Kαλά το πόσο χάρηκα δεν λέγεται. Έτσι το break, αντε γειά Λεμπρόν. Βέβαια όπως είπατε και εσείς πρέπει οι Spurs να διαχειριστούν την νίκη γιατί σίγουρα οι Heat μπορούν να παίξουν καλύτερα και λογικά θα πάρουν τουλάχιστον 1 στα 3 συνεχόμενα παιχνίδια στο Σαν Αντόνιο. Το θέμα είναι να νικίσουν ξανά στο Μιάμι οι Spurs. Μετά τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τον Λεμπρόν και το παρεάκι του. Ο Duncan μπορεί να μην ξεκίνησε καλά αλλά παρ' όλα αυτά είχε 12 πόντους στο ημίχρονο και 20 συνολικά με 14 ριμπάουντ και 3 τάπες. Οι Heat έδειξαν ότι δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν όπως επίσης και τον Πάρκερ (21 πόντοι, 6 ασσίστ). Η βοήθεια του Λεμπρόν στον Πάρκερ δεν φάνηκε να αποδίδει (50% σουτ είχε ο Πάρκερ). Τέλος οι Spurs έκαναν 4 λάθη σε όλο το παιχνίδι!!! Αυτό σε σύγκριση με τους Pacers που είχαν καμιά 20αριά στο τελευταίο παιχνίδι. Nfs_maniac νομίζω φαντάζεσαι τη χαρά και την ικανοποίησή μου όταν ο Nate έσκασε την τάπα στον Λεμπρόν. Είμαι και Bulls, οπότε εκείνη τη στιγμή πετάχτηκα από τη καρέκλα

Πάντως μπορεί να μην είδα τον αγώνα αλλά είδα το εκπληκτικό buzzer beater του Πάρκερ. Καλά εκπληκτικός. Ο Λεμπρόν εκμεταλεύτηκε ότι έπεσε κάτω σχεδόν και έπαιξε πολύ καλή άμυνα πάνω του αλλά ο Πάρκερ τα κατάφερε.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c6AKrqv_Yq0δεν μου έβγαλε το βίντεο με το [youtube][/youtube] δεν ξέρω γιατί πάντως πατήστε και απολαύστε το