Ο Μπαρτζωκας μπορει να ειναι Ελληνας αλλα ως τωρα δειχνει οτι δεν ειναι για tοp επιπεδο. Ελπιζω να με διαψευσει.
Το μεγαλο προβλημα του ολυμπιακου φετος ειναι τα χαφ και οχι τοσο η αμυνα. Ο Μανωλας εχει ξεπερασει και τις πιο αισιοδοξες προβλεψεις. Τον Μοντεστο περυσι τον ειχαμε για 4ο χαφ και φετος ξεκιναει βασικος. Επισης αριστερα στην επιθεση περυσι ειχες Μιραλας και φετος Αμπτουν. Το σχολια νομιζω περιττευουν
- Τώρα είναι 07 Ιούλ 2025, 00:18 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ολυμπιακός
Η Ευρωλίγκα κατακύρωσε υπέρ της Σιένα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, απορρίπτοντας την ένσταση των «ερυθρολεύκων» που έχουν δικαίωμα για έφεση. Η απόφαση της Ευρωλίγκα δεν είναι τελεσίδικη καθώς οι Πρωταθλητές Ευρώπης έχουν δικαίωμα για έφεση. (πηγη gazzetta.gr)
To σημερινο ματς ειναι τελικος. Αν χασουμε, adios London
To σημερινο ματς ειναι τελικος. Αν χασουμε, adios London
-
akisbeat77 - Δημοσιευσεις : 95
Μεγάλη νίκη παιδικά λάθη.Η ομάδα δείχνει ότι δεν έχει καλά πατήματα και έχει πρόβλημα και στο ριμπάουντ.Ελπίζω να προκριθούμε μπας και αλλάξει λίγο η ψυχολογία τους.

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Προλαβα και ειδα το τελευταιο λεπτο. Μονο που δεν εσπασα την τηλεοραση. 2 αμυντικα ριμπαουντ χαμενα και αμυνα για γελια στην τελευταια επιθεση της Μακαμπι. Ευτυχως που δεν προλαβαν (η δεν κόλλησε το χρονομετρο οποως ειπανε μερικοι
)

-
akisbeat77 - Δημοσιευσεις : 95
Πάντως ρε παιδιά, θα ήθελα να ήμουν από μια γωνιά και να έβλεπα τις αντιδράσεις των Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς όταν βλέπουν Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα. Πολύ άναρχο μπάσκετ, έχει δοθεί βάση στα τρίποντα, κακές άμυνες και προπονητές που... κοιμούνται στον πάγκο. Πως να το αντέξεις, όταν έχεις συνηθίσει άλλου είδους φιλοσοφίες;
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
-
Djibril - Δημοσιευσεις : 201
Δυστυχώς είναι μεγάλη η διαφορά και των δύο ομάδων προς το χειρότερο φέτος. Και εντάξει, ο Πάο άλλαξε εκτός από προπονητή σχεδόν όλους τους παίχτες. Οπότε δικαιολογείται μέχρι ένα σημείο.
Σε εμάς που στην ουσία ενισχυθήκαμε σε παίκτες σε σχέση με πέρυσι φαίνεται πάρα πολύ ότι μάλλον ο Μπαρτζώκας δεν κάνει για Ολυμπιακό.
Εχτές δεν το είδα το παιχνίδι γιατί ταξίδευα αλλά απ' ότι άκουγα λίγο στο ραδιόφωνο πρέπει να παίξαμε πολύ με τρίποντα και όταν αυτά άρχισαν να μην μπαίνουν είχαμε πρόβλημα και εκεί φαίνεται ότι ο Μπαρτζώκας δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά βρίσκοντας λύση.
Σε εμάς που στην ουσία ενισχυθήκαμε σε παίκτες σε σχέση με πέρυσι φαίνεται πάρα πολύ ότι μάλλον ο Μπαρτζώκας δεν κάνει για Ολυμπιακό.
Εχτές δεν το είδα το παιχνίδι γιατί ταξίδευα αλλά απ' ότι άκουγα λίγο στο ραδιόφωνο πρέπει να παίξαμε πολύ με τρίποντα και όταν αυτά άρχισαν να μην μπαίνουν είχαμε πρόβλημα και εκεί φαίνεται ότι ο Μπαρτζώκας δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά βρίσκοντας λύση.
-
Devil_7 - Δημοσιευσεις : 159
Καλά τα κάναμε όλα λάθος στο 2ο ημίχρονο. Δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι να αυτοκτονούμε. Ο Μπαρτζώκας δεν καταλαβαίνω γιατί κάνει τέτοια λάθη ώρες ώρες. Δηλαδή ξεκούρασε τον Σερμαντίνι δεν λέω, αλλά αφου βλέπεις ότι βοηθάει ουσιαστικά ξαναβάλε τον. Μαζί με Xάινς ή Πρίντεζη. Για άλλο ένα παιχνίδι Παπανικολάου δεν έκανε πολλά στην επίθεση. Ελπίζω να επανέλθει σύντομα γιατί είναι πολύ χρήσιμος. Δηλαδή βλέπω και γυρνάμε πίσω στις εποχές που αν δεν παίξει ο Σπανούλης, επίθεση μηδέν. Έλειπε και ο Λο βέβαια αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Σίγουρα δεν γίνεται να είμαστε διαστημικοί σαν το δίμηνο Νοέμβριος-Δεκέμβριος αλλά όχι και έτσι. Πρέπει να σοβαρευτούν.
Η απόφαση της Ευρωλίγκας για το παιχνίδι με τη Σιένα είναι τουλάχιστον αστεία. Τι θα πεί "μπορούσε να το εκμεταλευτεί και ο Ολυμπιακός." Πρόβλημά του δηλαδή που δεν είδε ότι σταμάτησε το χρονόμετρο; Τουλάχιστον εμείς σουτάραμε εντώς κανονικού χρόνου. Δεν γίνεται οι παίκτες να έχουν συνέχεια κολλημένα τα μάτια τους στο χρονόμετρο. Η Σιένα σούταρε 1.5 δευτερόλεπτο μετά το τέλος του κανονικού χρόνου. Επικύρωσαν δηλαδή έναν αγώνα που κράτησε 40 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα. Θα ξεχάσουμε και το μπάσκετ που ξέρουμε σε λίγο. Ήταν τεράστιο λάθος των διαιτητών που δεν είδαν το ριπλέυ εκείνη τη στιγμή. Στο ΝΒΑ δεν θα είχε γίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Θα βλέπανε το ριπλέυ με τη μία και δεν θα υπήρχε θέμα. Και αυτό να μην γινόταν θα είχε επαναληφθεί ο αγώνας και οι διαιτητές θα είχαν κάποια τιμωρία. Άσε που είχε γίνει παρόμοια φάση στο Eurocup και ξαναέγινε ο αγώνας. Μιλάμε για γελοιότητες.
Η απόφαση της Ευρωλίγκας για το παιχνίδι με τη Σιένα είναι τουλάχιστον αστεία. Τι θα πεί "μπορούσε να το εκμεταλευτεί και ο Ολυμπιακός." Πρόβλημά του δηλαδή που δεν είδε ότι σταμάτησε το χρονόμετρο; Τουλάχιστον εμείς σουτάραμε εντώς κανονικού χρόνου. Δεν γίνεται οι παίκτες να έχουν συνέχεια κολλημένα τα μάτια τους στο χρονόμετρο. Η Σιένα σούταρε 1.5 δευτερόλεπτο μετά το τέλος του κανονικού χρόνου. Επικύρωσαν δηλαδή έναν αγώνα που κράτησε 40 λεπτά και 3 δευτερόλεπτα. Θα ξεχάσουμε και το μπάσκετ που ξέρουμε σε λίγο. Ήταν τεράστιο λάθος των διαιτητών που δεν είδαν το ριπλέυ εκείνη τη στιγμή. Στο ΝΒΑ δεν θα είχε γίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Θα βλέπανε το ριπλέυ με τη μία και δεν θα υπήρχε θέμα. Και αυτό να μην γινόταν θα είχε επαναληφθεί ο αγώνας και οι διαιτητές θα είχαν κάποια τιμωρία. Άσε που είχε γίνει παρόμοια φάση στο Eurocup και ξαναέγινε ο αγώνας. Μιλάμε για γελοιότητες.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Υπήρχε όντως δεδικασμένο με τν υπόθεση. Φαίνεται όμως στη Euroleague υπάρχουν άτομα που δεν νοιάζονται για το δίκαιο. Προφανώς εν γνώση τους αποφάσισαν και διέταξαν αυταρχικά. Για να δούμε τη θα γίνει στην έφεση.
(Παο είμαι εγώ αλλά στην Ευρώπη θέλω να προχωράνε οι ελληνικές ομάδες
)
(Παο είμαι εγώ αλλά στην Ευρώπη θέλω να προχωράνε οι ελληνικές ομάδες

Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
-
Raphael - Δημοσιευσεις : 279
Tίποτα δεν θα γίνει με την έφεση. Σιγά μην αλλάξουν απόφαση. Έχουν και γόητρο μην χε.. εεεε αφοδεύσω τέλος πάντων. Μόνο και μόνο από πείσμα δεν πρόκεται καν να κοιτάξουν την έφεση. Εδώ δε κοιτάνε τους διαιτητές και βάζουν διαιτητές που έχουν σφάξει ομάδες (όπως τον ΠΑΟ πέρυση) να σφυρίξουν σε κρίσιμα παιχνίδια. Μου θέλουν να γίνουν και σαν το ΝΒΑ. Έτσι έλεγε ο Μπερτομέου που τα συζήτησε κιόλας με τον κομισάριο του ΝΒΑ Ντέιβιντ Στέρν. Που πάτε ρε κακομοίρηδες; Κοιτάξτε να φτίαξετε την Ευρωλίγκα ώστε να δουλεύει σωστά και μετά κοιτάτε πως θα γίνετε σαν το ΝΒΑ. Με τέτοιες γελοίες αποφάσεις και τέτοιους γελοίους διαιτητές δε πάτε πουθενά πάντως.
Raphael καλά κάνεις και είσαι με τις Ελληνικές ομάδες. Και εγώ είμαι με τον ΠΑΟ όταν παίζει και ας με εκνεβρίζουν φίλοι οι γνωστοί βάζελοι που θέλουν να χάνει πάντα ο Ολυμπιακός. Έκανα καιρό να ξεπεράσω τον εκνεβρισμό μου με τον Αλβέρτη να φωνάζει και να πανηγυρίζει στις εξέδρες της Μακάμπι κατά του Ολυμπιακού στον τελικό πριν χρόνια. Ακόμα το σκέφτομαι και εκνεβρίζομαι βασικά. Πάντως και εγώ σήμερα ήμουν με τον ΠΑΟ αλλά δυστυχώς αυτοκτόνησε στο 2ο ημίχρονο. Κρίμα.
Raphael καλά κάνεις και είσαι με τις Ελληνικές ομάδες. Και εγώ είμαι με τον ΠΑΟ όταν παίζει και ας με εκνεβρίζουν φίλοι οι γνωστοί βάζελοι που θέλουν να χάνει πάντα ο Ολυμπιακός. Έκανα καιρό να ξεπεράσω τον εκνεβρισμό μου με τον Αλβέρτη να φωνάζει και να πανηγυρίζει στις εξέδρες της Μακάμπι κατά του Ολυμπιακού στον τελικό πριν χρόνια. Ακόμα το σκέφτομαι και εκνεβρίζομαι βασικά. Πάντως και εγώ σήμερα ήμουν με τον ΠΑΟ αλλά δυστυχώς αυτοκτόνησε στο 2ο ημίχρονο. Κρίμα.
-
PetrifieD- - Δημοσιευσεις : 1059
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης