The NBA Thread

Συζήτηση γύρω από τον ενεργητικό και τον παθητικό αθλητισμό

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 07 Ιουν 2013, 08:11

Kαλά το πόσο χάρηκα δεν λέγεται. Έτσι το break, αντε γειά Λεμπρόν. Βέβαια όπως είπατε και εσείς πρέπει οι Spurs να διαχειριστούν την νίκη γιατί σίγουρα οι Heat μπορούν να παίξουν καλύτερα και λογικά θα πάρουν τουλάχιστον 1 στα 3 συνεχόμενα παιχνίδια στο Σαν Αντόνιο. Το θέμα είναι να νικίσουν ξανά στο Μιάμι οι Spurs. Μετά τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τον Λεμπρόν και το παρεάκι του. Ο Duncan μπορεί να μην ξεκίνησε καλά αλλά παρ' όλα αυτά είχε 12 πόντους στο ημίχρονο και 20 συνολικά με 14 ριμπάουντ και 3 τάπες. Οι Heat έδειξαν ότι δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν όπως επίσης και τον Πάρκερ (21 πόντοι, 6 ασσίστ). Η βοήθεια του Λεμπρόν στον Πάρκερ δεν φάνηκε να αποδίδει (50% σουτ είχε ο Πάρκερ). Τέλος οι Spurs έκαναν 4 λάθη σε όλο το παιχνίδι!!! Αυτό σε σύγκριση με τους Pacers που είχαν καμιά 20αριά στο τελευταίο παιχνίδι. Nfs_maniac νομίζω φαντάζεσαι τη χαρά και την ικανοποίησή μου όταν ο Nate έσκασε την τάπα στον Λεμπρόν. Είμαι και Bulls, οπότε εκείνη τη στιγμή πετάχτηκα από τη καρέκλα :) Πάντως μπορεί να μην είδα τον αγώνα αλλά είδα το εκπληκτικό buzzer beater του Πάρκερ. Καλά εκπληκτικός. Ο Λεμπρόν εκμεταλεύτηκε ότι έπεσε κάτω σχεδόν και έπαιξε πολύ καλή άμυνα πάνω του αλλά ο Πάρκερ τα κατάφερε.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c6AKrqv_Yq0

δεν μου έβγαλε το βίντεο με το [youtube][/youtube] δεν ξέρω γιατί πάντως πατήστε και απολαύστε το :)
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό soldout » 08 Ιουν 2013, 00:51

σιγουρα θα αντιδρασουν οι μιαμι ομως και οι σπερσ δεν ειναι τιποτα παιδακια..ξερουν να το διαχειριστουν..και σαφως οι σπερς θεωρω πως εχουν πιο πολλες επιλογες!!!καλη εντυπωση παντως μου εκαναν οι σπλιτερ και λεοναρντ!!!!
soldout

Δημοσιευσεις : 206

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 08 Ιουν 2013, 07:50

Ο Leonard γενικά έχει κάνει φέτος πολύ καλά παιχνίδια, πραγματικά αν συνεχίσει έτσι έχει μέλλον μπροστά του. Αθόρυβος αλλα κάνει δουλειά
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό mysterious » 08 Ιουν 2013, 09:34

Όταν από πέρυσι ο Popovic έβαλε στο περιθώριο τον πολύ καλό Blair για χάρη του Leonard δε μπορούσα να το καταλάβω.Πλέον μπορώ.Είναι πολυδιάστατος παίκτης και μπορεί να βοηθήσει με πολλούς τρόπους στο παιχνίδι.Δεν φανταζόμουν ότι μπορεί να παίξει τόσο καλή άμυνα στον Λεμπρόν.
Άβαταρ μέλους
mysterious

Δημοσιευσεις : 712

Δημοσίευσηαπό PetrifieD- » 09 Ιουν 2013, 23:32

Για να δούμε τι θα γίνει και σήμερα. 3 η ώρα Ελλάδως το παιχνίδι. Μακάρι να κάνουν το 2-0 οι Spurs.
Άβαταρ μέλους
PetrifieD-

Δημοσιευσεις : 1059

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 10 Ιουν 2013, 09:23

Καταστροφική η τελευταία περίοδος.... Κρίμα γιατί χάσαμε μεγάλη ευκαιρία σε ένα παιχνίδι που ο LeBron ήταν κυριολεκτικά σε άλλο γήπεδο, και ο Green έβλεπε τα τρίποντα σαν βολές...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Shadowman » 10 Ιουν 2013, 10:36

Φιλε nfsmaniac τιποτα δε χαθηκε.. εστι κι αλιως ειναι πολυ δυσκολο να κερδισεις το Μαιαμι σε 3 συνεχομενα παιχνιδια.. προβλεπω να κερδιζουμε το πρωταθλημα μεσα στο Μαιαμι..
Άβαταρ μέλους
Shadowman

Δημοσιευσεις : 113

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 10 Ιουν 2013, 10:47

Σίγουρα, απλώς τουλάχιστον μέχρι το ημίχρονο έδειχνε οτι το είχαμε. Ήταν ευκαιρία με τον τραγικό LeBron να χτίσεις σε αυτο το σημείο με διαφορά, κάτι που δεν έγινε καθώς οι υπόλοιποι των Heat τράβηξαν το κουπί καλύπτοντας το κενό του king
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσίευσηαπό Shadowman » 10 Ιουν 2013, 12:00

Δυστυχως παιξαν οι αλλοι που δεν τους περιμεναμε.. οπως λεει και ο Ποποβιτς καλυτερα να ¨πιασουμε¨ το Λεμπρον και οι αλλοι ποσα θα βαλουν; ολα τα λεφτα ειναι τα μονα παιχνιδια και πρωτα πρωτα το 3ο.. πασι θυσεια ΝΙΚΗ και μονο ΝΙΚΗ..
nfsmaniac εχεις το NBA 2K13 για playstation3;
Άβαταρ μέλους
Shadowman

Δημοσιευσεις : 113

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 10 Ιουν 2013, 12:13

Shadowman έγραψε:nfsmaniac εχεις το NBA 2K13 για playstation3;

όχι φίλος
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο