έχουν βαρεθεί να βλέπουν την Red Bull να νικάει και όχι την Ferrari που θα ήθελαν να δουν στο βάθρο. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλη την περίοδο πριν ξεκινήσουμε και γι αυτό είμαστε εδώ που είμαστε. Ήταν λόγια του Γερμανού. Βασικά δεν έπρεπε να υπήρχαν κατά την γνώμη μου τα γιουχαρίσματα είτε μισουν τον Vettel είτε όχι. Η F1 δεν είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ τσαγκαροποδόσφαιρο.
-
Καλά δεν παλεύονται ούτε ο Vettel ούτε η Red Bull. Έχει χάσει το ενδιαφέρον του το πρωτάθλημα. Δεν σταματάει να νικάει. Κακώς τον αποδοκίμασαν. Είναι πολύ άσχημο να είσαι σε ένα βάθρο και να ακούς γιουχάρισμα. Και εγώ είμαι με τη Ferrari αλλά δεν μπορώ να πω ότι αντιπαθώ τον Vettel. Είναι καλός και έχει και το καλύτερο μονοθέσιο. Τι να κάνουμε τώρα;
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Kimi Raikkonen έγραψε:nkav64 έγραψε:Τι να σχολιάσουμε από τον αγώναΤο ενδιαφέρον εστιάστηκε όπως όλοι είδαμε από τη 2η θέση και μετά μιας και η 1η είχε κριθεί πριν καν αρχίσει ο αγώνας. Για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε ότι Alonso και Raikonen είναι αυτή τη στιγμή οι κορυφαίοι πιλότοι στη F1. Όσο για τον αχώνευτο, ο κόσμος του έδειξε για μια ακόμα φορά την...αγάπη του...
Για να τα λέμε πιο συγκεκριμένα Νικήτα είπε ότι με γιουχάρουν επειδή έχουν βαρεθεί να βλέπουν την Red Bull να νικάει και όχι την Ferrari που θα ήθελαν να δουν στο βάθρο. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά όλη την περίοδο πριν ξεκινήσουμε και γι αυτό είμαστε εδώ που είμαστε. Ήταν λόγια του Γερμανού. Βασικά δεν έπρεπε να υπήρχαν κατά την γνώμη μου τα γιουχαρίσματα είτε μισουν τον Vettel είτε όχι. Η F1 δεν είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ τσαγκαροποδόσφαιρο.
Και όμως Μιχάλη, παρόλο που η F1 σίγουρα δεν είναι σαν το ελληνικό τσαγκαροποδόσφαιρο, οι αποδοκιμασίες υπάρχουν. Ο κόσμος βλέπει, μαθαίνει και κρίνει και όλοι έχουν καταλάβει τον χαρακτήρα του. Γι' αυτό τον αποδοκιμάζουν, για κανέναν άλλο λόγο. Δεν νομίζω ότι αποτελεί λόγο αποδοκιμασίας το ότι δεν κερδίζει η Ferrari. Γιατί πχ δεν αποδοκιμάζουν και το Weber όποτε ανεβαίνει στο βάθρο; Δεν νομίζω να είναι τυχαίο

-
nkav64 - Δημοσιευσεις : 1220
nkav64 έγραψε:Kimi Raikkonen έγραψε:nkav64 έγραψε:Τι να σχολιάσουμε από τον αγώναΤο ενδιαφέρον εστιάστηκε όπως όλοι είδαμε από τη 2η θέση και μετά μιας και η 1η είχε κριθεί πριν καν αρχίσει ο αγώνας. Για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε ότι Alonso και Raikonen είναι αυτή τη στιγμή οι κορυφαίοι πιλότοι στη F1. Όσο για τον αχώνευτο, ο κόσμος του έδειξε για μια ακόμα φορά την...αγάπη του...
Και όμως Μιχάλη, παρόλο που η F1 σίγουρα δεν είναι σαν το ελληνικό τσαγκαροποδόσφαιρο, οι αποδοκιμασίες υπάρχουν. Ο κόσμος βλέπει, μαθαίνει και κρίνει και όλοι έχουν καταλάβει τον χαρακτήρα του. Γι' αυτό τον αποδοκιμάζουν, για κανέναν άλλο λόγο. Δεν νομίζω ότι αποτελεί λόγο αποδοκιμασίας το ότι δεν κερδίζει η Ferrari. Γιατί πχ δεν αποδοκιμάζουν και το Weber όποτε ανεβαίνει στο βάθρο; Δεν νομίζω να είναι τυχαίο
Δεν διαφωνώ απλά πιστεύω ότι είναι πολύ νέος πήρε τα πάνω του (λογικό) και κάνει το παιχνίδι του και σε όποιον αρέσει. Μεταξύ μας κιόλας δεν νομίζω να τον νοιάζει ο κόσμος κιόλας έξω απ όλο το κλίμα, μόνο όταν θα είναι στον περιβάλλοντα χώρο που λέγετε F1 και άντε έξω από αυτόν μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου. Κάτι τέτοιο μου βγάζει.
-
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης